sakınnnnn sakınnn eğer böyle bir adamsa sakın bişi söyleme sessizkal bu arada hayatına bak nasıl düzene koyacağına karar ver ofis açmaktan bahsetmişsin madem öyle maddi çıkarını sağlamaya çalış bir süre kendi ayaklarının üstünde durmak için..bu aralar bişi çaktırma fazla muhabbete de girme derim güzel bakımlı alımlı ol yine ama kendin için bu tabi ki de iyi hissetmeni sağlar..adamın seni evden kovacak bi durumuna izin verme..ve evde birikim falan varsa altın gibi vs kendine al derim...sessizce beklemede ol o kayıtları başka yere kaydettiktenn sonra..
Flash disce alıcam ama çocuklar arkadaşlarına gittiler yanlarına almışlar.Eve çağırdım gelsinler hemen kopyalıycam.
canım bence açç bir avukata sor telefonda boşanmak gibi bir niyetin varsa asla bu msn kayıtlarının kaybolmasına göz yumma hemen flash diske yada şifreli bir dosyaya kaydet..bir arkadşım pc yi götür demiş ama nereye götürecek merak ettim??işte avukat daha iyi bilir bu kayıtları nasıl değerlendirip delil haline dönüştürmeli????
kocanıza gelince aklıma gelen en ağır lafları saydırmak isterim!!! adi adam sen çocukların anası herşeyden önce insan hiç değilse çocuklarının hatrına ölmesini istemez karısının...çocuklarını doğursun büyütsün ama karın kendini saldı diye sevgili bul..
merak ettim sen karadenizin neresindensin bu kadar ağır bir töre var gibi anlattın??adam aldatıyor işte alenen..ama yokk ben yuvamı herşekilde toplayıp kurtarma isteğindeyim diyorsan tabiki onu da yap kurtarabilirsen kurtar ama boşanmak istersen de enine boyuna düşün donuna kadar da al bu herifin acıma çocuklar konusunda da acıma derim ilkez birine böyle diyorum çünkü bu adam çocukları haketmiyor asla!!çocuklarının anasının ölmesini isteyen bir insan çocuklarını haketmez !
canım dikkat et ama çocuklara birdaha verme derim o diski çocuklar yanışlıkla silebilir de görebilir de ..okurlarsa sonuç iyi olmaz hem psikolojileri bozulur hem de herşey birden zamansız sen planlarını yapamadan ortaya çıkar...çaresine bak...
üzülme kendini yıpratma sonuçda hayat bir çekilde devam edecek.azimli ol kendini her konuda geliştir uğraşacak şeyler bul mesela düşünmemem ya çalış boşanma konusunda da sen bilirsin en doğrusunu bekle demek yanlış olur galiba bu durum da.
seni o kadar iyi anlıyorum ki( ben de kocamın facebook taki yazışmalarını görmüştüm..artık eski takıntısıydı heralde, buluşalım görüşelim falan yazmıştı..kız da karın da bizi vursun yazmıştı.. hiç aklımdan cıkmıyor bu sözler..ben saklamadım ama gördüğüm anda yüzüne carptım laptopu, bunlar ne dedim..kızardı bozardı, mantıklı hiçbir açıklama yapamadı. seni seviyorum,kaybetmek istemiyorum,yok biey, valla ölesine yazışma falan dedi..halen facebook kullanıyor kocam ve ben hala o sürtükle görüştüğünü düşünüyorum ( ama elimden bişey gelmiyor..
üzülme kendini yıpratma sonuçda hayat bir çekilde devam edecek.azimli ol kendini her konuda geliştir uğraşacak şeyler bul mesela düşünmemem ya çalış boşanma konusunda da sen bilirsin en doğrusunu bekle demek yanlış olur galiba bu durum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?