Kocam,olacak adamdan nefret ediyorum artik :(

Nazarella simdi hatirladim seni, eski konularini biliyorum.

Böyle ota cöpe sinirlenip, bu sözleri sarfedebilecek bir adamdan koca filan olmaz. Insan olamamis ki adamligi gectim.

Ne itici sey üstelik annesine sizi cekistirmesi!

Yani bence bir adam aniden böyle olamaz gibime geliyor kimi kimin evinden kovuyor ki ! Orası ikinizin sonuçta vede ya nasıl evladına beddua eder hala aklım almıyor o minigin günahı ne ki kiyamam keşke bu karakterde bir insandan çocuk yapmasaydin sekiz aylık evlisin birde keşke biraz daha bekleseydin
Cok haklisin oda benim hatam..
Aslinda aniden deisen bisey yok . Benim kocam,hep boyle bi adamdi ama ben hic gormek istemedim . Bir gunumuz huzurluysa sukrettim ve cok sevdigim icin acele ettim. Hata ettim

Arkadaslar esimle iki haftadir ayriyiz annemlerde kaliyorum.
Annemlere gelmeden,once esimin whatsabini takibe,aldim web uzerinden. Ve oyle geldim evime..
Bugun gorumcemle konusmalarini okudum.
Gorumcem esime msj atmis cok yoruldum iki cocugu babasiz,buyutmek cok zor kocam,olacak adam gununu gun ediyor bizi cocuklarini onemsemiyor yazmis.

Benim esim de sen uzulme vur de vururum oldur de oldururum o iki yigenim icin dunyayi yakarim babalari yoksa ben varim yazmis.

Bu cok guzel
Kardesine sahip ciktigini gosterir. Bunda bisey yok. Olmasi gereken o.
Fakat zoruma giden bende hamileyim ve evden giderken karnimdaki bebege Allah belasini versin insallah oda,geberir sende geberirsin dedi,de ayrildik.

Benim karnimdaki onun da bebegi. Ablasina boyle yazip iki yigenini sahipleniyor da,benim bebegimin ne sucu vardi cok agladim sahit olsun rabbim :KK43:
Neeeeeee daha doğmamış bir çocuğa nasıl öyle der ya evi terk etmekle iyi yapmışsın onlar anca esip gürler bir halt yapamazlar. Kararını ver bence hemen .

Bak bende hamileyim esimle tartışma konusu bile olsa bana sus bebeğim etkilenecek aman bagirma bebeğim duymasın der o nasıl insan ya o nasıl bir bana nasıl öyle bir adamdan çocuk yaparsin . Allah sabir versin cnm

Nazarella simdi hatirladim seni, eski konularini biliyorum.

Böyle ota cöpe sinirlenip, bu sözleri sarfedebilecek bir adamdan koca filan olmaz. Insan olamamis ki adamligi gectim.

Ne itici sey üstelik annesine sizi cekistirmesi!
Bana daha once hic memnun olmadigini soylememisti . Karicim bitanem der dururdu nezmaan bi kv nin yaninda tartistik kv ye icinde biriktirdigi ne varsa doktu atti.. adam aslinda ne yaptigim utuden ne yaptigim yemekten memnun deilmis ama bana hic soylemedigi icin ben hic bilmemisim. Keske bana soyleseydi duzeltirdim annesine kiz gibi beni rezil etti onlarda yaptigin ayip demediler . Bende saniyorum ki esim benden cok memnun. Ben onla cok guzel ilgileniorum saniyorum iki yuzu var bi baska bi baska. Taniyamadim

ya o değilde bu telefonda mesajlaşmadaki samimiyet midemi bulandırdı o e öle öl öleyim gelde ..bilmem ne saçmalamış zaten böleleri başkaları için yanar tutuşur kendi burnunun ucunu görmez ailesinin kıymetini bilmez andaval erkekler

ya o değilde bu telefonda mesajlaşmadaki samimiyet midemi bulandırdı o e öle öl öleyim gelde ..bilmem ne saçmalamış zaten böleleri başkaları için yanar tutuşur kendi burnunun ucunu görmez ailesinin kıymetini bilmez andaval erkekler
ya pardon canım ya yanlış okumuşum görümcenmiş pardon !! ama yinede hatalı buldum

ya pardon canım ya yanlış okumuşum görümcenmiş pardon !! ama yinede hatalı buldum
Iki kardes canim. Onu kiskanmadim oda,esinden ayri ona da uzuluyorum . Onla bi sorunum yok esiyle,bariscakti en son ama olmadi .

