- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.685
- 248
- Konu Sahibi dilekderin
-
hayır hiç polislik yapmadım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşim meğersem ben ikinci evliliğimişim benden sır gıbı saklamış bsna bunu evlediğim gece eskı kayınçodunu gördüğünde söylüyor ben sana sölemedim demi ben evlendım boşanfım dedı bızde oteldeyız ben şoke oldum kocamın da bır arkadası bana aşıkmış ona ınat evlenmiş gecen gun kavga ettık öle söledi
dayak konusu olunca,2. evlilikmiş,inat için evlenmiş falan konuları teferruat kalıyor..
kaç senedir bu şekilde yaşamaya çalışyıorsunuz,yaşıyorsunuz diyemicem buna yaşam denmez çünkü...
tıp okurken bıraktınız evlendiniz ilk gece dayak yemenize rağmen devam ettinizçocuk doğdu hala dayağa devam ,siz evliliğe devam...
bize ne diyorsunuz peki??
bne burdaki dayak yiyorum konularına yazmaktan usanıyprum çünkü biri de çıkıp boşuyorum lan herifi çocuğum var benim,ona kıyamam artık,güçlüyüm lan ben,çocuğumu alıp gidiyorum,herifi de attığı dayaklara pişman edicem demedi...
yapmazsan ömür boyu şiddete maruz kalacağını tahmin edebiliyorsundur sanırım
Psikopat mıdır nedir
yazı tarzın ve anlatım seklın tıp okumuş bırı gıbı degıl..
yurt dışında falan mı yasıyorsun? bölük börcük ıfadelerin..
ne var biliyormusun ben bırakırsam kalacak yerım yok ailem görmek dahi istemıyor benı evet ben çocuğum için bu hayatta herşeyı cocğumuz için katlanmıyormuyuz polise vermem çünkü kocamdan korkuyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Layık yerine laik yazan bir tip öğrencisi
Himm ilginç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen tıp öğrencısıydım gibi gereksiz bi yalanı söylemesende sana burda yardımcı olacak sorununu dınleyecek onlarca kız var .. Çocuk 5 yasına gelmiş artık ama anlatıs tarzın dün yasanmış gibi ..
gerçek mi değil mi karar veremedim
Layık yerine laik yazan bir tip öğrencisi
Himm ilginç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızın demek ki sözeli kötü sayısalı iyi
şaka bir yana her şeyi baştan anlatırsanız arkadaşların bir yardımı dokunabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?