adamı niye kışkırtıyosun. erkek sonuçta üstüne gidersen sinirlenir,1-2 tokat atmaya hakkı var. bu küçük olayın için aileni üzme yazık.
Ufak çaplı olaydan kastınız ne? Karı koca birbirlerinin boğazına çökmüşler, tokatlar, saç çekmeler vs. havada uçuşuyor. Ufak çaplı bir olay mı sizce bu?Tartaklama hakki falan onlar derin mevzular ama burda direkt "boşan" yazanlar var bu kadar kolay mi ya corap mi degistiriyoruz cok mu guzel olacak hayat (şiddete cok karsiyim ama boyle ufak capli konularin duzelecegine inaniyorum) ben bosanacak olsam sevgim bitti bana karsi ilgisiz mutsuzum bu konunun ustunde dururdum konu sahibininde tokat zoruna gitse ilk tokatta siler atardi belli duzeltmekte istiyor ama kendisininde iletisimi iyi degil esinde ters tepki yapiyor. Buyuklerini araya sokup akil alsalar. Ne biliyim duzeltme yoluna gitsinler kesinlikle yika yoluna gitmesinler. Benim fikrim bu yonde kimine dogru kimine yanlis...
Bence bi süre ailenin yanına git..ayrı kalinca yapabiliyo musunuz bir bak..belki eşinin kafası dank eder.bilemiyorum ayrıl demek bana doğru gelmiyor üstelik severek evlenmişsiniz.çok iyi düşün.eşinin seni kendine güvendirmesi lazım başka türlü olmazYaklasik iki yillik evliyim severek evlendik ailem karsi cikiyordu ama ben direttim ve sonunda evlendik.
Evleneli 3 kere tokat yedim (en son dün gece). Kabul ediyorum ücündede üstüne gittim bazen bogazina bile sarildim cünkü bana cöp gibi davraniyordu. Kendimi tutamiyordum ozaman.
Dün yine böyle birsey oldu o salonda film izlerken ben icerde yatip evliligimiz hakkinda düsünüyordum. Cünkü eskisi gibi degildik artik. Uyuyamayinca salona gectim kafamdan gecenleri söyledim konusmak istiyorum dedim. Ofladi pofladi kapatti televizyonu uyicam dedi yatti koltuga. Kendimi okadar degersiz hissettimki yanima bile yatmak istemesini hazmedemedim. Gittim yanina tuttum kolundan boynundan kalk konuscaz dedim. Birden gözü döndü kalkti beni koltuga yatirdi üzerime cikti sacimi cekti kolumu simsiki tuttu yumrugunu gördüm ama o yumrugu atmadi sonra tokat atti ve dediki "seni bugece döve döve öldürürüm beni rahat birak bugece". Deli gibi titriyordu sinirdin yüzünde nefret vardi resmen.
Ben odaya gittim esyalarimi toplamaya basladim evin kapisini kilitledi anahtari sakladi. Cikti balkonda oturdu bir saat sonra yanima geldi konusmaya calisti. Gözleri dolmustu özür diledi ama ona baska sans birakmadigimi böyledi.
Ayri yattik aglaya aglaya uyudum kolum mosmor olmus. Heryerim agriyor.
Ailem herzaman söyledi bana ne olursa olsun biz arkandayiz dediler. Gitecek yerim var allahtan.
Biyandan bitti diyorum cünkü ona karsi en ufak bi sevgim kalmadi kirginligim cok büyük ama öbür yandan ailemide üzmek istemiyorum. Onu tanidigim güne lanet ediyorum verdigim emekler haram olsun.
Ona 2. tokattan sonra demistimki bida el kaldirirsan yemin ediyorum bu is biter demistim ve yapacagini yapti... tek düsündügüm evet üstüne giderek biraz kiskirtmis olabilirim ama bu yaptigini yinede hakli cikarmaz. Ne yapacam kizlar
alkışlamadan önce, inşallah sonraki yorumlarımıda görmüşsündürişte aradığım cevap, işte aradığım mantık.
alkış!
Bu yorum da ciddi misiniz yoksa kafa mi buluyorsunuz?adamı niye kışkırtıyosun. erkek sonuçta üstüne gidersen sinirlenir,1-2 tokat atmaya hakkı var. bu küçük olayın için aileni üzme yazık.
Kadina siddete kiziyorum. Hic dusundunuzmu cokmu dirdir ediyorum veya bunaltiyormuyum acaba diye. Erkekler boyle seylere gelemiyor. Empati kurun.Yaklasik iki yillik evliyim severek evlendik ailem karsi cikiyordu ama ben direttim ve sonunda evlendik.
