Kocam nasıl düzelecek?

Nasil orada kalmak istiyor ya evlenmeseymis anasinin babasinin dizinin dibinde oturaymış. Ben eşyamı toplar giderim 1 gelmez 2 gelmez 3.nüde mecbur gelecek. Böyle saçmalık mı olur

Evet evlendim 4 günlük evliydim geldim kaldım
İnanılmaz derecede saskinim. Eşiniz sizinle başbaşa kalmak istemiyor mu aranız nasıl
Bu konuya kv kp ne diyor yani benim yada eşimin anne babası olsa gidin evinize der. Cinsel sorunlarınız mı var
Ne bileyim valla kırk Taner komplo teorisi üretilir bu duruma

Siz gidin evinize yoksa ilerde temelli orada kalacaksınız eşiniz ana kuzusu galiba :işsiz:

sen yine de kendini bu kadar ezdirme şiddeti bu kdar rahat dillendirme bile. kendine bunları reva görme. sen de bir annenin babanın evladısın. ve madem boşanmayacaksın ama bu durumdan da rahatsızsın o zaman öyle şeyler yapacaksın ki eşin, kv ya da kp bu durumdan rahatsız olacak. eşin kendi istemediği sürece siz kendi evinize gidemezsiniz.
uzak dur, birlikte olmak isteme, rahat edemiyorum ben sesim çıkacak diye korkuyorum odaklanamıyorum o yüzden de istemiyorum de. oturma odasında otururken kulağına şimdi kendi evimizde olsaydık ne güzel sarılırdık öpüşürdük vb cümleler kullanabilirsin. ev işlerinde beceriksizmiş gibi davran kv ye kalsın tüm iş. belki zamanla kv istemez aynı evde kalmayı. mesela yalandan bileğini burkmuşsun gibi yap ve yat tüm gün ah oram ağrıyıor ay bacağım mahvoldu gibi. daha dikkatsiz giyin. kp rahatsız olsun bu durumdan.
işe yarar mı bilmiyorum tüm bunlar terste tepebilir. eşinin huyunu daha iyi bilirsin. bunlar işe yaramaz dersen de aynı evde yaşamaya devam ederseniz kv ile aranı bozma sakın laf dalaşına girme bence oğlunu kışkırtırsa çok kolay dillendirdiğin şiddet olayını yaşarsın. ki dediğine göre annesinin babasının ağzına bakan biri olduğundan bunun yaşanabilirliği fazla yüksek ihtimal. kv yi kendi tarafına çekmeye çalış. bazı konularda aynı fikirde olmasan bile kv nin tarafını tut. özellikle oğluyla aralarında herhangi bir tartışma çıkarsa oğluna ayrı kv ye ayrı davran derim. onların arası açılırsa eşin eve gitmek ister. ay ne bunaltıcı fikirler kendimden utandım şu anda.

ev işlerinde beceriksizmiş gibi davran kv ye kalsın tüm iş. belki zamanla kv istemez aynı evde kalmayı. mesela yalandan bileğini burkmuşsun gibi yap ve yat tüm gün ah oram ağrıyıor ay bacağım mahvoldu gibi. daha dikkatsiz giyin. kp rahatsız olsun bu durumdan.
Kesinlikle işe yaşar bizim gelin hanımdan biliyorum aynısı yapıyor ve annem aynı apartmanda kalmak istemiyor :) aynı ev değil bak aynı apartman :) konu sahibi bu dediklerini dikkate al :halay::halay:

A aa tövbeler olsun bunu da ilk defa duydum.
Konuşun evimize neden gitmiyoruz, bende kendi evim kendi düzenimi istiyorum deyin.

İnanılmaz derecede saskinim. Eşiniz sizinle başbaşa kalmak istemiyor mu aranız nasıl
Bu konuya kv kp ne diyor yani benim yada eşimin anne babası olsa gidin evinize der. Cinsel sorunlarınız mı var
Ne bileyim valla kırk Taner komplo teorisi üretilir bu duruma
İşte en zoruma giden kısım bu insan nasıl olurda seviyorum dediği kişiyle basbasa kalmak istemez ya

Ahhh kızlar bana yardım edin lütfen. 2 yıllık evliyim kayinpederim Bi ev verdi bize eşim evin tek çocuğu ama 2 yıldır sürekli kaynanamlarda kalıyoruz 3 4 ay hiç evimize gitmiyoruz götüremiyorm eve ne yapmalıyım
Kaynana kayımbabayı öldür özmen gıder yazık belkı tek cocuk anne babası üzülmesin diye gıtmıodur

Ahhh kızlar bana yardım edin lütfen. 2 yıllık evliyim kayinpederim Bi ev verdi bize eşim evin tek çocuğu ama 2 yıldır sürekli kaynanamlarda kalıyoruz 3 4 ay hiç evimize gitmiyoruz götüremiyorm eve ne yapmalıyım

Orada bırak evde tek yaşa kafanı dinle..

Sorana "velayeti sizde kalsın ben haftada bir görmeye gelirim" de.. :KK45:

İnşallah çocuk yoktur..

Sakın yapma zaten.
Bu pasif adamdan baba olmaz. Sen de çok sindirilmişsin özgüvensizsin.
Olacak çocuğu bu psikolojiyle iyi bir şekilde yetiştirebileceğini sanmıyorum.

Zaten o evde kalarak çocuk büyütülmez. Çocuk anne babanın aynasıdır.
Başınızdakiler her işine karışır seni deli eder.
Şiddet görüyormuşsun boşanabilirsin ileride korun mutlaka..

Back
X