Kocam mi annem mi?

Canım bence bırda senin ailen fedakarlık yapmalı artık evlenmişsin ikin çıcuğunuz olacak. Eşini sevmeselerde senin mutluluğun için. Seviyor görünmeliler
Dimi . Ben de bunu istiyorum canım ya . Yani büyük bir kötülüğü olmadığı sürece idare etsinler. Azıcık güler yüz gostersinler. Benim için çocuklarım için.

kocan ailenle görüşmesin
sen ve çocukların görüş
annenler size eşin yokken gelsin
sen de onlara öyle git

eşin şu an çalışıyor mu?
ailen ile eşinin aynı işyerinde çalışmasına izin vermen hata olmuş.

benim de eşim lise mezunu
ben dünden beri yüksek lisans
aman inanamazsın öğrenim seviyem yükselince hayatım nasıl değişti statüm nasıl yükseldi eşimi benden çok düşük buluyorum dengi dengine değiliz hemen ayrılmalıyım

ailen artık kabullenmeli
eşinle evliliğin iyi ve iki de çocuğun varsa ailen kızımızın mutluluğu demeliler

eşin de senin ailenle görüşmene karışmamalı
ama sen de bayramda gel yemeğe gel diye zorlamamalısın

Adım atıyor aslında beni mutlu etmek için karşıdan göremeyince daha doğrusu araları iyi olsun istiyor onlar da yalandan da hiç bir sıcaklık gostermeyince kinleniyor
Senin mutluluğun için iki tarafda egosunu bir kenara bırakmazsa, en ufak soğuklukta herşey yeniden eski halini alır. Tüm sorun ego, tüm sorun kin..

O ne ya ailenle görüşmeni istemiyor eşin. Ailen belki de bunu sezip karşı çıktı evlenmenize, öyle şey mi olur !!! Sahipsiz sandı herhalde kocan seni !! Sustur kocanı sen istemiyosan gidip gelme ama ailemle görüşmeme karışamazsın de bu ne canım tepene çıkmış. Sen de onun annesiyle görüşme

ailenin tutumunu cok yanlis bundum, ins duzelirler zmnla.
zaten sen uni mezunusun esin lise muzuznu diye sorun cikarmalari en basta sacmaymis ki asil sorun bu degildi muhakkak.
diger kismetleri istiyolardi sen istemeyince esin ne olsa bi sorun bulacakalrdi zaten.
en basta olaylar nasil gelisti bilmiyorum esinde biraz onlara yakinlasmak icin firsat kollamaliydi huylarina gitmeliydi, bunlar olmadiysa isler iyice sarpa sarmistir. ama yinede ailenin buyukluk yapip, coluk cocuga da karismisken ustelememeleri gerekirdi.
hele esini isten attirmalari falan son nokta olmus.
sen nerde huzurluysan orda devam et, hemde hamilesin cok kafana takma bunlari bence.
esin annenle gorusme diye sart kosamaz, ama sende onu gelsin diye zorlayamazsin sanirim.
arada annene git gerisi esinle iyi gecinmeye bak.
ins zmnla duzelir.

Elin adamı için niye ailemi sileyim, görüşmeyeyim valla okurken sinirlendim.

benzer bi sorun bende de var
ben eşimi babamlarla senede 3-4 kere yarım saatten fazla aynı ortamda bulundurmuyorum
bi ara psikolojim bozulmuştu ara yapmaya çalışmaktan burada konularım da var
ama şimdi herkes memnun

Aileniz haksız, eşiniz de görüşme demekle haksız. Onlar sizin aileniz buna engel olamaz ama ailenizde kabullensin artık beş yıl olmuş daha neyin peşindeler.

Ailenize sert bir konuşma yapın ama eşiniz bilmesin bunu belli olmaz hayat bu eşinizle bir sıkıntınız olsa yine aileniz olacak yanınızda. Aileniz hakkında negatif yorum yapmayın eşinize fırsat vermeyin.

Seni anlıyorum ama onlarda benim annem babam sen görüşmemeye devam edebilirsin ama bana engel olamazsın deyin.

Esinde Ailende sacmalamis iki taraf birbiriyle görüsmesin madem öyle ama sen karisma
Esinde sana karisamaz

eşimin aielesi beni istemeyecek ve eşimi sürekli dolduracaklar açıkçası bende istemezdim ailesiyle görüşmesini.senin ailen seni düşünmüyor önce bunu bil eşin zaten onlara sokulmaya çalışmış onlar geri tepmiş sende diyorsunki boşanmak istemiyorum bundan dolayı boşanılır mı demekki ailen o kadar etkiliyor seni bence mesafe koy seni sevselerdi eşini bir şekilde idare ederlerdi oglunu sevenin gelinine katlandığı gibi.tamamen irtibatı kesemezsin ama kendi yuvanı korumak için mesafeni koy derim

Doğru söylüyorsun hiç bu açıdan bakmamıştım. Yıllardır aralarını yapayım diye uğraştım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…