kocam ne yapsa batıyor

Mesela benim annem guatr hastası sürekli boğazını temizleme hissiyatı oluşuyor zaman zaman çok şiddetli yapıyor yani demek istediğim grip falan degildir fiziksel olarak yorgun değildir ama eşinizin bunu yapmasının bi sebebi var biseyden rahatsız oluyor . Bence toparlamak için bi adım atabilirsiniz bi süre size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın eğer eşinizin davranışlarında değişme olmazsa başka çareler düşünülür. Kaç yıllık evlisiniz de bu kadar uzaklastiniz
15 yıl oldu

Eşini olduğu gibi kabul etmek mi?
Yoksa Onu başkası olmaya zorlamak mı?
Sizin anlattıklarınızı eşiniz birine anlatıyor mu acaba?
Ne beklettiniz varsa güzel bi dille eşinize anlatın lütfen..
Mutlu olmanız dileğiyle.. 🙏🏻

Maşallah diyim önce . Çünkü çok uzun bir süreç açıkçası hemen hemen her evlilikte belli dönemler eşler bazen nefret noktasına da geliyo doğru olmasa bile yasanabiliyor. Kv bize geldiğinde eşimin gelişini bekledigimi görmüştü ve bana ne güzel henüz birbirinize kızacak şeyler yasamamissinjz demişti. Düşündüm haklıydı kendi hayatından bazı şeyler anlattı . O yüzden şimdi 15 yıl diyince yıpranmış olabilirsiniz siz yipranirken eşiniz bazı konularda size destek olmamış olabilir bunlar içinizde birikmiştir. O yüzden artık ne yapsa dediğiniz gibi rahatsız ediyor . Belki birlikte küçük bi tatil yapabilirsiniz bence güzel günlerinjzj hatırlamaya yoksa güzel anılar yaşamaya ihtiyacınız var

Mesela mesaja kısa ve net yanıt vermesin mi

Mesaj zaten kısa olurlar olur anlık haberleşme içindir

Yani muhabbet yüz yüze ya da telefonda olur mesajı neden uzatsın ki

Beklentiler farklılaşmış nuhtemelen bu da gerginlik yaratmış karşılıklı evlilikten beklenenleri konuşun

Eşini olduğu gibi kabul etmek mi?
Yoksa Onu başkası olmaya zorlamak mı?
Sizin anlattıklarınızı eşiniz birine anlatıyor mu acaba?
Ne beklettiniz varsa güzel bi dille eşinize anlatın lütfen..
Mutlu olmanız dileğiyle.. 🙏🏻
evet evimizde ne oluyorsa kankasina taşır

Sorun sadece eşiniz mi yoksa bu ara moralinizi bozacak bazı olaylar yaşadınız mı? İnsanın morali bozuk olunca bazen en yakınından sinirini çıkarmaya başlıyor

Biraz toleransınız azalmış sanırım. Bir süre sadece kendınıze vakit ayırıp; yokmuş gibi davranıp uzak kalsanız. Kafanız dağılmış olur.

bence bu sorun değil. eşim sümkürse niye tavır yapayım rahatsız oluyorsam giderim ordan sonucta kocam o benim sizin aranızda sevgi sarsılmış. 3 günlük dünya ama gercekten bunlar sebep değil .. heleki soğumaya falan asla yani uygun dilde anlatmalısın..

Back
X