Çok şükür :)ay çok güldürdünüz beni emoji kullanmadım diye böyle oldu sanırım
sanırım tek sensin
Eşin sana vurduğu için haksız sen ondan da haksızsın.Yaklasik iki yillik evliyim severek evlendik ailem karsi cikiyordu ama ben direttim ve sonunda evlendik.
Evleneli 3 kere tokat yedim (en son dün gece). Kabul ediyorum ücündede üstüne gittim bazen bogazina bile sarildim cünkü bana cöp gibi davraniyordu. Kendimi tutamiyordum ozaman.
Dün yine böyle birsey oldu o salonda film izlerken ben icerde yatip evliligimiz hakkinda düsünüyordum. Cünkü eskisi gibi degildik artik. Uyuyamayinca salona gectim kafamdan gecenleri söyledim konusmak istiyorum dedim. Ofladi pofladi kapatti televizyonu uyicam dedi yatti koltuga. Kendimi okadar degersiz hissettimki yanima bile yatmak istemesini hazmedemedim. Gittim yanina tuttum kolundan boynundan kalk konuscaz dedim. Birden gözü döndü kalkti beni koltuga yatirdi üzerime cikti sacimi cekti kolumu simsiki tuttu yumrugunu gördüm ama o yumrugu atmadi sonra tokat atti ve dediki "seni bugece döve döve öldürürüm beni rahat birak bugece". Deli gibi titriyordu sinirdin yüzünde nefret vardi resmen.
Ben odaya gittim esyalarimi toplamaya basladim evin kapisini kilitledi anahtari sakladi. Cikti balkonda oturdu bir saat sonra yanima geldi konusmaya calisti. Gözleri dolmustu özür diledi ama ona baska sans birakmadigimi böyledi.
Ayri yattik aglaya aglaya uyudum kolum mosmor olmus. Heryerim agriyor.
Ailem herzaman söyledi bana ne olursa olsun biz arkandayiz dediler. Gitecek yerim var allahtan.
Biyandan bitti diyorum cünkü ona karsi en ufak bi sevgim kalmadi kirginligim cok büyük ama öbür yandan ailemide üzmek istemiyorum. Onu tanidigim güne lanet ediyorum verdigim emekler haram olsun.
Ona 2. tokattan sonra demistimki bida el kaldirirsan yemin ediyorum bu is biter demistim ve yapacagini yapti... tek düsündügüm evet üstüne giderek biraz kiskirtmis olabilirim ama bu yaptigini yinede hakli cikarmaz. Ne yapacam kizlar
Ayy hemen de gozleri doluverir bunlarin!!Boynundan tutmanız yanlış olabilir ama zaten adam önceden de şiddet uygulamış size. Hemen boşanma davası açın, özürlerine de asla inanmayın.
İsterse gözü yerinden çıksın. Gram inanılmaz böyle adamların gözünde ki yaşa. .Ayy hemen de gozleri doluverir bunlarin!!
Gecende de biri vardi gozleri kan canagina donmus de bilmem neymis.. kiyamam ya..
ailen gercekten arkandamı yarın burda okuyorzu ufff neden geldin sözleri duymıcaksan neden duruyosun ki elimde sonunda koca degilmi yanii sen seviyo olabilirsin ama seven adam dövmez ailesi arkasında olupta böyle kocalara susan gitmeyen kızlara gercekten acımıyorum en azındna esine sus payı verirsinYaklasik iki yillik evliyim severek evlendik ailem karsi cikiyordu ama ben direttim ve sonunda evlendik.
Evleneli 3 kere tokat yedim (en son dün gece). Kabul ediyorum ücündede üstüne gittim bazen bogazina bile sarildim cünkü bana cöp gibi davraniyordu. Kendimi tutamiyordum ozaman.
Dün yine böyle birsey oldu o salonda film izlerken ben icerde yatip evliligimiz hakkinda düsünüyordum. Cünkü eskisi gibi degildik artik. Uyuyamayinca salona gectim kafamdan gecenleri söyledim konusmak istiyorum dedim. Ofladi pofladi kapatti televizyonu uyicam dedi yatti koltuga. Kendimi okadar degersiz hissettimki yanima bile yatmak istemesini hazmedemedim. Gittim yanina tuttum kolundan boynundan kalk konuscaz dedim. Birden gözü döndü kalkti beni koltuga yatirdi üzerime cikti sacimi cekti kolumu simsiki tuttu yumrugunu gördüm ama o yumrugu atmadi sonra tokat atti ve dediki "seni bugece döve döve öldürürüm beni rahat birak bugece". Deli gibi titriyordu sinirdin yüzünde nefret vardi resmen.
