Kocam mı haklı ben mi ? Ne olur cevap verin.....

"ben mayonezden pek anlamam,sevmem de biliyorsun kocacığım..
ama yine de fikrimi soruyorsan deneyeyim " der..

denerdim,adamın hevesini kırmaz,fikrimi alma nezaketinide terslememiş olurdum..

ama onun yaptığı hoş mu fırtlatıp atması,çirkin!
muhtemelen biz kadına soruyoruz o da ağız,burun kıvırıyor diye hiddetlenmiştir..
haklı da..

Esin heveslenmis, fikrine onem vermis, sen reddetmissin, terslemissin
oda sinirlenmis firlatmis
oda abartmis, sende bence
bende ketçupdan igreniyorum ama geçen bi tat yaa dedi tattim olmedim ayaktayim
yani abartmissiniz demek istiyorum,
aksamada uzatmayin iste, konusun halledin..tamam inat ettim ama sende bi daha firlatma birseyi de, yemek yigin, sarilin, ne biliyim...uzatmayinnnnnnnnnnnnnnnnn

Keşke azıcık tatsaydın,ben olsam kocamı böle bişi için kırmazdım kaldı ki benim de bulantı sorunum vardır,devamlı hamile kadınlar gibi mide bulantısı yaşarım,hep öğürürüm çok zor bi durum benden ii kimse bilemez ama ben yine de kocamı kırmazdım,gerçi eşin de çok abartmış ama ben olsam ben de kızardım,eşin senin fikrini almak istiyor biraz tat diyor sen istemem diyorsun,ben açıkcası kocanı haklı buldum her ne kadar tepkiyi abartmış da olsa...

sanırım ben de çok istiyosa,kırmaz tadardım.
ama tepkilerini kontrol etmeyi öğrenmek zorunda herkes.
bence çok aşırı bir tepki..
kesinlikle tahammül edemem..
dahası ETMEM.

"bence, ortada haklı ya da haksız yok"...bir konuda anlaşmazlık var sadece......o sizin düşüncenizi önemsemiyor olsa size tattırmak istemezdi......alır satardı......
siz de "tiksinmişsiniz ve tatmak istememişsiniz....ikiniz de kendinize göre doğrusunu yapmışsınız...

onun düşüncesi : "zaten sana soranda kabahat, önemsedik, fikrini almak istedik, bir tadına bile bakmadı...bir daha bir şey sorarsam" ve o sinirle mayonezler balkona...

onun beklentisi 1 "bir tatsın, fikrini söylesin.....eğer idare ederse ben satacağım, bunlar daha ucuz....."

onun beklentisi 2 "beğense de beğenmese de ben satacağım, bunlar daha ucuz"

onun beklentisi 3 "karım beğenmezse hayatta satmam, ucuz olursa da olsun"

sizin düşünceniz "ya zaten sevmiyorum mayonezi, bir de bu birşeye benzemiyor, içim kalktı...illa kendi dediği olacak,bir de kaldırıp attı, atması mı gerekirdi" sonuç mayonezler balkonda.....

sizin beklentiniz "tatmadığıma göre gözümün önünden kaldırsın, satarsa da satsın"

sizin beklentiniz "tatmadığıma göre satmasın, demek ki gerçekten kötü desin"

gördüğünüz gibi ikinizin beklentileri ve düşünceleri hatta türlü versiyonları da farklı "ne sen tatmışsın, ne de o gözünüzün önünden almış, onun yerine bağırıp fırlatmış.....

valla çok uzattım ama ortada haklı ya da haksız göremedim........dediğim gibi beklenti ve düşünce uyuşmazlığı var

Ikinizde cok cocukca davranmissiniz!!

Esinin bu kadar fitirmasina gerek yoktu:mymeka:

Seninde bir parmaginin ucunla alip dilinle tatmanda bir sakinca yoktu, tamam migden bulaniyordu fakat azicik alip diline sürmekle kusmasin herhalde...

