- Konu Sahibi cikolatalisufle42
Kendialdatiyordur net
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulağını da çekin yapmaz bi daha.uyarsam düzelir mi
Düzelmez, düzelecek olan böyle yapmaz. Daha doğrusu adam olan adam böyle yapmaz bir de çocuğu karnınızda. O ruh hastasından uzak durun.Hanımlar merhabaaa
Kocam bana asla nefes aldırmıyor. Eskiden çok kibar anlayışlı görgülüydü. Şimdi ise tam bir öküz. Bırakın dışarı çıkmayı balkona bile çıkmamı istemiyor. Sürekli beni baskılıyor. Evden ekmek almaya göndermiyor. Eskiden de kıskançtı fakat hamile olduktan sonra iyice beni kıskanır, dışarı çıkmamı engeller oldu. Öğretmenlik mesleğini bıraktım sırf istemiyor diye!!! Şimdi çok pişmanım... Kıskançlıkları öyle bir boyut aldı ki geçen gün yolda bir arkadaşım selam verdi diye evde demediğini bırakmadı üstüne bir de bileklerimi morarttı sıkmaktanAma onu çok seviyorum uyarsam düzelir mi
Çoğu kişi hakettiği hayatı yaşıyor ya bu bdv konularından anladığım…Konu fake bence ama maalesef benzer hayatlar var.. kocanız size açık açık namussuz diyor şiddet uyguluyor ve siz çok seviyorsunuz peki…. Bir gramşu kadar bile sevilmiyorsunuz. Var ya ölümü göze alırım da kendime böyle muamele ettirmem. Çoğu kişi hakettiği hayatı yaşıyor ya bu bdv konularından anladığım…
Şaka maka 2008 yılından önce açılan konularda bu tarz yorumlar var.ben rastgele denk gelmiştim.dayakçı kocaya bile eee bazen sinirlerine hakim olamıyor belli ki ne yapsın sen de sinirlendircek şeyler yapma diyenler vardı.bu konuya da senin bu yazdığını yazmışlardı.haa bir tanesi de kocam anneme giteme izin vermiyor demiş, olsun boşver gitmeyiver, bir kadının yeri kocasının yanıdır, ben kocam olmadan yatamam falan yazmışlar.şok üstüne şok geçirmiştim.ne çok değişmiş ülke.ama bazı kadınlar değişmiyor.hâlâ 2008 deki yorumları bekliyorlar.Yuva kolay kurulmuyor canım sabret.
Demek ki sana çok aşık.![]()
ben 2012'den beri takip ediyorum, eskiden bir kadının sevgilisiyle aynı evde yaşaması, evlilik öncesi ilişki vs ayıplanıyordu, bu tarz daha farklı bakış açıları vardı.Şaka maka 2008 yılından önce açılan konularda bu tarz yorumlar var.ben rastgele edenk gelmiştim.dayakçı kocaya bile eee bazen sinirlerine hakim olamıyor belli ki ne yapsın sen de sinirlendirmek şeyler yapma diyenler vardı.bu konuya da senin bu yazdığını yapmışlardı.haa bir tanesi de kocam anneme Got.eme izin vermiyor demiş, olsun boşver gitmeyiver, bir kadının yeri kocasının yanıdır, ben kocam olmadan yatamam falan yazmışlar.şok üstüne şok geçirmiştim.ne çok değişmiş ülke.ama bazı kadınlar değişmiyor.hâlâ 2008 deki yorumları bekliyorlar.