Ben odaya gittim esyalarimi toplamaya basladim evin kapisini kilitledi anahtari sakladi. Cikti balkonda oturdu bir saat sonra yanima geldi konusmaya calisti. Gözleri dolmustu özür diledi ama ona baska sans birakmadigimi böyledi.
Ayri yattik aglaya aglaya uyudum kolum mosmor olmus. Heryerim agriyor.
Ailem herzaman söyledi bana ne olursa olsun biz arkandayiz dediler. Gitecek yerim var allahtan.
Biyandan bitti diyorum cünkü ona karsi en ufak bi sevgim kalmadi kirginligim cok büyük ama öbür yandan ailemide üzmek istemiyorum. Onu tanidigim güne lanet ediyorum verdigim emekler haram olsun.
Ona 2. tokattan sonra demistimki bida el kaldirirsan yemin ediyorum bu is biter demistim ve yapacagini yapti... tek düsündügüm evet üstüne giderek biraz kiskirtmis olabilirim ama bu yaptigini yinede hakli cikarmaz. Ne yapacam kizlar
Çok şükür :)
Ne bileyim bazı konuların altında eşin seni dövsede kırmızı geceliğini giy yorumları okuduğumuzdan olsa gerek, anlayamadık :))
manyak o kadınlar kırmızı gecelikle herseyi cözüceklerini zannetmiyolarmı deliriyorum yazık kadınlara verilen deger anca yatak odası kafalarındaHiç unutmuyorum daha geçenlerde böyle dayaklı mayaklı iğrenç bir konuda ruh hastasının biri, git kocana sarıl, ona cıvılda, onu sen idare edeceksin bak gör nasıl düzelir demişti. Cıvılda dedi yahu. Ve kinaye değildi, ciddiydi. Hadi ağustos ironi yapmış, ciddileri de çok.
o yorum bombaydıHiç unutmuyorum daha geçenlerde böyle dayaklı mayaklı iğrenç bir konuda ruh hastasının biri, git kocana sarıl, ona cıvılda, onu sen idare edeceksin bak gör nasıl düzelir demişti. Cıvılda dedi yahu. Ve kinaye değildi, ciddiydi. Hadi ağustos ironi yapmış, ciddileri de çok.
o yorum bombaydı
kk okudukça şiddetin hı tarafı olmaz diyen ben sadece bazı kadınlar hak ediyor kıvamına geldim
burada yok mu adamın şiddetini savunanlar
bence böyle söyleyen şiddete kılıf uyduran her kadını kocaları kırıp geçirmeli her gün
nasıl olsa ben hak etmişimdir diyorlar
no problema
insanların şiddete duyarsız olmasının nedeni de kadınlar
kaç tane örnek yaşadı insanlar kadını kocasının elinden kurtarmaya kalkıp ne istiyorsun kocamdan deyip o kurtarmaya kalkan adama kocasıyla beraber vuran kadınlar
artık ben böylesine boş verin ayırmayın diyorum kadın dayak yemekten memnun olmasa dayak yediğinin ertesi günü evde bulnmaz
o yorum bombaydı
kk okudukça şiddetin haklı tarafı olmaz diyen ben sadece bazı kadınlar hak ediyor kıvamına geldim
burada yok mu adamın şiddetini savunanlar
bence böyle söyleyen şiddete kılıf uyduran her kadını kocaları kırıp geçirmeli her gün
nasıl olsa ben hak etmişimdir diyorlar
no problema
insanların şiddete duyarsız olmasının nedeni de kadınlar
kaç tane örnek yaşadı insanlar kadını kocasının elinden kurtarmaya kalkıp ne istiyorsun kocamdan deyip o kurtarmaya kalkan adama kocasıyla beraber vuran kadınlar
artık ben böylesine boş verin ayırmayın diyorum kadın dayak yemekten memnun olmasa dayak yediğinin ertesi günü evde bulnmaz
ha bir de o var kendileri huzursuz olduğu yetmiyormuş gibi toplumu konuyu komşuyu huzursuz ediyorlarDaha geçen gün başıma geldi, evinin önünde dayak yiyen kadını korumak istedim de kadın ne anamı ne sülalemi bıraktı, ne küfürler yedim. Polis çağırıcam dedim de kıyameti kopardı Allahın belası. İyi o zaman s**** git de dayağını evde ye, beni rahatsız etme dedim gitti. Ne biçim insan bunlar? Geberseler umurumda değil. Çok haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?