Kocam meğersem benımle inat için evlenmiş

kaç senedir bu şekilde yaşamaya çalışyıorsunuz,yaşıyorsunuz diyemicem buna yaşam denmez çünkü...
tıp okurken bıraktınız evlendiniz ilk gece dayak yemenize rağmen devam ettiniz çocuk doğdu hala dayağa devam ,siz evliliğe devam...
bize ne diyorsunuz peki??
bne burdaki dayak yiyorum konularına yazmaktan usanıyprum çünkü biri de çıkıp boşuyorum lan herifi çocuğum var benim,ona kıyamam artık,güçlüyüm lan ben,çocuğumu alıp gidiyorum,herifi de attığı dayaklara pişman edicem demedi...

Psikopat mıdır nedir

dayak konusu olunca,2. evlilikmiş,inat için evlenmiş falan konuları teferruat kalıyor..

ne var biliyormusun ben bırakırsam kalacak yerım yok ailem görmek dahi istemıyor benı evet ben çocuğum için bu hayatta herşeyı cocğumuz için katlanmıyormuyuz polise vermem çünkü kocamdan korkuyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şuan ki durumun nedir peki?
bu olay kaç sene önce oldu?
kaç yaşındasın?

evlilik için tıp' ı bırakmışsınız profilinizde mesleğinizi mimar olarak belirtmişsiniz anlam veremedim.

şu konuyu şöyle anlaşılır şekilde yazsanız da biz de iyice anlayıp yorumlasak. kocanız ne iş yapıyordu da siz tıp okumayı bıraktınız ona güvendiniz? bu kadar değer miydi? kaç yaşındasınız bunlar ne zaman oldu? profilde çocuk resmi var demekki çocuk doğdu..

Sen tıp öğrencısıydım gibi gereksiz bi yalanı söylemesende sana burda yardımcı olacak sorununu dınleyecek onlarca kız var .. Çocuk 5 yasına gelmiş artık ama anlatıs tarzın dün yasanmış gibi ..

kızın demek ki sözeli kötü sayısalı iyi
şaka bir yana her şeyi baştan anlatırsanız arkadaşların bir yardımı dokunabilir

valla sayisalimda super sozelimde canim ama senin terbiyen insanlari anlayisina baksana konusma tarzina sen hangi mahallenin gulusun canim insanlarin yasadiyla boyle galga gecersen gun gelir yerle bir olursun beni kime neyptim dualarini okursun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…