Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanılmaz derecede saskinim. Eşiniz sizinle başbaşa kalmak istemiyor mu aranız nasılEvet evlendim 4 günlük evliydim geldim kaldım
Kesinlikle işe yaşar bizim gelin hanımdan biliyorum aynısı yapıyor ve annem aynı apartmanda kalmak istemiyor :) aynı ev değil bak aynı apartman :) konu sahibi bu dediklerini dikkate alev işlerinde beceriksizmiş gibi davran kv ye kalsın tüm iş. belki zamanla kv istemez aynı evde kalmayı. mesela yalandan bileğini burkmuşsun gibi yap ve yat tüm gün ah oram ağrıyıor ay bacağım mahvoldu gibi. daha dikkatsiz giyin. kp rahatsız olsun bu durumdan.
Ben gidiyorum gelirsen gel derim.Hiçte kaynanamla yaşayamam.Oldu kendi evim olucak kalamıcamYok evimize daha yakın iş yeri ama yinede orada kalmak istiyor
Söyledim o kadar yatak odası aldım eşya aldım burda kanepelerde sürünüyorum diyorumA aa tövbeler olsun bunu da ilk defa duydum.
Konuşun evimize neden gitmiyoruz, bende kendi evim kendi düzenimi istiyorum deyin.
İşte en zoruma giden kısım bu insan nasıl olurda seviyorum dediği kişiyle basbasa kalmak istemez yaİnanılmaz derecede saskinim. Eşiniz sizinle başbaşa kalmak istemiyor mu aranız nasıl
Bu konuya kv kp ne diyor yani benim yada eşimin anne babası olsa gidin evinize der. Cinsel sorunlarınız mı var
Ne bileyim valla kırk Taner komplo teorisi üretilir bu duruma
Kaynana kayımbabayı öldür özmen gıder yazık belkı tek cocuk anne babası üzülmesin diye gıtmıodurAhhh kızlar bana yardım edin lütfen. 2 yıllık evliyim kayinpederim Bi ev verdi bize eşim evin tek çocuğu ama 2 yıldır sürekli kaynanamlarda kalıyoruz 3 4 ay hiç evimize gitmiyoruz götüremiyorm eve ne yapmalıyım
Kendi evinize gittiğiniz zaman durum nasıl yani aranızdaki ilişki nasılİşte en zoruma giden kısım bu insan nasıl olurda seviyorum dediği kişiyle basbasa kalmak istemez ya
Ayni evde de değişen bisey yokKendi evinize gittiğiniz zaman durum nasıl yani aranızdaki ilişki nasıl
Ahhh kızlar bana yardım edin lütfen. 2 yıllık evliyim kayinpederim Bi ev verdi bize eşim evin tek çocuğu ama 2 yıldır sürekli kaynanamlarda kalıyoruz 3 4 ay hiç evimize gitmiyoruz götüremiyorm eve ne yapmalıyım
Yok çocukOrada bırak evde tek yaşa kafanı dinle..
Sorana "velayeti sizde kalsın ben haftada bir görmeye gelirim" de..
İnşallah çocuk yoktur..
Dedim daha neler söyledim gerekirse yapmayız diyor
Yok çocuk