canım öncelikle geçmiş olsun..
peki sen ne yapmayı düşünüyorsun..bizde ona göre konuşalım..
karadenizde boşanmak yok peki aldatmak varmı?? bide onu düşün istersen..
çapkınlık gereği aldatsaydı cinsellik için falan yien de boşarmıydım aslında boşamak lazım aldatmanın osu busu olmaz
ama ölse demiş benim için
ölseeee demiş
sevgilisi olacak kadın bile deme öyle şey falan yazmış bu da yok ciddiyim keşke ölse de kurtulsam kimseye hesap vermezdim demiş benim içinse ya kafayı yerse falan demiş ben görürüüm diye korkup msn kayıtlarını silmemiş bile
sakın çıktı alma bence eğer orda bahsi geçenin sen olduğu alenen ortadaysa direkt bilgisayarı götür. çünkü sıradan bi çiktiya kimse inanmaz. eşinin göremeyeceği silmek için kullanamayacağı bir yere götür
Düne kadar boşanmak istemiyordum.Bir soğukluk vardı ben de çabalarsam geçer sanıyordum.Benim ve eşimin ailesinde daha hiç boşanan olmamış ölen eşler ikici evlilikler var ama boşanma yok.Aldatma çokdur ama çapkınlık yaparlar çoğusu.Ben boşanmak istiyorum.Ölse de kurtulsam lafı çok ağır geldi ne şimdi ne de sonra kaldırabileceğimi sanmam.
soğukluğun sebebi belli..
sana bişey söyleyeyimmi benim sülalemdede tek ayrılan benim..
orasını takma kafana alışıyorlar..sen kendin nasıl huzurlu oluyorsan öyle yap..
tabiki ağır bir laf.. peki onunla konuşmayı düşünüyormusun??
belki inkar edecek yada seni bir şekilde ikna etmeye çalışacak bilemiyorum..
belki oda bir çapkınlık yaptım diyecek kimbilir..
ne olursa olsun önemli olan senin sağlığın ve huzurun..
hakkında hayırlısı olsun canım..
canım bence açç bir avukata sor telefonda boşanmak gibi bir niyetin varsa asla bu msn kayıtlarının kaybolmasına göz yumma hemen flash diske yada şifreli bir dosyaya kaydet..bir arkadşım pc yi götür demiş ama nereye götürecek merak ettim??işte avukat daha iyi bilir bu kayıtları nasıl değerlendirip delil haline dönüştürmeli????
kocanıza gelince aklıma gelen en ağır lafları saydırmak isterim!!! adi adam sen çocukların anası herşeyden önce insan hiç değilse çocuklarının hatrına ölmesini istemez karısının...çocuklarını doğursun büyütsün ama karın kendini saldı diye sevgili bul..
merak ettim sen karadenizin neresindensin bu kadar ağır bir töre var gibi anlattın??adam aldatıyor işte alenen..ama yokk ben yuvamı herşekilde toplayıp kurtarma isteğindeyim diyorsan tabiki onu da yap kurtarabilirsen kurtar ama boşanmak istersen de enine boyuna düşün donuna kadar da al bu herifin acıma çocuklar konusunda da acıma derim ilkez birine böyle diyorum çünkü bu adam çocukları haketmiyor asla!!çocuklarının anasının ölmesini isteyen bir insan çocuklarını haketmez !
sıradan bi çıktı diyorum işte... yani o götüreceğin çıktıyı senin yazmadığını nerden bilecekler.. kocan silemeden bilgisayarı götür isterse masaüstü olsun. o bilgiler önemli silinmemesi lazım. senin çıktı alman için kopyala yapıştır yapman lazım, kim bilecek senin yazmadığını o yazıları. yani eşin ben yazmadım kendısı böyle bişey hazırlamış yazmış çıktı almış derse nasıl ıspatlayacaksın.. o yüzden diyorum silinmemesi için bilgisayarı kaldır onun ulaşacağı yerden..
Teşekkür ederim ama şu an konuşamam sanıyorum.Zaten konuşulabilen bir adam değil hemen bağırır çağırır yalanlar ya da evden kovar.Evden kovarsa hemen gitmem lazım ama ben biraz hazırlık yapmak istiyorum.Sakin olmaya çalışıyorum.Becerebilirsem tabi.
canım bence açç bir avukata sor telefonda boşanmak gibi bir niyetin varsa asla bu msn kayıtlarının kaybolmasına göz yumma hemen flash diske yada şifreli bir dosyaya kaydet..bir arkadşım pc yi götür demiş ama nereye götürecek merak ettim??işte avukat daha iyi bilir bu kayıtları nasıl değerlendirip delil haline dönüştürmeli????
kocanıza gelince aklıma gelen en ağır lafları saydırmak isterim!!! adi adam sen çocukların anası herşeyden önce insan hiç değilse çocuklarının hatrına ölmesini istemez karısının...çocuklarını doğursun büyütsün ama karın kendini saldı diye sevgili bul..
merak ettim sen karadenizin neresindensin bu kadar ağır bir töre var gibi anlattın??adam aldatıyor işte alenen..ama yokk ben yuvamı herşekilde toplayıp kurtarma isteğindeyim diyorsan tabiki onu da yap kurtarabilirsen kurtar ama boşanmak istersen de enine boyuna düşün donuna kadar da al bu herifin acıma çocuklar konusunda da acıma derim ilkez birine böyle diyorum çünkü bu adam çocukları haketmiyor asla!!çocuklarının anasının ölmesini isteyen bir insan çocuklarını haketmez !
ben silinmesine engel olması için dedim canım..
Cep telefonumla resimlerini çekdim bazı sayfaların.Bilgisayarı hemen soracakdır onu yapamam.Tamirde falan desem yine bir bahane bulmam lazım .Elim ayağım dolanıyor açık veririm.Oğlanların yazıcısından çıkdı aldım.Msn adları ve saat dakikaları yazıyor .Delil gösterirsem en azından araştırılır diye düşünüyorum.Ya da başka ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?