Benim uzuntum bebegini hic,dusunmuyor olmasi. Konuyu tam anlatmak istedigim icin gorumcemi dahil ettim yanlis,anlasilmasin

Cok haklisin oda benim hatam..
Aslinda aniden deisen bisey yok . Benim kocam,hep boyle bi adamdi ama ben hic gormek istemedim . Bir gunumuz huzurluysa sukrettim ve cok sevdigim icin acele ettim. Hata ettim
Olan o minige olacak işte keşke yol yakınken ayrılsaydın Allah yardımcın olsun ne diyeyim o adamı da ıslah etsin

Iki kardes canim. Onu kiskanmadim oda,esinden ayri ona da uzuluyorum . Onla bi sorunum yok esiyle,bariscakti en son ama olmadi .

Benim uzuntum bebegini hic,dusunmuyor olmasi. Konuyu tam anlatmak istedigim icin gorumcemi dahil ettim yanlis,anlasilmasin
çoook büyük laf etmiş ben olsam kaldıramazdım heleki hamilelik psikolojisi ile kırıldığını bell etmelisin

Bana daha once hic memnun olmadigini soylememisti . Karicim bitanem der dururdu nezmaan bi kv nin yaninda tartistik kv ye icinde biriktirdigi ne varsa doktu atti.. adam aslinda ne yaptigim utuden ne yaptigim yemekten memnun deilmis ama bana hic soylemedigi icin ben hic bilmemisim. Keske bana soyleseydi duzeltirdim annesine kiz gibi beni rezil etti onlarda yaptigin ayip demediler . Bende saniyorum ki esim benden cok memnun. Ben onla cok guzel ilgileniorum saniyorum iki yuzu var bi baska bi baska. Taniyamadim
Bikere hepsi tuhaf bunlarin. Sülalesi bozuk derler ya, iste öyle!
Kaynanan iyi biri olsa, yapma etme oglum der, ama o daha da körüklüyor, duvardan resimleri indirmeler filan. Bunlar hic normal seyler degil inan ki.

Görümcen de tuhaf. Abim karisina sahip cikmayip bana bunlari söylese, sen önce kendi cocuguna sahip cik derim yeminle.

Kocan olacak adami zaten direkt cöpe at.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bikere hepsi tuhaf bunlarin. Sülalesi bozuk derler ya, iste öyle!
Kaynana iyi biri olsa, yapma etme oglum der, ama o daha da körüklüyor, duvardan resimleri indirmeler filan. Bunlar hic normal seyler degil inan ki.
Görümcen de tuhaf. Abim karisina sahip cikmayip bana bunlari söylese, sen önce kendi cocuguna sahip cik derim yeminle.
Demiyor hicbirinin umrunda degilim. Bende bebekte. Bebegim düsse oturup kina yakacaklar ailecek.
Gittigim gun evden resimlerim kaldirildi . Sanki hic gelmeyecekmisim gibi.
Simdi evimde yokum gorumcem msjlarda esime diyor cok bunaldim bu sehirde senin yanina mi gelsem ???
Ayri oldugumuzu biliyor ama umrunda degil. En cok neye uzuluyorum bu insanlar bebegim olunca pesimde dolancaklsr babannesiyim halasiyim diye gormek isteyecekler bu gunleri unutmayacam

Onun gorumcenle konuşmalarının aynısını sen de kardeşin varsa kardesinle konuş ve ekran görüntülerini de ona at.
İnsan nasıl evladına beddua eder. Ya bi de baba bedduası tutar yani yazık! !

