Arkana bakmadan kaçYaklasik iki yillik evliyim severek evlendik ailem karsi cikiyordu ama ben direttim ve sonunda evlendik.
Evleneli 3 kere tokat yedim (en son dün gece). Kabul ediyorum ücündede üstüne gittim bazen bogazina bile sarildim cünkü bana cöp gibi davraniyordu. Kendimi tutamiyordum ozaman.
Dün yine böyle birsey oldu o salonda film izlerken ben icerde yatip evliligimiz hakkinda düsünüyordum. Cünkü eskisi gibi degildik artik. Uyuyamayinca salona gectim kafamdan gecenleri söyledim konusmak istiyorum dedim. Ofladi pofladi kapatti televizyonu uyicam dedi yatti koltuga. Kendimi okadar degersiz hissettimki yanima bile yatmak istemesini hazmedemedim. Gittim yanina tuttum kolundan boynundan kalk konuscaz dedim. Birden gözü döndü kalkti beni koltuga yatirdi üzerime cikti sacimi cekti kolumu simsiki tuttu yumrugunu gördüm ama o yumrugu atmadi sonra tokat atti ve dediki "seni bugece döve döve öldürürüm beni rahat birak bugece". Deli gibi titriyordu sinirdin yüzünde nefret vardi resmen.
Ben odaya gittim esyalarimi toplamaya basladim evin kapisini kilitledi anahtari sakladi. Cikti balkonda oturdu bir saat sonra yanima geldi konusmaya calisti. Gözleri dolmustu özür diledi ama ona baska sans birakmadigimi böyledi.
Ayri yattik aglaya aglaya uyudum kolum mosmor olmus. Heryerim agriyor.
Ailem herzaman söyledi bana ne olursa olsun biz arkandayiz dediler. Gitecek yerim var allahtan.
Biyandan bitti diyorum cünkü ona karsi en ufak bi sevgim kalmadi kirginligim cok büyük ama öbür yandan ailemide üzmek istemiyorum. Onu tanidigim güne lanet ediyorum verdigim emekler haram olsun.
Ona 2. tokattan sonra demistimki bida el kaldirirsan yemin ediyorum bu is biter demistim ve yapacagini yapti... tek düsündügüm evet üstüne giderek biraz kiskirtmis olabilirim ama bu yaptigini yinede hakli cikarmaz. Ne yapacam kizlar
adamı niye kışkırtıyosun. erkek sonuçta üstüne gidersen sinirlenir,1-2 tokat atmaya hakkı var. bu küçük olayın için aileni üzme yazık.
"boğazını sıktığım ve seni beni dövmeye mecbur bıraktığım için çok özür dilerim" desin bir de tam olsun
"boğazını sıktığım ve seni beni dövmeye mecbur bıraktığım için çok özür dilerim" desin bir de tam olsun
Çok haklı konuştunuz bunu erkekler yapınca direk saldırıyo geçiyoruz ama biz kadınlar olunca herşeyi yapabilir haklı olmuyor kendimiz ne bekliyorsak karşımızdakinede onu uygulamamızlazım..Kusura bakmayin. Eger koltukda oturan ve sebepsiz yere boğazı sikilan kadin olsaydi KK adama düz giderdi.
Saygi ve sevgi bekleyen aynisini sunmak zorunda. Adam ne yapsin? Kadinin onu boğmasina izinmi versin?? Niye--- saldiran kadin diyemi? Saldirmadan, şiddet kullanmadan konu sahibi kendini ifade edemiyorsa boşansın. Elalemin adaminin bogazini sikmaya hakki yok.
Sizin gibi düşünen erkeler 3. 4. hanımını alıyor,ama erkek ya ne olacak ki.adamı niye kışkırtıyosun. erkek sonuçta üstüne gidersen sinirlenir,1-2 tokat atmaya hakkı var. bu küçük olayın için aileni üzme yazık.
tabiki de yine kadını savunurum çünkü ben de sizler gibi kadınım.. ayrıca kas gücü bakımından onlar bizden daha güçlü yani kadını sakince kenara çekip başka odaya gidebilir, sonra da kadını karşısına alır konuşur ve baktı kadın hala böyle şeyler yapmaya çalışıyor kadını boşardı. çok zor değil bunları yapmak.Kusura bakmayin. Eger koltukda oturan ve sebepsiz yere boğazı sikilan kadin olsaydi KK adama düz giderdi.
Saygi ve sevgi bekleyen aynisini sunmak zorunda. Adam ne yapsin? Kadinin onu boğmasina izinmi versin?? Niye--- saldiran kadin diyemi? Saldirmadan, şiddet kullanmadan konu sahibi kendini ifade edemiyorsa boşansın. Elalemin adaminin bogazini sikmaya hakki yok.
Yazılı iletişimde ben anlayamıyorum ne yalan söyleyeyim,umarım düşündüğünüz gibidir :)agustos72 'nin kinaye yaptığını anlayan/düşünen tek insan ben miyim yahu?
Kuduz gibi? Hayırdır?Hayir hanimefendi.
Sana kuduz gibi sebepsiz yere saldirdigim ve bogazini sıktığım icin özür dilerim yeterli olur.
Extradanda, komplexlerimi yenmek icin, yatakda düşünüp kurdukdan sonra koltukda oturan ve tv bakan adamin SADECE benimle konuşmadığı icin bogazini sikdim ve piskolojik destek alicam dese tadindan yenmez.
tulumbachen neden bu kadar çıldırdı ben de anlamadım...Kuduz gibi? Hayırdır?
Doğrucu Osman sankitulumbachen neden bu kadar çıldırdı ben de anlamadım...
tabiki de yine kadını savunurum çünkü ben de sizler gibi kadınım.. ayrıca kas gücü bakımından onlar bizden daha güçlü yani kadını sakince kenara çekip başka odaya gidebilir, sonra da kadını karşısına alır konuşur ve baktı kadın hala böyle şeyler yapmaya çalışıyor kadını boşardı. çok zor değil bunları yapmak.
hani kadın dayak yediği halde, kocanı al karşına konuş diyor ya bazıları bu önerim de erkekler için, baktılar ki kadın el kaldırmaya çalışıyor önce uyaracaklar sonra eğerki düzelme yoksa boşayacaklar...
Kuduz gibi? Hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?