İşte ben de bu yüzden arada kalıyorum onlara göre boşanmak sorun değil. Bir kadın kocasiz da yaşayabilir. Ama ben çok çok büyük şeyler yapmadığı sürece kocam olmadan yola devam etmek babasız çocuk büyütmek istemiyorum.Ailenizin kurulan yuvayı bozma taraftarı olması ne kadar saçma sapansa,
Eşinizinde ailenizle görüştürmeyerek ceza vermeye çalışması o kadar saçma.
Ailenizin de eşinizin de ağzını kapatarak kurtulabilirsiniz.
Kim ne derse desin tepki vermeyin. Eninde sonunda bıkacaklardır.
Ama sizin taktığınızı görüp anladıklarında sürekli uzatırlar
Sizin Anlattığınız Göre Bana Göre Eşiniz Haklı O Zaman Ne Demek İşten Attırmak Aileniz Resmen Pislik Muamelesi Yapmış Eşinize Lise Mezunu Diye İnsan Olunmuyor mu Ben BU Söze Deli Oluyorum Ben Üniversite Mezunu O Lise Benim Kişisel Düşüncem Eğitime Bakmam İnsanlığına Bakarım İlk Önce.Genel bir cevap vereyim. Eşimi bana uygun bulmadilar çünkü ben üniversite mezunuyum o lise mezunu. En başta bu vardı sonra kişiliğini beğenmediler. Bir de maddi manevi durumu daha iyi olan aile dostu taliplerim oldu. Kısacası çok rahat bir hayatım olabilirdi. Ama ben eşimi seçtim. Sonuçta dışardan müdahale olmasa kendi içimizde iyiyiz. Sorun şu ki eşime kimse laf anlatamıyor. Önceleri ben istiyorum diye sesini çıkarmadı. O olmadan görüştük. Ama aynı iş yerinde çalışıyorlardı. Eşimi işten çıkardılar. Ailem yaptı bunu. Doğru düzgün çalışmıyormus sebep de bu. Zaten sevmiyorlar . Eşim de o olaydan sonra iyice kinlendi. Hala sırf ben mutlu olayım diye konuşuyordu falan ama baktı onlardan hiç adım yok. O da kendince böyle bir yol buldu
Diyorum zaten iki tarafa da tepki koyuyorum ama işte. Aslında ailem birazcık yumuşak davransa eşim on adım atar ama zorla olmuyorikiside bambaşka yerlerde seçim yapamam ama bana seçim yap diyeni de çok pis paralarım
hiç mi vicdanın yok derim ?
ailende eşinde çok büyük ayıp ediyor ben olsam iki tarafada posta koyardım ve çok soğurdum.
insan düşünür çünkü.. kendi görüşmek istemeyebilir evet ama sana engel olamaz.
Ya hiç bir şekilde begenmiyorlar öyle söyleyeyim.Sizin Anlattığınız Göre Bana Göre Eşiniz Haklı O Zaman Ne Demek İşten Attırmak Aileniz Resmen Pislik Muamelesi Yapmış Eşinize Lise Mezunu Diye İnsan Olunmuyor mu Ben BU Söze Deli Oluyorum Ben Üniversite Mezunu O Lise Ben Kişisel Düşüncem Eğitime bakmam İnsanlığına Bakarım İlk Önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?