Onun gorumcenle konuşmalarının aynısını sen de kardeşin varsa kardesinle konuş ve ekran görüntülerini de ona at.
İnsan nasıl evladına beddua eder. Ya bi de baba bedduası tutar yani yazık! !
Baba bedduasi tutar diye bisey yok dogmamis,bebegin ne gunahi varki ona,beddua tutsun. Cocuk kendiliginden olmadi ki o beddua,kendine donecek tez,zamanda haberi yok.

okudum cnm yazdıklarını öncelikle allah yardımcın olsun asla hamile bi kadına ve doğmamış bi bebeğe edilcek laflar değil arkadaşlar neden yangına körükle gidiyorsunuz yeni evliler zatten bir evliliğin oturması en az 5 senede oluyor ben 14 senelik evliyim kendi ayaklarımın üzerindede durabiliyorum ve evliliğim 2 yıldır düzene girdi biraz bende boşanmaya kalktım 6. senemde bence önce bi sakin ol bi kendine gel tart biç hemen boşanma olmaz annende kal bi süre bak bakalım zaman ne gösterecek inan babasız cocuk büyütmek cok zor annemdeydim kızım 5 yaşındaydı arkadaşlarını babalarıyla gördüğünde bi bakışı vardı unutamam kızım için sabrettim allaha şükür kazandım evliliğimide eşimide sana vereceğim tavsiyem biraz zaman ver kendine ve eşine bebeğin için en son çözümün boşanmak olsun yinede en iyisini sen bilirsin

Arkadaslar esimle iki haftadir ayriyiz annemlerde kaliyorum.
Annemlere gelmeden,once esimin whatsabini takibe,aldim web uzerinden. Ve oyle geldim evime..
Bugun gorumcemle konusmalarini okudum.
Gorumcem esime msj atmis cok yoruldum iki cocugu babasiz,buyutmek cok zor kocam,olacak adam gununu gun ediyor bizi cocuklarini onemsemiyor yazmis.

Benim esim de sen uzulme vur de vururum oldur de oldururum o iki yigenim icin dunyayi yakarim babalari yoksa ben varim yazmis.

Bu cok guzel
Kardesine sahip ciktigini gosterir. Bunda bisey yok. Olmasi gereken o.
Fakat zoruma giden bende hamileyim ve evden giderken karnimdaki bebege Allah belasini versin insallah oda,geberir sende geberirsin dedi,de ayrildik.

Benim karnimdaki onun da bebegi. Ablasina boyle yazip iki yigenini sahipleniyor da,benim bebegimin ne sucu vardi cok agladim sahit olsun rabbim :KK43:

Kardeşine yazdığı vur de vururum öl de öldürüm mesajını okurken ta oradan adam olmadığı belli .Şiddet meraklısı cahilin teki.Milletin gazına gelen biri gibi geldi.Son yazdıklarınızı okuyunca hele kanım dondu.Eşinle ne kadar anlaşamazsan anlaşma bebeğinde ölsün sende öl demek nedir .İnsan değil kocam falan demeyin ve biran önce şu mikroptan kurtulun.

Rüzgar yapıp esip gürlemek iyi hoşta,adam olup önce kendi evladına karısına sahip çıksın bencil herifin teki.

Ayrıca onun kardeşinin kocası sorumsuz sadece belliki ama seninki seni hamile halinde hiç acımadan döven adam bir önceki konundan öyle hatırlıyorum yanılmıyorsam.

Eee O zaman kocan olacak o gereksiz herifide senin abinin veya babanın asıp kesmesi lazım bu durumda.

Karnındaki sabi masum santim boyunda olan bebegeme diyor böyle insanlardan nefret ediyorum kendine beddua et ama anne karnindaki masuma etme hatta iltifatta etme nazar felen deger hic bisey demeyin hamilelere, ne bicim baba bu adam musvettesi elin çocuğundan önce kendi yavruna insan gibi konuşmayı ogren ilk.
Yapman gereken tıpkı bir kedi annesi gibi hem kendini hemde bebeğini bu zalimden korumak.
Korkma Allah hem karnindaki bebegi hemde o bebegi tasiyan anayi korur beklesin belasinin sonucunu.

Back
X