Kocam neden böyle ?

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Selam arkadaşlar sizlere bişey soracağım.arkadaşlarıma bile soramıyorum.durum düzelir de beni yine öyle sanırlar falan diye.Herneyse ... daha 1 aylık evliyim.eşim bana karşı çok arzulu değil.yani mesela 2 gün geçiyor 3 gün geçiyor ama bi isteği yok.3 4 günde bir falan.tuhaf bi soru mu oldu bilmiyorum ama cvp verirseniz sevinirim.normal mi?

Son düzenleme:
Çok normal hatta evliliğin süresiyle doğru orantılı cumartesi akşamlarına düşen bir yolculuk diyim :1:

Gayet normal, her insan sürekli istemez, yapı meselesi

İş güç var, yorgunluk var bir sürü etken var

Ve inan bana çok iyi bir süre, fazlası böğğğ getiriyor...

bak cnm bu bence erkeginde kadininda yapisiyla alakali bisey yani benim kocam cok ateslidir hergun ister seninki daha durgun bi adamdir uc dort gunde bi ister mesela bi akrabamiz var buyuk ogullari on alti yasinda adam her allahin gunu istermis herkes ayni degilki adam hic istemese tamam bide nasil sorsamki uc dort gunde bi oluyo demissinya gorev gibimi oluyo sehvet varmi bence bu daha onemli bisey

Nasıl yani 50 yaşında insanlar mıyız ki haftada bir olsun ?

Açıkcası oturupta O kadar çözümlemesini yapmadım ama yaşla değilde heyecanın azalmasıyla alakalı sanırım
yeni evliyken üç dört günde bir sonrasında azalan bir süreci olduğu , hamilelikte doğum sonrasında çok daha aza düştüğü bilinen bir şey
evliliğin birinci ayında hergünde olabilir ama üçdört günde bir olmasıda bir sorun değil
anca senin itelemenle birşeyle olmaya başlar karşı taraftan hiç talep gelmez o zaman bişeyler ters gidiyormu acaba diye düşünebilirsin ama üç dört günde bir oluyor sorunmu var diye sorarsan seni dövecek insanlar tanıyorum :1:

bak cnm bu bence erkeginde kadininda yapisiyla alakali bisey yani benim kocam cok ateslidir hergun ister seninki daha durgun bi adamdir uc dort gunde bi ister mesela bi akrabamiz var buyuk ogullari on alti yasinda adam her allahin gunu istermis herkes ayni degilki adam hic istemese tamam bide nasil sorsamki uc dort gunde bi oluyo demissinya gorev gibimi oluyo sehvet varmi bence bu daha onemli bisey

Görev gibi değil de tam olarak şehvetle de değil.benim istediğimi anlıyor işte bu yüzden oluyor sanırım

Açıkcası oturupta O kadar çözümlemesini yapmadım ama yaşla değilde heyecanın azalmasıyla alakalı sanırım
yeni evliyken üç dört günde bir sonrasında azalan bir süreci olduğu , hamilelikte doğum sonrasında çok daha aza düştüğü bilinen bir şey
evliliğin birinci ayında hergünde olabilir ama üçdört günde bir olmasıda bir sorun değil
anca senin itelemenle birşeyle olmaya başlar karşı taraftan hiç talep gelmez o zaman bişeyler ters gidiyormu acaba diye düşünebilirsin ama üç dört günde bir oluyor sorunmu var diye sorarsan seni dövecek insanlar tanıyorum :1:

Benim öğrenmek istediğim şu ki: arkadaşlarım var yeni evlendiklerinde de şimdi de 2 günde bir oluyr bıktk artk diyorlardı.bizdeki sorun ne onu çözemiyorum.ve evet benm istediğimn farkında.bnce ondan yaklaşıyor zaten :(

sen belli etme bakim cnm sende onun gibi dur ozmn isticekmi? esinin idi nasil yorucumu? yapisal olarak sakin bi insanmi bunlarda hep etken bence bide seni aldattigini dusunmuyosan cok buyuk bi ara degil cnm ya haftada iki benim icin ideal iliski sayisi ki aldattigini sanmiyorum bu arads cunku daha cok yeni evliymissiniz

canım gayet normal hele de ikinizde çalışıyorsanız...üzme kendini

Benim öğrenmek istediğim şu ki: arkadaşlarım var yeni evlendiklerinde de şimdi de 2 günde bir oluyr bıktk artk diyorlardı.bizdeki sorun ne onu çözemiyorum.ve evet benm istediğimn farkında.bnce ondan yaklaşıyor zaten :(

Herkes aynı yaşam koşullarında değilki iş güç var başka etkenler var belki düğün borçları geriyordur vs. vs.
Evet genelde evliliğin ilk yıllarında bıktırırlar inan böylesi daha ideal diğer türlü insanın hevesi kaçıyor resmen.
senin zorlamanla yada sen istiyorsundur diye yapıyorsa orda sorun olabilir ama bir ayda sorun var demek için çok kısa bir zaman

Kusura bakmayın arkadaşlar yazamadim. 2miz de çalışıyoruz arkadaşlar. Onunki de çok yorulacagi bi iş değil. Borç da kafaya takılacak kadar değil de. Bakalım bekleyeceğim. Haklisiniz bi ay eerken olabilir . Teşekkür ederim cevaplarnz için

Back
X