Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bebek sayısını arttırsın belki bağlanır adam. Üçüz vs olabilirŞu bebek istiyen kişisiniz dimi aynı zamandada.
Eve bağlama adına.
cocukta keramet varrraynen bebek sayısını arttırsın belki bağlanır adam. Üçüz vs olabilir
Sallıyo benceben bunu esime de soruyorum tam sizin gibi degilde soyle..hayatim diyorum senin ailenden etrafindan biri bi hata yapsa tepkin onlara normal oluyor ben yapinca tepkili oluyorsun bende aliniyorum kiziyorum diyorum beyefendi diyoki..sen benim esimsin zamanimin cogu seninle arada onlari goruyorum.tabiki seni uyaracagim diyor..ama ben yine anlayamiyorum.
aslinda hep uyarmis artik sorunlardan bunalmis.bizde bi sorun olunca hemen cozelim istiyor pek sabri kalmamis tukenmis..ailesine gidincede guzel gidelim gelelim sorun istemiyor ondan gormemezlikten geleyim diyor bazende gelemiyor tabi..ama acikcasi cayin guzel olmamis acik olmus lafini bile kaldiramiyorum artik.Sallıyo bence
30 yakın yıldır onlarla yaşamış ona bakarsan, onları hiç uyarmış mı
Kalksın kendi demlesinaslinda hep uyarmis artik sorunlardan bunalmis.bizde bi sorun olunca hemen cozelim istiyor pek sabri kalmamis tukenmis..ailesine gidincede guzel gidelim gelelim sorun istemiyor ondan gormemezlikten geleyim diyor bazende gelemiyor tabi..ama acikcasi cayin guzel olmamis acik olmus lafini bile kaldiramiyorum artik.
Bak ne yap biliyor musun; evde eşinin ailesini abartmamak kaydiyla öv ama abartma tabii. Bulunmaz hint kumaşı sanmasin ailesini. Amaaa gitmek istediğinde bir bahane bul. Hasta ol, işin olsun...ne bileyim bul bir sey. Kv ye gidincede kvyi yalniz yakalayinca lafları sok. Eşinin yanında bir sey deme ama. Bir de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla iyi oluyor. Bilmem kimin kv si varmış de oradan eleştiri kv yi;-)Yok yok arkadaşlar çocuktqn vazgeçtim ztn saolun fikirleriniz beni mantıklı düşünmeye verdi.tamam çocuğu geçtim artık ama yani hep böyle mi gtcek ben karısıyım beni niye geride tutuyo tamam kimseye haksızlık yapmasın istiyorum onlarada banada ama hep ben haksızlığa uğruyom
Ben ailesine kötü davransın demiyomki onlara nasılsa banada öyle olsun diyom yani onlarada haksızlık yapmasın banada kim haklı kim haksız ona göre davransın ben haksız olsam benide kayırmasın onlarıda kayırmasınIki tarafa da iyi davransa olmuyor mu? Size kotu diye ailesine de mi kotu davransin?
Ailesine iyi davransin size de iyi davransin. Bence bunun orta yolunu bulmak sizin elinizde. Mesela hic kendinizi ailesiyle karsilastirmayarak başlayabilirsiniz!