- 6 Nisan 2023
- 1.082
- 246
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Hep böyle olduğunu söylüyorum ben. Hiç mi bir şeyden memnun olmaz bir insan ?Narsist demek çok iddialı. Sadece bı verilere dayanarak denemez. Bildiğin odun erkek. Yemek güzwl olmamış demesi normal eşisiniz sonuçta paylaşmış.
Ayrılmıştım sonrasında zaten. Çok yalvardı barıştımm salak gibi . Tepkilerimi görünce bir daha asla yapmadıSevgiliyken siddet oldu bir kere? Neden evlendiniz peki
Arkadaşlar kocamın narsist olduğunu düşünüyorum. Sevgililik dönemimizden bugüne kadar beni hep manipüle etmeyi başardı. Hiçbir şeyi başaramadığımı söylerdi. Bunu neden böyle yapıyorsun bak olmamış yapamıyosun sana hiçbir şey öğretmemişler. Neler neler yAni. Benim istek ve düşüncelerimin hiçbir zaman önemi olmadı. Bambaşka düşünce ve yapıda insanlarız. Bencil mi bencil. Beni öyle bir manipüle etmeyi başardı ki her şeyin en doğrusunu o biliyormuş ve yapıyormuş gibi davranır. Aslında emin olun durum tam tersi. Zamanla ben kendimden şüphe etmeye hep kendimi suçlamaya başladım ve ondan özür dilerken buluyordum kendimi. Beni öyle bir değiştirdi ki ben ben olmaktan çıktım. Ben bu değilim, beni bu dönüştürdüğü kişiyi asla sevmiyorum. Zaten olduğum gibi davranamıyorum hep alttan alan ben, ona uyum sağlamaya çalışan ben. Şiddet hariç ki o da olmuş sevgiliyken 1 kere. Şiddet hariç tüm narsistlik özellikleri barındırıyor. Mesela dün akşam eniştem hepimizi yemeğe iftara çıkardı. Yedi yedi her şeyden karnını doyurdu sonrasında da eve gelince ya yemekler çok kötüydü falan dedi. Hep her şeyi eleştirdi. Beğenmesen bile bunu bana söylemek zorunda değilsin, ben senin eşinim ve üzülebilirim. Her şeye herkese karşı bir eleştiri halinde. Bana da daha ilk evlendiğimiz zamanlar sen de çalışmazsan ben seni asla besleyemem bu evde diye bağırmıştı tartısırken. Hep çalışmamı istiyor. Hayat zaten müşterek o başka tabi ki ama Kadın hayatının her anında çalışamaz malesef. Sırf çalışayım diye çocuk bile düşünmüyor şu an. Birlikte çalışıyoruz zaten benim konularımı okuyanlar bilir. Her neyse özet geçmiş halim bu.. onun hatası olan bir konu da bile evet yaptım ama senin yüzünden yaptım sen böyle yapmasan ben böyle yapmazdım falan der mesela. dedigim gibi narsistle yaşıyorum galiba.. yorumlarınız önemli.
Evett bu yüzden anlatıyorum zatenKocanız narsist değil. Ahlaki ve insani değerleri zayıf bir adam. Gün aşırı konu açınca düzelmeyecek eşiniz. Size saygı duymayan,kumar borcu olan, internetten sanal ihanetini yakaladığınız, eşinizin işlettiği kahvaltı salonunda eşinizle tüm gün çalışmanıza rağmen; bırakın size maaş vermeyi sigortanızı dahi ödemeyen bir adam.
