Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

cok üzüldüm allah sana sabir versin..güclü olmaya bak...kaybeden siz degilsiniz esiniz kaybeden olacak :44:

Aynen öyle yapmak istiyorum becerebilirsem tabi.Sakinleşmek için bir ilaç aldım ama dün geceden beri çok kötüyüm.

Flash disce alıcam ama çocuklar arkadaşlarına gittiler yanlarına almışlar.Eve çağırdım gelsinler hemen kopyalıycam.

Canım çok üzücü evet ama senin verilmiş sadakan varmış ki Allah bunu sana bir şekilde gösterdi..Ondan buz gibi soğumanı sağladı..Bundan sonrasında yapman gereken çocuklarınla ya onu kapıya koymak ya da kaçarak uzaklaşmak..

seni o kadar iyi anlıyorum ki( ben de kocamın facebook taki yazışmalarını görmüştüm..artık eski takıntısıydı heralde, buluşalım görüşelim falan yazmıştı..kız da karın da bizi vursun yazmıştı.. hiç aklımdan cıkmıyor bu sözler..ben saklamadım ama gördüğüm anda yüzüne carptım laptopu, bunlar ne dedim..kızardı bozardı, mantıklı hiçbir açıklama yapamadı. seni seviyorum,kaybetmek istemiyorum,yok biey, valla ölesine yazışma falan dedi..halen facebook kullanıyor kocam ve ben hala o sürtükle görüştüğünü düşünüyorum( ama elimden bişey gelmiyor..

okudum ve cok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun..
en kısa zamanda boşanmalısın. böyle bir adamla zaten evliliği yürütmen anlamsız.. üyüyünce akıllı cocuklar yetiştirirsin babalarını vurmazlar.. vursalar bile hayattan bir pislik daha gitmiş olur ama çocukların hayatı kararır..

üzülme kendini yıpratma sonuçda hayat bir çekilde devam edecek.azimli ol kendini her konuda geliştir uğraşacak şeyler bul mesela düşünmemem ya çalış boşanma konusunda da sen bilirsin en doğrusunu bekle demek yanlış olur galiba bu durum da.

Canımm çok üzüldümm gerçekten.Sen şimdi güçlü bir kadın olmalısın tüm kozlar senin elinde.Bir usb belleğe o msn dosyasını aynen at .Ve bilgisayardan da silme.Çıktılarını da sakla.Delil olarak kullanırsın.Ama usb belleğe muhakkak at ihmal etme.

başlığı görünce şok oldum gerçekten çok yıkıcı bir durum.fazla yorum yapmıcam bir an önce kendine gel o sana acıyan zavallı kocanın karşısında dim dik dur açık ve net bir şekilde bu işin bittiğini söyle.ailenle gerekirse bir süre kötü ol fazla uzun sürmez zaten önemli olan senin mutluluğun kimse sana kırılan grurunu geri vermiyeceğine göre al çocuklarını ve yeni bir hayat kur bu senin hayatın ve sadece bir şansın var unutma.Allah sabırlar versin

Flash disce alıcam ama çocuklar arkadaşlarına gittiler yanlarına almışlar.Eve çağırdım gelsinler hemen kopyalıycam.

canım dikkat et ama çocuklara birdaha verme derim o diski çocuklar yanışlıkla silebilir de görebilir de ..okurlarsa sonuç iyi olmaz hem psikolojileri bozulur hem de herşey birden zamansız sen planlarını yapamadan ortaya çıkar...çaresine bak...

100 mesaj yazmadığımdan özel mesajlara cevap veremiyormuşum elele.yazdım ama yollayamadım kusura bakma

yok alıcam ellerinden sağol arkadaşım

pişştt sezan sen kendi sayfana git bi bak istersen sevgilin evli ve artık dayanamıyosan bu durumu yaşayanlara akıl verme.. anladınmı adamım!!!

canım kusura bakma ama tutamıcam kendi,mi bu tarz şeyler duyunca deliriyorum kusura bakma ama böyle yapan erkeklerin hepsi şerrrefsizzzzz...ya evde gül gibi tertemiz karınız var sizi bekliyor evinizi namusunuzu başkasına açmıyor..yemek ütü çamaşır önünüze geliyor çocuğunuzu doğuruyor ona bakıyor...ama bu ........ler napıyor onun bunun artığı olan kızlara kadınlara yanaşıyor artık tatlı gelir çünkü köpeklere!!!!!ama kadın bi yapsın vururlar onu dimi!!!!!!!hata yapsa anlcam anlıktır falan filan dicemmm ama ısrarla yapanlara en ağır lafı söylesek az..ne deyim kınamak için söylemedim Allah kınatmasın kızdığım için söyledim Allah beni de eşimi de cüğmlemizi de herkesi şeytana uydurmasın ayağını kaydırıp bu tarz hatalara düşürmesin dilerim ...

[...............................................................................................................................................yanlış iki kere yazılmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

dalga geçiyosun herhaldeesende evli bi erkekler berabersin sevgilinin karısını boşamadığından yakınmışsın nası bi çelişkidir kardeşim buuu nedir ne değildir

canım senin kocana rahat batmış..Sakın moralini bozma kendine olan güvenini yitirme maşallah çocukların varmış onlara sığın onlar için mutlu ol..senin kocan acınacak bi durumda ve böyle giderse sonu yalnızlık seni aldatan onuda aldatır hem onların ilişkisinin nekadar sağlıklı olmasını bekliyorsunki ikiside yalancı ömür boyu diye söz vedikleri insanlara yalan söylüyorlar aldatıyorlar ki bu insanlarda vicdan merhamette olmaz birbirlerinin ne kadar yalancı iğrenç insanlar olduklarını bildikleri için ilerde bunları yüzlerine vurcaklar..Allah yardımcın olsun boşanmak en doğal hakkın ama sakın hakalrından vazgeçme bu durumda nitikam duygusunun yanlış olacağını dülşünmüyorum kendini hırslarına kurban etmeden varını yoğunu al ozamanda bakacakmı onun yüzüne o çok sevdiği rezil hatun ozamanda diyebilecekmi liseli aşıklar gibi o hatuna aşığım seviyorum!! senin çocukların var onları düşün ve bu konuşmaların bi kopyasını bi belleğe falan kaydet..Allah ayrdımcın olsun büyük sabırlar versin
NOT:Bu vicdansız adam ölsede kurtulsam demiş iki cocuğunun annesine peki Allah korusun sana bişey olduğunda o rezil kadın bakarmı onlara anne sevgisi verebilirmi e rezil aciz insan!!!

Son düzenleme:

o utanmaz kadın da senın gıbı bır terbıyesız ıste ay allahım nasıl bır dunyaya kaldık gelmış bır de burda yazmış ya ar namus bunda boylelerıne bırsey denır o anladı ahlaksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…