Kocam,olacak adamdan nefret ediyorum artik :(

Kendi ewladına babalık yapamayan başkasına mı babalık yapcak. Bol keseden atması kolay sıkma canını.
Bide artık takibi bırak kendi hayatına bak . Bunları düşünüp yıpratma kendini. Hem anne hem baba olcaksın ewladına güçlü ol

Biz cok cok cok iyiydik bebegi de isteyerek yaptik. 15 gunlugune kv ler evime geldiler. Ben davet ettim. Hatta buraya nasil guzel agirlarim diye konu bile actim (aptal kafam)
Sonra esim onlar gelince cok degisti annesine beni sikayet etmeye basladi. Annesiyle biz bi konu yuzunden ben kirildim annesiyle iki dk da cozecegimiz konuya esim dahil olup annesini savundu ve beni evden kovdu. Sonra tekrar baristik

Bu defa annesine benim yaptigim yemekleri begenmedigini evin temizligini begenmedigini sikayet etti bende neden beni rezil ediyosun dedim halbuki herkes bilir evime nasil duskun oldugumu. Yani tartismak icin bahane aradi ve beni rezil etti ailesinin yaninda hakaretler etti ve yine beni evden kovdu.

Sonra ozur diledi baristik uc gun iyiydik yine kv misafirlige birlikte gidelim dedi bende agrim oldugunu gidemeyecegimi soyledim nazikce. Bu defa yine annesini aradi beni rezil etti ve yine beni evden kovdu.
Artik ozur de dilese ailem de baski yapsa gitmeyecem kesinlikle yuzunu gormek istemiyorum iki haftadir evimdeyim. Allah onun belasini versin :KK43: bebegime uzuluyorum baska biseye degil. Icim cok yaniyor.
Yine barışcaksın gbi görünüyor malesef :işsiz: bu kadar kolay affetme

Oncelikle her ne olursa olsun Eşinizi takip etmeyi bırakın. Dönmeyi dusunmuyorsaniz kendinize bebeginiz le yeni bir hayat kurmak için kolları sıvayın. Tüm mesajları okumadım çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız kendinizi işinize ve bebeginize yapacağınız alış verişe verin
Eşinizi takip etmekten çok daha fazla yapılması gereken işleriniz var.

Cok üzüldüm sizin adiniza.

Kimi erkek böyle ailesine aşıktır sadece. Sinir oldum adama :KK62:
Kac aylik hamilesiniz? Yasiniz kac? Kac senedir evlisiniz? Böyle koca mi olur!!
ailesini aşık olması çok güzel de..okunu çıkarıyor bazıları benim sevgilim de öyle ben annesini doktora götürürüm temizlik yaparım vs ama o babam için bişey yamaz babam onu bigün işyerine çağırdı işyeri uzak dolmuşla gidilmez arabam yok otobüse de binmeyi sevmiyorum deyip gitmedi ben onun annesi için o kadar koşturuyorum üstelik

şimdi de bişeyleri düzeltmeye çalışıyor ama bilemiyorum

Arkadaslar esimle iki haftadir ayriyiz annemlerde kaliyorum.
Annemlere gelmeden,once esimin whatsabini takibe,aldim web uzerinden. Ve oyle geldim evime..
Bugun gorumcemle konusmalarini okudum.
Gorumcem esime msj atmis cok yoruldum iki cocugu babasiz,buyutmek cok zor kocam,olacak adam gununu gun ediyor bizi cocuklarini onemsemiyor yazmis.

Benim esim de sen uzulme vur de vururum oldur de oldururum o iki yigenim icin dunyayi yakarim babalari yoksa ben varim yazmis.

Bu cok guzel
Kardesine sahip ciktigini gosterir. Bunda bisey yok. Olmasi gereken o.
Fakat zoruma giden bende hamileyim ve evden giderken karnimdaki bebege Allah belasini versin insallah oda,geberir sende geberirsin dedi,de ayrildik.

Benim karnimdaki onun da bebegi. Ablasina boyle yazip iki yigenini sahipleniyor da,benim bebegimin ne sucu vardi cok agladim sahit olsun rabbim :KK43:

vur de vururum oldur de oldururum demesi hosunuza gitti yani ? bu normal bir psikoloji yani ?
Adam manyagin teki size dedigi laflardan sonra onun icinden bir insanlik olabileceginimi sandiniz?

Kimse istemez dusunmek zorunda kalsin ama ben babasi boyle igrenc olan bir bebek dunyaya getirmek istemezdim. Tamam onu cok istediniz ( gerci o kavgalardan sonra hemen cocuk yapmissiniz ama) omur boyu o bebege tek basiniza bakacak ve hatta o parazit herifle gorusmek zorunda da kalacaksiniz cunku sirf sizi gicik etmek icin bile cocugun hayatina dahil olmak isteyebilir. 8 hafta cok gec bir sure degil bence omrunuzu 8 aylik bir hataya feda etmeyin.
Bu benim nacizane fikrim. Herkes ayrilabilir yani hersey insan icin. Gene hamile olabilirsiniz ama esiniz ayrilsaniz bile bebege sahip cikip size destek olur o zaman boyle birseyi asla yorum olarak yazmadim. Ama bir cocugun hayatini karartmak olacak boylesi de. Allah yardimciniz olsun. Cok zor bir karar.

Back
X