Kocam olacak adamdan nefret ediyorum

Kışkırtmak başka, önce sizin harekete geçmeniz başka...
ama zaten karı-koca olarak şu hale gelmeniz de sağlıklı değil ki. Bu şekilde yaşarken aynaya bakamam ben utancımdan. Ne oluyor da boğaz boğaza gelip birbirinize şiddet uyguluyorsunuz.
Severek evlendiniz sevgi yok, saygı yok...
evliliğinizi aileniz için devam ettirmeye çalışıyorsanız önce bir ailenize sorun bakalım sizin için böyle bir fedakarlık yapmaya çalışıyorum ne düşünüyorsunuz diye... onlar için bir şey yapacaksınız madem onların da haberi olsun öyle değil mi?
He ben tükürdüğümü yalamam öyle yada böyle, ikimizden biri ölene kadar bu evlilik devam edecek diyorsanız da size tavsiyem bir süre birbirinizden uzak durun. Aynı evde iki yabancı şeklinde yaşayın... kendi hayatlarınızı kurun. Eşiniz adım atana kadar da konuşmaya çalışmayın.

Arkana bakmadan kaç

O el bir kere kalkarsa devamıda gelir. O yüzü alıyorlar maalesef. Kışkırttım diye birşeyde yok. Taraflardan biri sinirliyken diğeri sakin olabilmeliki çözüm üretilebilsin. Bu şekilde ilişki yürümez. Ayrıca sevgi yok saygı yok şiddet var ezdirmeyin kendinizi pasif kaldıkça daha fazlasını yapıyorlar. Darp raporunuzu alın ve yolunuza bakın.

"boğazını sıktığım ve seni beni dövmeye mecbur bıraktığım için çok özür dilerim" desin bir de tam olsun

Hayir hanimefendi.

Sana kuduz gibi sebepsiz yere saldirdigim ve bogazini sıktığım icin özür dilerim yeterli olur.

Extradanda, komplexlerimi yenmek icin, yatakda düşünüp kurdukdan sonra koltukda oturan ve tv bakan adamin SADECE benimle konuşmadığı icin bogazini sikdim ve piskolojik destek alicam dese tadindan yenmez.

"boğazını sıktığım ve seni beni dövmeye mecbur bıraktığım için çok özür dilerim" desin bir de tam olsun

Kusura bakmayin. Eger koltukda oturan ve sebepsiz yere boğazı sikilan kadin olsaydi KK adama düz giderdi.

Saygi ve sevgi bekleyen aynisini sunmak zorunda. Adam ne yapsin? Kadinin onu boğmasina izinmi versin?? Niye--- saldiran kadin diyemi? Saldirmadan, şiddet kullanmadan konu sahibi kendini ifade edemiyorsa boşansın. Elalemin adaminin bogazini sikmaya hakki yok.

Çok haklı konuştunuz bunu erkekler yapınca direk saldırıyo geçiyoruz ama biz kadınlar olunca herşeyi yapabilir haklı olmuyor kendimiz ne bekliyorsak karşımızdakinede onu uygulamamızlazım..

Boşanırlarsa adam için iyi olur ne demek durduk yere konuşucaz diye boğazına sarılmak bunu adam yapsa direk topa tutular haksız kadın

adamı niye kışkırtıyosun. erkek sonuçta üstüne gidersen sinirlenir,1-2 tokat atmaya hakkı var. bu küçük olayın için aileni üzme yazık.
Sizin gibi düşünen erkeler 3. 4. hanımını alıyor,ama erkek ya ne olacak ki.
İnşallah şaka yapmışsınızdır.

Evet dayak yemıssınız
Hıc bısey yapmayacaksanız hazır dayagıda yemıssınız cekıp gıtsenıze? Neden gıtmıyorsanız ha kalacaksanızda sessızce kalın durup durup sorun cıkarmayın en azından dayak yememıs olursunuz

tabiki de yine kadını savunurum çünkü ben de sizler gibi kadınım.. ayrıca kas gücü bakımından onlar bizden daha güçlü yani kadını sakince kenara çekip başka odaya gidebilir, sonra da kadını karşısına alır konuşur ve baktı kadın hala böyle şeyler yapmaya çalışıyor kadını boşardı. çok zor değil bunları yapmak.
hani kadın dayak yediği halde, kocanı al karşına konuş diyor ya bazıları bu önerim de erkekler için, baktılar ki kadın el kaldırmaya çalışıyor önce uyaracaklar sonra eğerki düzelme yoksa boşayacaklar...

Kuduz gibi? Hayırdır?

Ben bir hukukcu olarak hakliyi savunurum. Kadin hakki denen birşey yok. İNSAN HAKLARİ var.
Konu sahibi anlaşamadığı adamdan boşanabilir. Dilekceyi vermek zor değil. Ne darp etmeye hakki var nede darp edilmek zorunda.
Öfke kontrolu olmayan insan tehlikelidir. Ne malûm kocasi başka odaya gitse konu şahibi sinirini cikaramadigi icin arkadan bıçakla saldirmayacagi? Bunun garantisi varmi? Erkek olmasina rağmen kendini korumakda hakli.
Adam ilk kollarindan tutup sonra tokat atmış ( ölümüne tekme yumruk girişmemiş, bogazina sarılıp kandıni linc etmemiş)
Öfke kontrolü olmayan ilk etapta konu sahibi.
Kocada suclu. Bu acik ve net. Ama mahkemede kesinlikle kadin suclu bulunur.
Kas gücüne gelirsek: ben kas geliştirdiğim icin bacaklarimi 120 kiloyla antreman yapiyorum. Benim kafaya veya surata aticagim bir tekme bayar yani... kadin erkek fark etmez. Her erkek güçlü her kadin güçsüz diye birşey yok. Anlik boşluğuna geldiginde kadinda bal gibi bir erkegi yere serebilir. Gücü yetmese kafasinda vazo parcalar. Hepsini gördüm. Mahkemede.

Konu sahibi bir ara yumruk gördüm demişsiniz. o yumruğu böyle devam ederseniz inanın çok yakından görürsünüz. ben eski eşime neler neler yaptımda asla efendiliğini bozmadı, tahrik etmek mazaret olamaz. tokat atmak ne demek. aileniz ilerde daha çok üzülür.

yinede siz bilirsiniz hayat sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…