İşin içine şiddet girdiyse topuklayarak kacmaniz gerekirdi, maalesef bazı şeylerin affı olmaz. Kendine değer veren bir insan zaten bunu kabullenmez. Umarım böyle bir adamdan çocuğunuz yoktur. Bu yorum çok acımasız gelebilir ama maalesef gerçeklerAyrılmıştım sonrasında zaten. Çok yalvardı barıştımm salak gibi . Tepkilerimi görünce bir daha asla yapmadı
-Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye, nerem doğru ki demiş?Arkadaşlar kocamın narsist olduğunu düşünüyorum. Sevgililik dönemimizden bugüne kadar beni hep manipüle etmeyi başardı. Hiçbir şeyi başaramadığımı söylerdi. Bunu neden böyle yapıyorsun bak olmamış yapamıyosun sana hiçbir şey öğretmemişler. Neler neler yAni. Benim istek ve düşüncelerimin hiçbir zaman önemi olmadı. Bambaşka düşünce ve yapıda insanlarız. Bencil mi bencil. Beni öyle bir manipüle etmeyi başardı ki her şeyin en doğrusunu o biliyormuş ve yapıyormuş gibi davranır. Aslında emin olun durum tam tersi. Zamanla ben kendimden şüphe etmeye hep kendimi suçlamaya başladım ve ondan özür dilerken buluyordum kendimi. Beni öyle bir değiştirdi ki ben ben olmaktan çıktım. Ben bu değilim, beni bu dönüştürdüğü kişiyi asla sevmiyorum. Zaten olduğum gibi davranamıyorum hep alttan alan ben, ona uyum sağlamaya çalışan ben. Mutlu değilim çünkü ben gibi davranamıyorum. Şiddet hariç ki o da olmuş sevgiliyken 1 kere. Şiddet hariç tüm narsistlik özellikleri barındırıyor. Mesela dün akşam eniştem hepimizi yemeğe iftara çıkardı. Yedi yedi her şeyden karnını doyurdu sonrasında da eve gelince ya yemekler çok kötüydü falan dedi. Hep her şeyi eleştirdi. Beğenmesen bile bunu bana söylemek zorunda değilsin, ben senin eşinim ve üzülebilirim. Her şeye herkese karşı bir eleştiri halinde. Bana da daha ilk evlendiğimiz zamanlar sen de çalışmazsan ben seni asla besleyemem bu evde diye bağırmıştı tartısırken. Hep çalışmamı istiyor. Hayat zaten müşterek o başka tabi ki ama Kadın hayatının her anında çalışamaz malesef. Sırf çalışayım diye çocuk bile düşünmüyor şu an. Birlikte çalışıyoruz zaten benim konularımı okuyanlar bilir. Her neyse özet geçmiş halim bu.. onun hatası olan bir konu da bile evet yaptım ama senin yüzünden yaptım sen böyle yapmasan ben böyle yapmazdım falan der mesela. dedigim gibi narsistle yaşıyorum galiba.. yorumlarınız önemli.
Şiddet dediğim yakamdan tutup hafif bir şekilde itmişti. Bu da şiddet zaten bana göre ve çok çok fazla tepkimi verdim. Daha fazlasına yeltenseydi veya hissetseydim böyle bir şey zaten barışmazdım. Ben bu konuda çok hassasım sizin gibi .İşin içine şiddet girdiyse topuklayarak kacmaniz gerekirdi, maalesef bazı şeylerin affı olmaz. Kendine değer veren bir insan zaten bunu kabullenmez. Umarım böyle bir adamdan çocuğunuz yoktur. Bu yorum çok acımasız gelebilir ama maalesef gerçekler
Geçmiş olsun. Umarım kendinizi kurtarirsiniz bu adamdan
SİDDETİN AFFİ OLMAZ
Evett bu yüzden anlatıyorum zaten
Yani?-Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye, nerem doğru ki demiş?
-Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyim.
-Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan…
- üzüm üzüme baka baka kararır.
Boşanacağım bayramdan sonra. Konuşmak fikir almak iyi geliyor bana. Bugüne kadar her şeyi içimde tuttumPeki çözüm için ne yapacaksınız ? Hayatta konuşarak düzeltilmeyecek sorunlar da var.
Öyle bir yazı yazıyorsunuz ki anlamak için iki üç yorum okumak gerekiyor.Şiddet hariç ki o da olmuş sevgiliyken 1 kere. Şiddet hariç tüm narsistlik özellikleri barındırıyor.
Ayrılmıştım sonrasında zaten. Çok yalvardı barıştımm salak gibi . Tepkilerimi görünce bir daha asla yapmadı
Boşanacağım bayramdan sonra. Konuşmak fikir almak iyi geliyor bana. Bugüne kadar her şeyi içimde tuttum
Zeynep Ergül sen misin?-Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye, nerem doğru ki demiş?
-Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyim.
-Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan…
- üzüm üzüme baka baka kararır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?