Evleneli 3 kere tokat yedim (en son dün gece). Kabul ediyorum ücündede üstüne gittim bazen bogazina bile sarildim cünkü bana cöp gibi davraniyordu. Kendimi tutamiyordum ozaman.
Dün yine böyle birsey oldu o salonda film izlerken ben icerde yatip evliligimiz hakkinda düsünüyordum. Cünkü eskisi gibi degildik artik. Uyuyamayinca salona gectim kafamdan gecenleri söyledim konusmak istiyorum dedim. Ofladi pofladi kapatti televizyonu uyicam dedi yatti koltuga. Kendimi okadar degersiz hissettimki yanima bile yatmak istemesini hazmedemedim. Gittim yanina tuttum kolundan boynundan kalk konuscaz dedim. Birden gözü döndü kalkti beni koltuga yatirdi üzerime cikti sacimi cekti kolumu simsiki tuttu yumrugunu gördüm ama o yumrugu atmadi sonra tokat atti ve dediki "seni bugece döve döve öldürürüm beni rahat birak bugece". Deli gibi titriyordu sinirdin yüzünde nefret vardi resmen.
Ben odaya gittim esyalarimi toplamaya basladim evin kapisini kilitledi anahtari sakladi. Cikti balkonda oturdu bir saat sonra yanima geldi konusmaya calisti. Gözleri dolmustu özür diledi ama ona baska sans birakmadigimi böyledi.
Ayri yattik aglaya aglaya uyudum kolum mosmor olmus. Heryerim agriyor.
Ailem herzaman söyledi bana ne olursa olsun biz arkandayiz dediler. Gitecek yerim var allahtan.
Biyandan bitti diyorum cünkü ona karsi en ufak bi sevgim kalmadi kirginligim cok büyük ama öbür yandan ailemide üzmek istemiyorum. Onu tanidigim güne lanet ediyorum verdigim emekler haram olsun.
Ona 2. tokattan sonra demistimki bida el kaldirirsan yemin ediyorum bu is biter demistim ve yapacagini yapti... tek düsündügüm evet üstüne giderek biraz kiskirtmis olabilirim ama bu yaptigini yinede hakli cikarmaz. Ne yapacam kizlar
Arkadaş ironi yaptı, bu tip bir düşüncede değil yani..Bu yorum da ciddi misiniz yoksa kafa mi buluyorsunuz?
Ilerleyen sayfalari okuyunca gordum ve cok sukur dedim.Arkadaş ironi yaptı, bu tip bir düşüncede değil yani..
Biraz daha abartirsaniz hastanede sabahlamis diyeceksiniz bence buyuk bisey olsa ve hanimin zoruna gitmis olsa konuyu terkettim o pisligi falan diye acardi hem seviyor hem iletisim kuramiyor bir erkege yanlis yaklasiyor erkeklerle kadinlar esit degildir ben onu savunamam benim dinimde boyle konu banada acik yorumlamam icin benimde yorumum bu yonde. Buyuklerden akil almalilar. İnşallah hakkinda hayirlisi olur üzülmez sonunda.Ufak çaplı olaydan kastınız ne? Karı koca birbirlerinin boğazına çökmüşler, tokatlar, saç çekmeler vs. havada uçuşuyor. Ufak çaplı bir olay mı sizce bu?
Boşanma olması için sizin çok karşı olduğunuz şiddetin büyüklüğü ne çok merak ettim?
Adamlari son raddeye kadar delirtip bunu da yapti diosunuz. Sen istediginde konusmak zorunda degil. Konusarak eskisi gibi olani da gormedim ben. Bence iyi olmus biraz heyecan katar iliskinize. Kus yatarken birden donup sevismeye baslamanin hazzi off.
Anormal misiniz siz? Adam seni döve döve öldürürüm demiş gelmiş kavga sonrası sevişmekten bahsediyo kadın ya hale bak.
Gencler şimdi bi erkegi tartaklar hirpalarsaniz o adam size karsilik vermezse gözünüzden takla atarak düşer. Ama etkiye tepki kalkar iki tane carparsa terk edemeyecek kadar da cok seviosaniz gozunuzde büyür :) Kadin psikolojisini tartismayalim bence. Başına gelmeden herkes bik bik konusur. Basina gelmesin istiosan da hanimefendi olcaksin. Ben istediğimi yapiyim erkek nasilsa vuramaz bana kafası hüsranla biter bastan soyliyim ona göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?