Bu hikaye çok olmamış eksik bacımHanımlar merhabaaa
Kocam bana asla nefes aldırmıyor. Eskiden çok kibar anlayışlı görgülüydü. Şimdi ise tam bir öküz. Bırakın dışarı çıkmayı balkona bile çıkmamı istemiyor. Sürekli beni baskılıyor. Evden ekmek almaya göndermiyor. Eskiden de kıskançtı fakat hamile olduktan sonra iyice beni kıskanır, dışarı çıkmamı engeller oldu. Öğretmenlik mesleğini bıraktım sırf istemiyor diye!!! Şimdi çok pişmanım... Kıskançlıkları öyle bir boyut aldı ki geçen gün yolda bir arkadaşım selam verdi diye evde demediğini bırakmadı üstüne bir de bileklerimi morarttı sıkmaktanAma onu çok seviyorum uyarsam düzelir mi
Tabi ki düzelir sonuçta çok seviyorsunuz bileklerinizi morartan hayatı size zindan eden adamı. Düzelmez olur mu hiçHanımlar merhabaaa
Uyursam düzelir mi diye okudum ilk. Çok mantıksız geldi ikinci defa okudum. Doğru yazı daha mantıksız geldiUyarsam düzelir mi diye sormuş ya la accvzvvvzvzvvzv
Var var. Forumda eskiye gittikçe saç baş yolduran yorumlar var.Şaka maka 2008 yılından önce açılan konularda bu tarz yorumlar var.ben rastgele denk gelmiştim.dayakçı kocaya bile eee bazen sinirlerine hakim olamıyor belli ki ne yapsın sen de sinirlendircek şeyler yapma diyenler vardı.bu konuya da senin bu yazdığını yazmışlardı.haa bir tanesi de kocam anneme giteme izin vermiyor demiş, olsun boşver gitmeyiver, bir kadının yeri kocasının yanıdır, ben kocam olmadan yatamam falan yazmışlar.şok üstüne şok geçirmiştim.ne çok değişmiş ülke.ama bazı kadınlar değişmiyor.hâlâ 2008 deki yorumları bekliyorlar.
İlk satırlarda üzülmüştüm ama sonunu okuyunca çocuğunuz için üzüldüm asıl. Böyle bir babayı geçtim sizin gibi bir annesi olması daha zararlı olacak onun için.Hanımlar merhabaaa
Hala var o kadınlar ama tepki gördükleri için yazmiyorlar artık.Şaka maka 2008 yılından önce açılan konularda bu tarz yorumlar var.ben rastgele denk gelmiştim.dayakçı kocaya bile eee bazen sinirlerine hakim olamıyor belli ki ne yapsın sen de sinirlendircek şeyler yapma diyenler vardı.bu konuya da senin bu yazdığını yazmışlardı.haa bir tanesi de kocam anneme giteme izin vermiyor demiş, olsun boşver gitmeyiver, bir kadının yeri kocasının yanıdır, ben kocam olmadan yatamam falan yazmışlar.şok üstüne şok geçirmiştim.ne çok değişmiş ülke.ama bazı kadınlar değişmiyor.hâlâ 2008 deki yorumları bekliyorlar.
Hala var o kadınlar ama tepki gördükleri için yazmiyorlarŞaka maka 2008 yılından önce açılan konularda bu tarz yorumlar var.ben rastgele denk gelmiştim.dayakçı kocaya bile eee bazen sinirlerine hakim olamıyor belli ki ne yapsın sen de sinirlendircek şeyler yapma diyenler vardı.bu konuya da senin bu yazdığını yazmışlardı.haa bir tanesi de kocam anneme giteme izin vermiyor demiş, olsun boşver gitmeyiver, bir kadının yeri kocasının yanıdır, ben kocam olmadan yatamam falan yazmışlar.şok üstüne şok geçirmiştim.ne çok değişmiş ülke.ama bazı kadınlar değişmiyor.hâlâ 2008 deki yorumları bekliyorlar.
Gerçek değildir diye umuyorum konunuz,yok eğer geçekse bunun adı aşırı sevgiden kıskançlık yapıyor vs olmasın değil çünki,olsa olsa şizofreni olabilir,kafasında kurup kendisini inandırıyor sizide engelliyor yada başka bi hastalık olabilir ama asla normal değil hasta olduğu kesin ama teşhis koyamıyorum doktor değilimHanımlar merhabaaa
Allah aşkına dalga geçmeyin başınıza gelirHanımlar merhabaaa