tatlım, eşin çok güzel bir şey yapmış sana güvenerek hayat müşterekdir diyerek fikrini almak istemiş ne güzel...şekerim kusura bakma ama kocan sinirlenmekte haklı....sert tepki göstermesi duyduğu hayal kırıklığının tepkisidir, neyse sana fiziksel şiddet uygulamasındandır iyidir...çünkü sen onu kendinden itmişsin...tatlım bence eşinin gönlünü al ve senin fikirlerine saygı duyup danışanbir eşin olduğu için mutlu ol yerimseniben nazar değmesin diye de dua et
kendi kararsiz kaldiği için bu konu da israrci davranmiş olabilir en azindan çay kaşiği ucu ile bişeye sürüp deneyebilirdin.olay uzamazdi..kocamın yaptığını anlatıcam nolur bana haklısın yada haksızsın deyin.kocam bayilik yapıyo.yeni bi mayonez satacak.mayonezi eve getirmiş bizim evdeki calve mayonezle karşılaştıracak.tadına görüntüsüne falan bakıcak.tabağa sıktı mayonezleri.tadlarına baktı.banada sende tat dedi bende gördüm midem bulandı zaten dedim.sevmem mayonezi.ancak hamburgerde yerim.neyse ben sadece tatmadan renkleri faklı dedim bide tat dedi ısrar etti.bende bidem bulanıyo dedim yine.sinirlendi.bu bizim ekmek paramız da falan bissüri şey dedi.aldı mayonezleri balkona fırlattı.balkon hala pis saçıldı her yere.şimdi burda kim haklı ......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?