Canım arkadaş çok doğru söylüyora.s

Tadına bakıp fikrini söylemen iyi olurdu ama , onun davranışı da çok ayıp .Ne yani şimdi biz kadınlar eşimiz isteğimizi yerine getirmiyor diye kırıp dökelim mi ?Kırgınlığını sakin bir şekilde sözle belli edebilirdi .Eşimin bu şekilde davranması , ben de ancak kızgınlık ve nefret uyandırır .Tabi canım ben kendi adıma konuşuyorum .Sen daha sakin düşün ,eşinle konuş,kırıldığını söyle.:1hug:

walla kocanda sende cocukluk etmissiniz. böyle kucuk seyler ıcın boyle tatsızlıklar yasanmamalı. ikinizinde ters anına gelmıs herhalde

insan sevdikleri için çig tavuk yer bacım...sevmesenizde bence az bişey tadına baksaydınız ölmezdiniz ya...eşinizde ailesini geçindirme derdinde ....nasıl olacak ,tutulacakmı,begenilecekmi kaygısı taşırken sizdende, kusura bakmayın ama destek yerine köstek görmüş...

İkinizde haksızsınız...Mayonez haklı :)
Sen bi gıdım tatsan ölürmüydün kusarmıydın? Eşin senin fikrini almak istemiş sen geri çevirmişsin haksızsın...
Eşin sırf tatmadın diye fırlatıp atmış her yeri batırmış eşinde haksız...
Olan mayoneze ve balkona olmuş haklı ne sen ne de eşin yani:)

Sonuçta miden bulanıyorsa kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz ama keşke deseydin hayatım ben mayonez sevmiyorum o yüzden tatsamda pek anlayamam diye belki bu tarz konuşsaydın onun içindeki hevesi kırmamış olurdun baksana adam feci hırs yapmış hevesi kırıldı diye fırlatıp atmış=)
buarada (onunkide aşırı tepki yani)

haksızsın senin fikrini almak istemiş tat demiş bütün mayonezi mideye indir dememiş ki

mayonez sevmeyenleri tanıyorum görüntüsüne bile mideleri kalkıyor.asla ağızlarına alamıyorlar.eminim eşinin bu tepkisine şaşırmışsındır ve tatmadığın için pişman olmuşsundur....zamanla bu hassasiyetini eşin anlayacaktır ve bu haraketi için üzülecektir.gerçekten ağzına bile alamıyorsan ve mideni çok bulandırıyorduysa sen haklısın canım.... demek ki eşinin de eşref saatine denk gelmiş

ikinizdede hata var
sen minikde olsa tadına bakıp eşinin gönlünü yapabilirdin, yani adam demekki senin fikrilerine önem veriyorki bukadar israr etmiş
ama madem midem bulanıyor eşinde bukadar israr etmeyip sonradan çıldırmasa iyi olurdu tabii

kızlar saygı gereği israr etmemeliydi benim eşim asla domates yemez hatta yanında yedirtmez domates kokusunu alınca evi terk eder o derece sevmez bende yıllardır bu adama saygı duyuyorum o bu konuda hassasken ben bu domatesi satıcam illa tadına bakıcaksın desem ne kadar abes kaçardı bi düşünün yani

sen eşinin hevesini kırıp, birazcık fedakarlık yapmadığın için,
eşin de çok şiddetli tepki vermekle hata yapmışsınız.
evlilik, karşılıklı fedakarlık olursa sapasağlam gidiyor.
eşler birbirleri için birşeyler yapmalı, hayatlarını birbirlerinin huylarına göre, örmelidir bence.
sen küçücük bir tatsaydın, eminim çok mutlu olurdu.
mesela benim eşim de çay firmasında. ben sevmediğim halde, onun hatırı için çeşitli çayların tadına bakabiliyorum.. ne var yani bunda.
eşin de azcık naz yapabilirdi tatmadığın için.
mayonezleri fırlatması bayağı fazla kaçmış yani...

mayonez sevmediğini bile bile ni ye böle bişey yapıyosa.........bu kadar büyütülcek bir sorun değildi bence.bence eşin çok ama çok haksız.

iyide sizin eşiniz hiç ama hiç ağzına sokmuyormuş domatesi.ağzına sokmadığı bi şey için ısrar etmeniz saçma olur tabi.
ama bu arkadaş hamburgerde falan yiyormuş mayonezi.yani hiç yememe durumu yok.hamburgerde yiyebiliyorsa o kadarda iğrenmiyor demektir.eşinin hatrına azıcık tadına bakabilirdi...

aşktan desem aşktanmı acaba...
cilveden desem cilveden mi acaba...
kaç yıl oldu evleneli..
yani yeni evlenen çiftler bile böyle yapmıyor...
güzelim azcıcık baksaydın minnaacık..
eşini kırmaktansa..madem hassa bir konu onun için....zehir olsa accıcık beni öldürmeyecek kadar yerim...onun acısı geçer eşimin kırdığım an geçmez...

alemsin :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…