Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

Vallahi ne desem şaşırdım. Benim babam laz, annem dadaş. Bizde durum daha da vahim. Ama benim başıma gelse bir dakika durmam. Karpuzu mu delinecek, delinsin. Bırak herşeyi, yeni bir düzen kur kendine. Adam seni kafasında öldürmüş zaten. Toprağa girsen kaç yazar?

canım öncelikle geçmiş olsun..
peki sen ne yapmayı düşünüyorsun..bizde ona göre konuşalım..
karadenizde boşanmak yok peki aldatmak varmı?? bide onu düşün istersen..

rdğnz msn konuşması belki de boşanma aşamasında kullanableceğiniz önemli bir delil olabilir . Bu bilgiyi saklmanızı tavsiye ederim
Yolunuz açık olsun

çok üzüldüm ama sana bi fikir söylemek istiyorum tabiki kurtarman evliliğini daha iyi olur ama çocuklarım için diye katlanma daha gençsin sanırım AYRIL KENDİNE yeni bi hayat kur benim ananem 45 yaşında ayrıldı ne bi düzeni var ne bi haytı abimşn benim yanımda kalıyor tabiki başımızın üstünde yeri var ama erken ayrılsaydı o da kendine bi hayat kurabilirdi allah herşeyi gönlüne göre versin canım bu erkekleri anlamak çok güç allah onu ıslah etsin işallah

canım öncelikle geçmiş olsun..
peki sen ne yapmayı düşünüyorsun..bizde ona göre konuşalım..
karadenizde boşanmak yok peki aldatmak varmı?? bide onu düşün istersen..

Düne kadar boşanmak istemiyordum.Bir soğukluk vardı ben de çabalarsam geçer sanıyordum.Benim ve eşimin ailesinde daha hiç boşanan olmamış ölen eşler ikici evlilikler var ama boşanma yok.Aldatma çokdur ama çapkınlık yaparlar çoğusu.Ben boşanmak istiyorum.Ölse de kurtulsam lafı çok ağır geldi ne şimdi ne de sonra kaldırabileceğimi sanmam.

sakın çıktı alma bence eğer orda bahsi geçenin sen olduğu alenen ortadaysa direkt bilgisayarı götür. çünkü sıradan bi çiktiya kimse inanmaz. eşinin göremeyeceği silmek için kullanamayacağı bir yere götür

yaaa bu erkekler hep mi aynı içlerinde bi tane mi insan olanı yok ya okuyuorm okudukça uzuluorm lanet okuorm ya ..

kadınları her zaman dört dörtlük beklerler güzel olsun bakımlı olsn sadık olsun,hamarat olsn, her denılenı yapsın vs vs...kendileri hiç bşy yapmazlar..ve yine aldatılan kadın olur..

yanlış anlama ama böyle adamları onların silahıyla vuracaksın..
Gidip bulacaksın ondan iyi birini.. Boşayıp gözünün önünde boynuzlarını çıkartacaksın onun...
Görecek ölsünde kurtuliyim demek ne demek...

Nasıl anlamadım??Bilgisayarı götüremem masaüstü..Laptop değil.Sıradan çıkdı derken?

soğukluğun sebebi belli..
sana bişey söyleyeyimmi benim sülalemdede tek ayrılan benim..
orasını takma kafana alışıyorlar..sen kendin nasıl huzurlu oluyorsan öyle yap..
tabiki ağır bir laf.. peki onunla konuşmayı düşünüyormusun??
belki inkar edecek yada seni bir şekilde ikna etmeye çalışacak bilemiyorum..
belki oda bir çapkınlık yaptım diyecek kimbilir..
ne olursa olsun önemli olan senin sağlığın ve huzurun..
hakkında hayırlısı olsun canım..

sıradan bi çıktı diyorum işte... yani o götüreceğin çıktıyı senin yazmadığını nerden bilecekler.. kocan silemeden bilgisayarı götür isterse masaüstü olsun. o bilgiler önemli silinmemesi lazım. senin çıktı alman için kopyala yapıştır yapman lazım, kim bilecek senin yazmadığını o yazıları. yani eşin ben yazmadım kendısı böyle bişey hazırlamış yazmış çıktı almış derse nasıl ıspatlayacaksın.. o yüzden diyorum silinmemesi için bilgisayarı kaldır onun ulaşacağı yerden..

