Kocam olacak adamdan nefret ediyorum

sen istediğin kadar boynundan tut veya kolundan çek onun gücüyle senin gücün bir mi?
kalkıp gidebilir yanından ama o seni dövmeyi seçiyor, şu durumda kendini "ailem üzülür" bahanesiyle kandırıp zamanını boşa harcamadan boşan derim..
bir de şuna takıldım o içeride tv izlerken sen neden evliliğin hakkında düşünüyordun ki? keşke ilk olarak anneleri dinleseydin. dinlemedin madem evliliğini düşünmek yerine yaşasaydın...

Kiskirtildim demek bahane
Kiskirmasaymis pasazade
Tabii ki bosanin

Canım şiddet dışında da zaten mutlu değilmişsin anladığım bana çöp gibi davranıyor diyorsun daha bu işi sürdürmek sana da ona da eziyet bence bitirin derim

Geçmiş olsun. Severek evlenip bu hale gelen insanları görmek gerçekten üzücü.. Belli ki bir iletişim sorunu var aranızda ve sizi dinlemedikçe düzelmedikçe en sonunda da bu noktaya gelmişsiniz. Bu tarz kopukluklar süreç içerisinde ve sabırla çözülebilir. Bi gecede "gel ille de konuşacağız" demekle maalesef sorunlar çözülmüyor.

Belki de bu kadar iletişime kapalı biri için artık daha fazla uğraşmamalısınız. Bazen birşeyler yürümüyorsa yürümüyordur, bunu kabul etmek ve yola devam etmek gerekir. Tek taraflı özveriyle olmuyor ve gördüğünüz gibi şiddetle sonuçlanıyor.

Ailemi üzmek istemiyorum demişsiniz ama ailenizi asıl üzecek şey sizin buna katlanmanız olur. Kimse şiddeti hak etmez ve bahanesi yoktur. Sanırım çocuğunuz yok,çok sevindim. Yavrucak etkilenirdi. Kaçın kurtarın canınızı derim..

Ne olursa olsun hiç bir sebep şiddeti haklı çıkarmaz.
Bu şekilde evlilik ne yürür ne de iyileşir.
Boşanmak en sağlıklısı.

Üçünde de kışkırttım, bazen boğazına sarıldım demişsiniz. Demek ki, siz de haksızsınız.

adamı niye kışkırtıyosun. erkek sonuçta üstüne gidersen sinirlenir,1-2 tokat atmaya hakkı var. bu küçük olayın için aileni üzme yazık.
Sizin bu mantiginiza göre konu sahibinin eside konu sahibine "çöp gibi davranarak" onu kiskirtiyor. O zaman konu sahibide eşine tekme tokat dalsin

Şiddete karşıyım.

Ama biri, kim olursa olsun, benim bogazima sarilsa komalik yaparim.

Ne hakla adamin bogazini sıkıyorsun?
Özür dilemesi gereken sensin. Boşanması gereken kocan
"boğazını sıktığım ve seni beni dövmeye mecbur bıraktığım için çok özür dilerim" desin bir de tam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…