Kocam mı haklı ben mi ? Ne olur cevap verin.....

hımm..aslında hamburgerde yiyebiliyorsan bir parça ekmeğe sıkabilir çiğ çiğ yemezdin.bende severim mayonezi ama çiğ çiğ olmaz.ikisini karşılaştırmak için yarımşar saat arayla yerdi ki tatları karışmasın..inada bindirmişşiniz eşiniz de inata bindirmiş otursun temizlesin..ikinizde haklı değilsiniz bence

pireyi deve yaptınız be kimse haklı değil :mymeka:

Son düzenleme:
Dilinin ucuyla tatsan,hem miden bulanmaz hem de eşinine fikir vermiş olurdun.Eşin ilk senin fikrini almak istemiş bu sana saygı duyduğunu ve geğer verdiğini göstermez mi?biraz gereksiz inat yapmışsınız.Eşiniz de sanırım hassas bir dönemde ve sizin ona yardımcı olmadığınızı düşünüp aşırı tepki vermiş.Yani özetle ikiniz de hatalısınız...

bencede tatmalıydn arkadaşımm . . . eşin yapacağı iş konusunda senden fikir alıo senin fikirleriini önemsiyo.senin onayını alarak bi işe adım atmak istioyor.sergilemiş olduğu tavır gayet normal.sen mayonez yemeğen biri deilsin sonuçta hiç bi zmn tüketmediğin bişey olsaydı ve eşin sana tattırmk isteseydi işte orada o suçlu olurdu

bence sizde de suç var,biraz da eşinizde de var gibi geldi bana...
yani sonuçta zehir değil,onun bu çabalarına karşılık sizden istediği onaydı sadece...
ama durum karşısında eşinizin yaptığı harekette normal değil...
bence ikinizde hatalısınız...
bazı durumlarda sabır ve anlayış kesinlikle gerekli diye düşünüyorum...
sevgiler...

aslında ikinizde haksızsınız desem yalan değil,eşin ne kadar hevesle gelmiş eve,kendi bakmış,bir de sana tadtırıp fikrini almak istemiş,güzel birşey,sen istemediğin halde ısrarcı davranması iyi değil,sende şimdi midem kötü,birazdan bakayım desydin ya renkleri farklı demişssin sadece.umarım halledersiniz bence,balkonu temizle bence eşin gelene kadar sonrada bişey olmamış gibi davran.

aslında eşin heves etmiş ve fikrine önem vermiş seni değerli kıldığı içindir buda keşke baksaydın tadına diyemiyeceğim insanın gerçekten tiksindiği şeyler var kokusundan bile miğdesi bulanan.eeh adam heves etmiş hevesi içinde kalmış sinirlenmiş. ikinizde kendinize göre haklısnız

yani bende olsam bakmak istemem ama onu kırmadan bu ifade etseydin daha iyi olurdu
ama boş ver canını sıkma

bu ekonomik krisde yeni bir iş yapmaya başlamış ve bununda stresi varken senden bir yardım istemiş bus senin damak tadına güvendiğinide gösterir.aslında.

:mymeka:
dava mayonezmi şimdi öpüşün barışın:1hug:

bence de eşin haklı canım.tatmalıydın diye düşünüyorum ben.işle ilgili sonuçta.hiç sormasaydı sana mesela fikrini almasaydı buna kızardın bence.demekki senin zaevkine güveniyor ve tatmanı istemiş.gidip kahve kahve dolaşıp elaleme tattırmayacak heralde dimi yani.

canım bence eşin haklı çünkü senin düşüncene değer verip,kendisine yardımcı olmanı istemiş. bence eşinden özürdilemelisin...

canım eşin senin fikrini almak istemiş bu bir bayan için mükemmel bi şey.msl ben eşim bi iş yaparken illaki benim fikrimi almasını isterim çünkü bende ona sormadan bi şey yapmam..ama eşin bu durumda da fevri davranmış.msl benim eşim ciğeri çok sever ama benim öylesine midem bulanırki hayatta dayanamadığım en nahoş kokulardan biri ciğer5di bana göre..ama ben ona midemin bulandığını yumuşak bi üslupla yapamıcamı isterse dışardan alabileceğimizi,eğer midem bulanmasa ona ciğeri seve seve yapacağımı söylüyorum oda bundan çok memnun kalıyo.

bence eşine açıkla bu durumu süslü güzel ama içinden gelen cümlelerle özür mahiyetinde konuş onla,eminim oda hemen seni affedicektir.oda fevri davrandığını kabul edicektir bunu sana söylememiş olsa bile içinden pişman olucaktır sen ona yumuşak davrandığın için.

arkadaşlar valla yorumlarınızı okuduktan sonra kendimdede suç buldum.biliyorum bendede suç var adamın huyunu bile bile.ama onunda böyle hemen herşeyi anında olsun istiyo bu kadar ısraracı olması olmayıncada kırıp dökmesine sinir oluyorum.neyse barıştık.ertesi gün tlf etti.mıkır mıkır konuştu.bana böyle cilveler yaptı tabi bende ona.sonra balkonu temizledim.akşamada kaynaştık zaten.teşekkür ederim arkadaşlar hepinize .İYİKİ VARSINIZ.....

herşeyi anında istiyosa ve sende yapmak istemiyosan elinden geldiğince yumuşak tavırlarla anlatırsan inşallah daha mutlu olursunuz inan çok işe yarıyo bu.çünkü her erkek pohpohlandığı zaman daha olumlu oluyo:)tabii ben normal erkeklerden bahs ediyorum.işte sende kocanın kuyunu almışssın gardını ona göre al:)çok sevindim barıştığınıza canım.inan tartışma iyi bi şey değil yaa insanın morali çok bozuk oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…