Kocam olacak adamdan nefret ediyorum

Ufak çaplı olaydan kastınız ne? Karı koca birbirlerinin boğazına çökmüşler, tokatlar, saç çekmeler vs. havada uçuşuyor. Ufak çaplı bir olay mı sizce bu?
Boşanma olması için sizin çok karşı olduğunuz şiddetin büyüklüğü ne çok merak ettim?

Bence bi süre ailenin yanına git..ayrı kalinca yapabiliyo musunuz bir bak..belki eşinin kafası dank eder.bilemiyorum ayrıl demek bana doğru gelmiyor üstelik severek evlenmişsiniz.çok iyi düşün.eşinin seni kendine güvendirmesi lazım başka türlü olmaz

Acilen darp raporu al yoksa sonra daha çok lanet edersin onu tanıdığın güne. Ve o raporla birlikte birde avukat bul kendine boşan

Adamlari son raddeye kadar delirtip bunu da yapti diosunuz. