Kocam mi annem mi?

Diyorum zaten iki tarafa da tepki koyuyorum ama işte. Aslında ailem birazcık yumuşak davransa eşim on adım atar ama zorla olmuyor

o zaman ailene resti çekeceksin.. ben eşimi biliyorum siz bi adım atsanız o on atar yeter bu kavgalarınız hamile halimle sizle uğraşamam diyip kızacaksın. yani ben olsam ole yaparıdm

Sen böyle yaptıkça onlar hatalarını hiç farketmez diyor

eşin

Ya hiç bir şekilde begenmiyorlar öyle söyleyeyim.
Bütün Sorun Ailenizin Eşinizi Küçük Görmesi Eğer Gerçekten Kocanızı Seviyorsanız Evliliğinize Sahip Çıkar Ailenizi Bu Evliliğe Karışmaması Konusunda İkna Edersiniz Kocanızın Size Yaptığı Ailenle Görüşme Olayı da Tabi ki Aptalca Fakat Aileniz Olayı Buraya Getirmiş Kendimi Sizin Yerinize Koyup Empati Yapıyorum ; Ben Olsam Aileme Gider Gelirdim Kocam Buna Karışamaz Fakat Kocamın Hakkında ve Evliliğim Hakkında Aileme Tek Kelime Ettirmezdim Giderse Böyle Gitsin Düşüncesindeyim.

Bu yüzden mi boşanmak aklınızdan geçiyor. Yapmayın nolur
Akışına bırakın, müdahale etmeyin durumlara. Ailenizin tutumuda yanlış adım atmış bir insanı hala sevmemeleri hoş değil

Ya hiç bir şekilde begenmiyorlar öyle söyleyeyim.
begenmesinler ama 5 yıl içinde ıkına sıkına kabul etmeleri gerekir.
etmiyorlarsa ve adamın işinden etmek cok kötü birşey (sırf kızı grşmesin diyre hemde ) eşini tercih etmelisin tabii.
eşine de onula bununla kouşma deme hakkı olmadıgını söylersen iyi olur. herkesin burnu sürtsün.

Neden boşanasın ki

Iyi giden beş yıllık evlilik iki çocuk aile kaprisi için terk edilir mi

Demek ki eşiniz de kötü değilmiş beş yıldır süren evlilik var anneniz hala bunu anlamıyorsa kendi kaybeder

Görüşme demekte bence eşiniz haklı olur

Bu olaydan sonra hala sorulur mu annem mi eşim mi diye

Bana seçimime bu kadar saygısızlık olan ana kapımda yatsa kaç yazar

Eger birbirlerini sevmiyorlar ise, ikiside sana baski yapmamali.
Annenler ayril diye baski yapmasi yanlis (ki oyle birsey yazmamissin zaten) ve annenler kizim mutlu diyip biraz ilimli olmalari gerek.
Esinde kendisi anlasamiyor olabilir. Kendisi gidip gelmesin ama seni engellemesi buyuk haksizlik. O seni annen baban. Kimse araniza giremez.

Bizde bir zamanlar enisteme kusmustuk. Daha dogrusu o bize kusmustu ama ablam istedigi zaman geliyordu enistem gelmezdi ama hic bir zaman ablama annenlere gitme demedi. Ablam istese hergun istese arada geliyordu. Baristik orasi ayri tabi.

Esinde kendi ailesine gitmesin ozaman.
Sen aileni sil tamam bende ailemi silecegim de bakalim ne diyecek cok merak ettim.

Ailende eşinde üzgünüm ama mutluluğunu düşünen insanlar değil. Eşin seni düşünse ailenle uzlaşma yoluna gider, egosu için inat etmez, kin beslemezdi. Ailen seni düşünse eşinle mutluluğunuza, yuvanıza huzursuzluk sokmaya çalışmaz, eşinle uzlaşma yoluna giderdi. O yüzden soruna ne kocan, ne eşin olarak cevap veriyorum.. Sen kimseyi takmadan kendi duygu ve düşüncelerinle hareket et bu yüzden.

Soylediklerinize katılıyorum ve bir müddet eşimin gönlünü yapacak şekilde davranmak istiyorum. Yani olabildiğince inatlasmadan. Kendimi suçlu hissettiğim için de danışmak istedim

Bu yüzden mi boşanmak aklınızdan geçiyor. Yapmayın nolur
Akışına bırakın, müdahale etmeyin durumlara. Ailenizin tutumuda yanlış adım atmış bir insanı hala sevmemeleri hoş değil
Ailem açık açık boşan demiyor ama her fırsatta Neden evlendin muhabbeti oluyor. En ufak şeyde bosansin muhabbeti oluyor . O yüzden yazdım

Söylüyorum zaten söylemez miyim malesef aksi biraz.

dışardan müdahale olmadıkça iyi. Tabiki her evlilikte olduğu gibi dönem dönem sıkıntılar yaşıyoruz ama atlatiyoruz. Sonuçta boşanmak istemiyoruz. Eşim kafasına çok takıyor annemlerle olan durumunu.

Bu olaydan sonra hala sorulur mu annem mi eşim mi diye

Bana seçimime bu kadar saygısızlık olan ana kapımda yatsa kaç yazar
Insanın kendi de Anne olunca üzerimde hakkı var diye idare edelim diyorum

Yaparım diyor. Gözü kara ben yapayım diye yapar valla

Adım atıyor aslında beni mutlu etmek için karşıdan göremeyince daha doğrusu araları iyi olsun istiyor onlar da yalandan da hiç bir sıcaklık gostermeyince kinleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…