Kocam mı haklı ben mi ? Ne olur cevap verin.....

eşin bi anda parlayan bi insan belli ki
onun huyunu bilmelisin ve azcık da olsa bakmalıydın

eşiniz sinirlenmekte haklı.böyle kabına sığmaz çoşkulu bir eşiniz olduğunu az çok biliyorsunuzdur.nerde nasıl tepki verebileceğinide tahmin etmek sizin için zor olmamalıydı.ucundan azcık tatsaydınız.sizden daha yakın kimi var.üstelikev hanımı olarak sizin fikriniz onun için önemli olacaktı sanırım.çok nazlanmışsınız.

Ben olsam öyle hevesli bi kocam olsa karşımda bi parça ekmek alırdım hemen mutfaktan azıcık koyup bakardım tadına.Fırlatmasınıda çok yadırgamadım,çok çok üzülmesi lazım bir insanın bunu yapması için,kızmaktan çok üzülmesi...benimde masada yemek fırlattığım oldu ömrümde 1-2 kere,düşününce çok itici geliyor insan pişman oluyor ama hayal kırıklığı üzüntüyle yaşanan şeylerdi,o da yüksek beklentiyle size gelmiş,böyle bir davranış yapacağınızı düşünmemiş ,sizde tatmayınca gözü görmeyip fırlatmıştır.

bencede denemeliydin
denemekten bir zarar gelmezdi
ama aslinda ikinizinde yaptigi cocukluk olmus biraz :)
olanda sana olmus gidip bide balkon temizledin migden bulanip kusaydinda
balkondan mayonez temizlemeseydin :))

valla eşiniz hakli ama tepkisi cok abartili olmuş..hamburgerde yiyebildiginiz şeyin tadina bakmak cokta igrendirici olmasa gerek..nihayetinde bir kavanozu bitirelim dememiş..

makarnayla ekmekle yeseydin keşke....onun fırlatması da ayrı bi dert...ne desem bilemedim a olur karı koca arasında bunlar heralde...ama suç ikinizde..

Tek kelime yazıp cevap verdim ama , sistem yazdığınız şey çok kısa dedi. O yüzden bunları böyle yazmak zorunda kalıyorum. Yazcağım tek kelime ise şuydu : "Eşin haklı..."

bencede ekmekle falan tadina baksaydin.ama esinin de tutup onlari balkona firlatmasina gerek yoktu.yani affina siginarak söylüyorum ikinizde de hata var.

eşin iki sefer ısrar etmis keske kırmasaydın yeni bir iş aldigi için bu kadar heveslenmistir belki. gerçi esinde cok sert cıkmıs.

eşin haklı eşin sana işi konusunda senden yorum bekliyor (her erkeğin hoşuan gidem biş bu bana göre) senin yaptığına bak

a.s.
doru demişsin.eşin haklı eşin sana işi konusunda senden yorum bekliyor (her erkeğin hoşuan gidem biş bu bana göre) senin yaptığına bak

valla canım sende de azcık hata var dil ucuyla baksaydın ya benimki olsa emin ol oda aynı şeyi yapar ve benimle bir saat konuşmazdı kırgın olurdu bana (ben şkımın huyunu biliyorum sende eşinin huyunu bilmen lazımdı adam bir yandan haklı bence.barışırsınız inş.

canım o yeni alıcağı işin heyecanıyla sanada btatırmak istemiş..sen midem bulanıyo diyince adamın hevesi kırılmış sinirlenmiş..çok normal..bozulmuş yani adam..tadıverseydin sende,biraz miden bulanırdı alt tarafı..

Tatmadinda noldu? Tatsaydin bu durumlari gelmezdiniz. Esinin yaptigida normal degil gerçi ama, isin yoksa yika bakalim balkonu.

kendi kararsiz kaldiği için bu konu da israrci davranmiş olabilir en azindan çay kaşiği ucu ile bişeye sürüp deneyebilirdin.olay uzamazdi..
Yapici olmak hep bizlere düşüyor biliyosun.cani başka bişeye siikin da olabilir o an o bunun bahanesi olmuştur.dökülen yeritemizle gözüne geldikçe olay uzar.haksizsin demiyorum ama ufak şeyler böyle böyle dev oluyor unutma bebeğim..yuvayi malesef hep dişi kuş yapiyor işte..

eşiniz al bunu kaşık kaşık ye bitir dememiş ki..Adam hevesle yeni işi için sizden fikir almak istemiş..
bence siz ısrarla midem bulanır demekle hata yapmışsınız...az bişey yemeyle de hasta olmazsınız bence..

Bence her ikiniz de kendinize göre haklıyken, her ikiniz de inadınız yüzünden haksız duruma düşmüşsünüz. Şartlar eşit yani.

canım adam bir işe kalkışmış ve senden birşey istemiş ve sende onun hevesini kırmışsın oda biraz sert tepki vermiş ama haklı yani ne olur tadına baksan sanki........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…