Teşekkür ederim ama şu an konuşamam sanıyorum.Zaten konuşulabilen bir adam değil hemen bağırır çağırır yalanlar ya da evden kovar.Evden kovarsa hemen gitmem lazım ama ben biraz hazırlık yapmak istiyorum.Sakin olmaya çalışıyorum.Becerebilirsem tabi.

canım bence açç bir avukata sor telefonda boşanmak gibi bir niyetin varsa asla bu msn kayıtlarının kaybolmasına göz yumma hemen flash diske yada şifreli bir dosyaya kaydet..bir arkadşım pc yi götür demiş ama nereye götürecek merak ettim??işte avukat daha iyi bilir bu kayıtları nasıl değerlendirip delil haline dönüştürmeli????
kocanıza gelince aklıma gelen en ağır lafları saydırmak isterim!!! adi adam sen çocukların anası herşeyden önce insan hiç değilse çocuklarının hatrına ölmesini istemez karısının...çocuklarını doğursun büyütsün ama karın kendini saldı diye sevgili bul..
merak ettim sen karadenizin neresindensin bu kadar ağır bir töre var gibi anlattın??adam aldatıyor işte alenen..ama yokk ben yuvamı herşekilde toplayıp kurtarma isteğindeyim diyorsan tabiki onu da yap kurtarabilirsen kurtar ama boşanmak istersen de enine boyuna düşün donuna kadar da al bu herifin acıma çocuklar konusunda da acıma derim ilkez birine böyle diyorum çünkü bu adam çocukları haketmiyor asla!!çocuklarının anasının ölmesini isteyen bir insan çocuklarını haketmez !

ben silinmesine engel olması için dedim canım..

Cep telefonumla resimlerini çekdim bazı sayfaların.Bilgisayarı hemen soracakdır onu yapamam.Tamirde falan desem yine bir bahane bulmam lazım .Elim ayağım dolanıyor açık veririm.Oğlanların yazıcısından çıkdı aldım.Msn adları ve saat dakikaları yazıyor .Delil gösterirsem en azından araştırılır diye düşünüyorum.Ya da başka ne yapabilirim?

sakınnnnn sakınnn eğer böyle bir adamsa sakın bişi söyleme sessizkal bu arada hayatına bak nasıl düzene koyacağına karar ver ofis açmaktan bahsetmişsin madem öyle maddi çıkarını sağlamaya çalış bir süre kendi ayaklarının üstünde durmak için..bu aralar bişi çaktırma fazla muhabbete de girme derim güzel bakımlı alımlı ol yine ama kendin için bu tabi ki de iyi hissetmeni sağlar..adamın seni evden kovacak bi durumuna izin verme..ve evde birikim falan varsa altın gibi vs kendine al derim...sessizce beklemede ol o kayıtları başka yere kaydettiktenn sonra..

Rizeliyiz ikimizde .Farkı köylerden .Ben liseden sonra istanbula geldim eşim bebekken gelmiş.Akrabalarımızın çoğu rizede,bir ben bir de kızkardeşim burdayız.

ben silinmesine engel olması için dedim canım..

işte bu konuları tam bilmediğimden deim bir de pc olmayınca kocası sorguya çekecek ondan dedim en mantıklı yolu hemen flash diskler varya küçük küçük onlardan alsın ve oraya kaydetsin bilgisayar bir bozuldu mu ya da format ettımı silinir gider

msn görüşmeleri nasılsa bir klasörde ..
flash bellek bulbilirsen yada cd yazdırabilirsen bu dosyaları oldugu gibi cd yada flash bellege at..
flash ta tarihleri bellide olur.. hemde hangi mailden gelmiş hangi mailden cvp yazılmış belli olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…