Kocam olacak adamdan nefret ediyorum

Sunu kabul etmek lazim. Sizde esinize siddet uygulamissiniz resmen. Kiskirttim demeniz cok masumane. Ama nasil kiskirttiginizi bogazini sikarak olarak acikliyorsunuz. İkinizde birbirinize ofkenizi kontrol edememissiniz. Ve o cizgiyi gectikten sonra bir daha genis yok maalesef. Bosanmayi dusunun.

eşinin yaptığı tamamen yanlış

sen de tahrik etmişsin adamı

ikinizin de tavrı hoş değil

Eşin sana vurduğu için haksız sen ondan da haksızsın.
Neden bu kadar konuşup eşinizin üstüne gidiyorsunuz.Bırak biraz kendi halinde kalsın, çekin kendinizi biraz ağırlığınızı koruyun !

boğazını mı sıktınız anlamadım
eşiniz de zaten şiddete meyilli bir adam neden boynundan falan çekiştiriyorsunuz ki
çocuğunuz var mı?
ikinizde şiddete meyllisiniz

Çok etkilendim bi an kanepeye yatırıp üzerime çıktı titriyordu döve döve öldürürüm demesi tüylerimi diken diken etti
Boşanmalısın bencede....

hemen boşanmıycaksan bır şans vereceksende sakın sakın cocuk yapma
cocuk olunca degısır vs demeeeeee
bence zaten bosan da, yok boşanmıycam dıyosan da ne olur çocuk yapma onunda gunahına girme

Boynundan tutmanız yanlış olabilir ama zaten adam önceden de şiddet uygulamış size. Hemen boşanma davası açın, özürlerine de asla inanmayın.
Ayy hemen de gozleri doluverir bunlarin!!
Gecende de biri vardi gozleri kan canagina donmus de bilmem neymis.. kiyamam ya..

ailen gercekten arkandamı yarın burda okuyorzu ufff neden geldin sözleri duymıcaksan neden duruyosun ki elimde sonunda koca degilmi yanii sen seviyo olabilirsin ama seven adam dövmez ailesi arkasında olupta böyle kocalara susan gitmeyen kızlara gercekten acımıyorum en azındna esine sus payı verirsin

Çok şükür :)
Ne bileyim bazı konuların altında eşin seni dövsede kırmızı geceliğini giy yorumları okuduğumuzdan olsa gerek, anlayamadık :))

Hiç unutmuyorum daha geçenlerde böyle dayaklı mayaklı iğrenç bir konuda ruh hastasının biri, git kocana sarıl, ona cıvılda, onu sen idare edeceksin bak gör nasıl düzelir demişti. Cıvılda dedi yahu. Ve kinaye değildi, ciddiydi. Hadi ağustos ironi yapmış, ciddileri de çok.

manyak o kadınlar kırmızı gecelikle herseyi cözüceklerini zannetmiyolarmı deliriyorum yazık kadınlara verilen deger anca yatak odası kafalarında

İkinci tokattan sonra dediğini yap! Ya da otur birkaç kez daha dayak yemeyi bekle.

o yorum bombaydı
kk okudukça şiddetin haklı tarafı olmaz diyen ben sadece bazı kadınlar hak ediyor kıvamına geldim
burada yok mu adamın şiddetini savunanlar
bence böyle söyleyen şiddete kılıf uyduran her kadını kocaları kırıp geçirmeli her gün
nasıl olsa ben hak etmişimdir diyorlar
no problema
insanların şiddete duyarsız olmasının nedeni de kadınlar
kaç tane örnek yaşadı insanlar kadını kocasının elinden kurtarmaya kalkıp ne istiyorsun kocamdan deyip o kurtarmaya kalkan adama kocasıyla beraber vuran kadınlar
artık ben böylesine boş verin ayırmayın diyorum kadın dayak yemekten memnun olmasa dayak yediğinin ertesi günü evde bulnmaz

Daha geçen gün başıma geldi, evimin önünde dayak yiyen kadını korumak istedim de kadın ne anamı ne sülalemi bıraktı, ne küfürler yedim. Polis çağırıcam dedim de kıyameti kopardı Allahın belası. İyi o zaman s**** git de dayağını evde ye, beni rahatsız etme dedim gitti. Ne biçim insan bunlar? Geberseler umurumda değil. Çok haklısınız

Bu dediğinizi 2 kere yaşadım biliyor musunuz?
Biri annemlerin alt katında oturan genç bir kadın, aşağıdan çığlıklar duyunca babamla koştuk...
Kapıyı açtı adam nefes nefese, yumrukları sıkılı hala, kadın arkasında hırpalanmış belli...
Babam tuttu çekti adamı dışarı aşağı iner konuşuruz diye, kadın sarıldı kocasının koluna, bırakın aramızda hallederiz diye...
(İstanbul un epey nezih muhitlerinden biri, karı-koca eğitimli ve geliri Yüksek insanlar...)
Diğeri de hastane bahçesinde bildiginiz ite kaka, vura vura götürülen kadın...
Yakında polis olmasına rağmen sadece izlediler..
Ben müdahele ettim sonunda, kadınla adam birlikte üzerime yürüdü...
Polis o zaman geldi zahmet edip...
3 olmaz ama... daha da karışmam. Bende canımı yolda bulmadım. çok çirkin bunu söylemek ama bazıları hakediyor galiba...

ha bir de o var kendileri huzursuz olduğu yetmiyormuş gibi toplumu konuyu komşuyu huzursuz ediyorlar
sen dayak yemekten memnunsun ben senin niye dayağını dinlemek zorundayım ?
geçen bir yerde okumuştum mazoşizm ile feminizm çakışıyor diye mazoşist kadına feminizm ne yapsın
zaten Ortadoğu toplumu olmaya başladıkça mazoşizm de zirve yapıyor
ben insanlık namına kadına yardım edeyim desem psikopat kocası bana salça oluyor polis zaten hiç bir şey yapmıyor
bana ne herkes kendi can güvenliğinden kendi sorumlu
af edersin hayvan bile kendine taş atan adama ya saldırıyor ya ondan kaçıyor
benim de yaşadığım bir olay var bizim karşı apartmanın kapıcısı karısını döverken adamın teki araya giriyor adamı bıçaklayıp öldürüyor pislik tabii sonra kadını da barındırmadılar sonra duyduk adam beş sene de hapisten çıkmış kadında kocasıyla barışmış olan zavallı adama oldu
yani herkes gün sonunda kendi kendini kurtaracak yada hiç değilse kurtarılmaya hevesli olacak
ha tabii çocuklar bu işin dışında çocuk dayak yiyorsa erkesin ortalığı yıkması gerekli

Darp raporu al. Dove dove oldurmekle tehdit ettigi icin polise sikayetci ol ve uzakstirma karari cikarttir. Bosanma davasi ac maddi manevi tazminat al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…