Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

gzdkpz

hayatımın 3 anlamı
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
750
6
46
İstanbul
İçim kan ağlıyor,elim ayağım birbirine dolaşmış,ne zamandır yazıcam ellerimin titremesinin geçmesini bekledim.

Aldatıldığımı sanıyordum..Daha önce de yazmışdım size..Uyuşuk bir ev kadını olmuşken bayağı toparladım kendimi son günlerde.Eşimin eve geç gelmeleri,bana karşı soğuk tavırları,ayrı yatakda yatması aynen devam etti.Ben buna rağmen eşofmanları attım yürüyüşe diyete başladım,makyajlı bakımlı güzel kokular sürerek karşıladım onu ama hoşuna gideceğine daha önce aklın nerdeydi gibisinden konuşmalar ve alaycı tavırlar gösterdi.Ama ben kendimi iyi hissetmeye başladım,emlakçılıkla ilgili bir ay süren bir kursa başladım.Ufak bir birikimle ofis açmayı düşünüyorum.Olaylar bu şekilde gelişirken evde ortak kullandığımız bilgisayarda eşimin son aylarda bir hanımla yapdığı msn konuşmalarını buldum,hepsini okudum.Yıkıldım.Aslında bekliyordum ama yine de yıkıldım.Anladığım kadarıyla aralarında cinsel bir yakınlık yok ama eşim bu kadına çok aşık olmuş.Kadın daha resmi evli olduğu için uzak duruyor gibi ama eşim çok ısrarlı sadece hayatımda ol arkadaş olalım ben senin yanında olayım yeter yazmış.Uzaktanda olsa seni göreyim bana yeter yazmış.
İnanın cinsel aldatma olsa bu kadar üzülmezdim ama eşim bir başka kadına aşık.Bana acıdığını,benim için üzüldüğünü keşke ölse de kurtulsam diye yazmış.
Ağlamakdan gözlerim yerinden çıkacak artık bu nasıl bir acıdır anlatamam.Allah kimseye yaşatmasın.

Biz karadenizliyiz boşanmak bizde kabullenilmez oğullarım bu durumda babalarına lanet okur ilerde vurmaya kalkarlar.

Ben artık bu adamın suratını görmek istemiyorum.Ama biliyorum yalanlıycak herşeyi.
Yazıların çıktısını almak istiyorum.

Birikmiş biraz param var avukat tutup boşanmak istiyorum.

Ama ben bu durumlara nasıl düştüm nasıl kendime bunu yapdım bunun hesabını nasıl vericem ?Umarım derdimi anlatabilmişimdir inanın elim ayağım titriyor.

Ya çok üzücü bi durum bizde boşanmak yok diyosun ama ailene anlatsan bu şekilde beni aldattı diye boşanıyorum desen offf gerçi anlamazlar belki boşanmama zihniyeti var ayy çok üzücü allah yardımcın olsun çocuklarına gelince umarım öyle kin beslemezler ...

Canım çok üzüldüm gerçekten çok yıkıcı bir olay keşke başka türlü öğrenseydin yazılanları birebir okuman kötü olmuş allah sabır versin güzelim. bende trabzon da yaşıyorum millet takır takır boşanıyor nasıl karadenizde boşanma yok ya

canım Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemedim doğrusu. Ozaman anlaşmalı boşanın nafakasını tazminatını ayarlasın vermem derse msn konuşmalarının çıktısını avukata vericem diyin ama elindekileri söke söke alın. Bunları size yaşatmaya hakkı yok. Utanmaz ş...sizler çok sinirlendim ya

dediğiniz gibi, cinsel aldatmadan dahi daha zor bir durum.. yani eşinizin kalbi bir başka kadın için atıyor.. "ölse de kurtulsam" diyecek kadar sizden soğumuş..

ben de karadenizliyim.. evet karadenizde boşanma hoş karşılanmaz, ama kadın boşanıyor diye de vurulmaz.. abartmayın.. siz medeni bir şekilde bir yola çıkarsınız, aileniz de arkanızda olur.. çocuklarınız büyüyünce babalarını falan öldürmezler.. onları kin ve nefret yerine sevgiyle büyütürsünüz.. yine abartmaya gerek yok..

eşiniz çocuklar için nafaka verecektir.. siz de birikiminizle birşeyler yapacak durumdaysanız, lütfen arkadanıza bakmayın..

