- 22 Şubat 2024
- 3
- -27
- 1
- 26
- Konu Sahibi cikolatalisufle42
-
Bir erkek için mesleğini bırakan kişilere hiç saygı duymuyorum. Zaten erkekler de duymuyor eşiniz gibiÖğretmenlik mesleğini bıraktım sırf istemiyor diye!!!
bileklerini sıkmaktan morartmış. Evi terk edip boşanma davası açmak için neyi bekliyorsunuz? Uyarsan dahada azıtır mutlu olmadığın bir yerde seviyor olmanın hiçbir önemi yok. Birde hamilesin yürüyüş yapman lazım doğum için sağlığın için. Onu geçtim kısıtlama gibi bir hakkı olamaz ya malı değilsin onun eşisin.Hanımlar merhabaaa
Kocam bana asla nefes aldırmıyor. Eskiden çok kibar anlayışlı görgülüydü. Şimdi ise tam bir öküz. Bırakın dışarı çıkmayı balkona bile çıkmamı istemiyor. Sürekli beni baskılıyor. Evden ekmek almaya göndermiyor. Eskiden de kıskançtı fakat hamile olduktan sonra iyice beni kıskanır, dışarı çıkmamı engeller oldu. Öğretmenlik mesleğini bıraktım sırf istemiyor diye!!! Şimdi çok pişmanım... Kıskançlıkları öyle bir boyut aldı ki geçen gün yolda bir arkadaşım selam verdi diye evde demediğini bırakmadı üstüne bir de bileklerimi morarttı sıkmaktanAma onu çok seviyorum uyarsam düzelir mi
umarım ironinizi ciddiye almaz.Nasıl da aşık adam
Ciddiye almasi gereken başka onca şey varken ironimi alacaksa başarılar diliyorumumarım ironinizi ciddiye almaz.
Ama onu çok seviyorum uyarsam düzelir mi kısmına kadar ben inanır gibi olmuştum aslındaÇok fake konu tadı aldım
Aynısını demeye geldim yoksa bir insan bu kadar akılsız olamazÇok fake konu tadı aldım
Ama o sizi sevmiyor, seven kıskanır lafını kim uydurduysa Allah onu bildiği gibi yapsın, bu lafa kanan kadınlar koştura koştura kendilerini mahvedecek adamlarla evleniyorlar sonra nefes bile alamayacak hale geliyorlar, böyle hastalıklı kıskançlığın sevmekle zerre alakası yok.Ama onu çok seviyorum uyarsam düzelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?