- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi Vazelin005
Öyleyse sevginizden şüphe edip kötü düşünmeyin biraz sakin kalmaya çalışın ve etraflıca konuşun düzelicektirkesinlikle çok üzülüyorum. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleyse sevginizden şüphe edip kötü düşünmeyin biraz sakin kalmaya çalışın ve etraflıca konuşun düzelicektirkesinlikle çok üzülüyorum. .
15 yıl olduMesela benim annem guatr hastası sürekli boğazını temizleme hissiyatı oluşuyor zaman zaman çok şiddetli yapıyor yani demek istediğim grip falan degildir fiziksel olarak yorgun değildir ama eşinizin bunu yapmasının bi sebebi var biseyden rahatsız oluyor . Bence toparlamak için bi adım atabilirsiniz bi süre size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın eğer eşinizin davranışlarında değişme olmazsa başka çareler düşünülür. Kaç yıllık evlisiniz de bu kadar uzaklastiniz
kesinlikle öyle yıprandım ve artık tukendigimi düşünüyorumKimse durup dururken bir insana tahammülsüzlesmez. Demekki yıpratmişsiniz birbirinizi çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum. Sevgin hasar görünce gerçekler insana batıyor
Maşallah diyim önce . Çünkü çok uzun bir süreç açıkçası hemen hemen her evlilikte belli dönemler eşler bazen nefret noktasına da geliyo doğru olmasa bile yasanabiliyor. Kv bize geldiğinde eşimin gelişini bekledigimi görmüştü ve bana ne güzel henüz birbirinize kızacak şeyler yasamamissinjz demişti. Düşündüm haklıydı kendi hayatından bazı şeyler anlattı . O yüzden şimdi 15 yıl diyince yıpranmış olabilirsiniz siz yipranirken eşiniz bazı konularda size destek olmamış olabilir bunlar içinizde birikmiştir. O yüzden artık ne yapsa dediğiniz gibi rahatsız ediyor . Belki birlikte küçük bi tatil yapabilirsiniz bence güzel günlerinjzj hatırlamaya yoksa güzel anılar yaşamaya ihtiyacınız var15 yıl oldu
kesinlikle öyle. Issız, sessiz yerlere gidesim var tek başınaSizin biraz yalniz kalmaya, kafa dinlemeye ihtiyaciniz var
evet evimizde ne oluyorsa kankasina taşırEşini olduğu gibi kabul etmek mi?
Yoksa Onu başkası olmaya zorlamak mı?
Sizin anlattıklarınızı eşiniz birine anlatıyor mu acaba?
Ne beklettiniz varsa güzel bi dille eşinize anlatın lütfen..
Mutlu olmanız dileğiyle..![]()
Aynen moralim de bozuk depresyon da gibiyimSorun sadece eşiniz mi yoksa bu ara moralinizi bozacak bazı olaylar yaşadınız mı? İnsanın morali bozuk olunca bazen en yakınından sinirini çıkarmaya başlıyor
O ıssız yerlere haberli mi gideceksin?haberasiz mi?kesinlikle öyle. Issız, sessiz yerlere gidesim var tek başına