1 senedir sizinle cinsellik yaşamayan, sizin yanınızda dahi yatmayan, sevgiyi başka kadınlarda arayan adamdan, şu an için size bir hayır gelmez.. onu evden uzaklaştırın.. eğer 1 2 ayda aklı başına gelirse, siz de ısrarla boşanmak istemezseniz, devam edersiniz.. hatasını anlamış olur (Allah içinize sindirsin)

yok eğer hatasını anlamaz, yolunda devam ederse (ki başka birine aşık olduğu için size döneceğini zaten sanmıyorum) bırakın gitsin.. rızkı veren Allahtır.. iki tane aslan gibi oğlunuz var.. hayatınızı allahın izniyle idame ettirirsiniz.. hem de daha güçlü bir şekilde..

Anlaşmalı boşanmaz ,
aileden korkar
Sevgilisi boşan o zaman karından demiş boşanamam çocukları kaybederim beni böyle kabul et falan yazmış
Ölse lafı çok ağır geldi bana
Ben onun için bu lafı asla söylemezdim asla bana ne yapmış olsa bile sonuçda oğullarımın babasıdır

canım çok üzüldüm.ama her ne için olursa olsun senin için böle diyen bir adamla evli kalamazsın.eşin bilgisayardan silmeden mutlaka çıktı alman senin faydana olur.al dursun bir kenarda.Allah yardımcın olsun

aç davanı ,donuna kadar al elinden at kapıya ...karadenizlilerde boşanma yoktur demişsin ama ben de şunu biliyorum ki karadeniz kadını güçlüdür , minnetsizdir !

geçmiş olsun canım, çocukların kaç yaşında?

her cümlesine kesinlikle katılıyorum

üzülme herşeyin bir çaresi vardır Rabbim çözümsüz dertler vermesin hiç kendini de bu durumlara nasıl düştüm benim hatam die şuçlama dik dur bence sakin kafayla bir düşün onada hiçbirşey söyleme sakinleştiğinde hala boşanmak istiyorsan kabullenemem diyorsan yazıların çıktısını alır yüzüne fırlatırsın ama yok ben seviyorum dayanamam dersen bir sürü kadın biliyorum eşini kazanmak için uğraşmış başarılı olabilmiş sen ne istiyorsan öyle davran başkalarını düşünme boşanmak yokmuş felan uzaktan davulun sesi hoş gelir kendin ve cocukların için yaşa

kesinlikle o ekranın aynen çıktılarını al mail adresi filan belli olsunki ileride sana lazım olur...
Erkek milleti işte .. Lafa bak...
üzülme ne yapabilirsinki..
Allah yardım etsin..
Sen kendine bak sağlıgını düşün çocuklarını düşün!!

Okurken bile kötü oldum Allah yardımcınız olsun,çok sinirlerim bozuldu ya "ölsün de kurtulayım ne demek"!!
Arkana bile bakmadan koş avukata ver mahkemeye,al çıktılarını da o yazıların,istediği kadar itiraz etsin! Offff yemin ederim bunları okudukça erkeklerden nefret ediyorum,bir gün başıma gelir mi diye şimdiden boşuycam adamı o kadar hırslanıyorum ki o kadar olur yani!!

Benim hakkımda,ailem ve evliliğimiz hakkında öyle özel şeyler anlatmış ki..Nasıl kaldırıcam .Allah sabır versin bana.Sağolun arkadaşlar kendimi toplayıp bir an önce bu işe koyulmam lazım.

hayatının tehlikede olduğunu bile iddia edebilirsin,bugün "ölse de kurtulsam " diyen adam! yarın Allah muhafaza düşünmek bile istemem

Ölsede kurtulsam diyen bir eşten ne kadar hayır gelirki hem size hemde evlatlarınıza,güçlü olun dimdik durun karşısında gerçekleride yüzüne vurun ..

Bir parçacık erkeklik gururu varsa söylediği bu ağır laftan utanır inşallah eşiniz..

Benim hakkımda,ailem ve evliliğimiz hakkında öyle özel şeyler anlatmış ki..Nasıl kaldırıcam .Allah sabır versin bana.Sağolun arkadaşlar kendimi toplayıp bir an önce bu işe koyulmam lazım.

canım o yazışmaların hepsinin kaydını alman lazım.. ilerde dava açarsan, kullanırsın.. ya da aileden birileri inanmadı mı gösterirsin vs.. al dursun..

allah yardımcın olsun.böyle yuva yıkanlara lanet olsun.sana allah dayanma gücü versin böyle pislikler için üzülmeye değmez ....

Çapkınlık gereği aldatsaydı cinsellik için falan yien de boşarmıydım aslında boşamak lazım aldatmanın osu busu olmaz
ama ölse demiş benim için
ölseeee demiş
sevgilisi olacak kadın bile deme öyle şey falan yazmış bu da yok ciddiyim keşke ölse de kurtulsam kimseye hesap vermezdim demiş benim içinse ya kafayı yerse falan demiş ben görürüüm diye korkup msn kayıtlarını silmemiş bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…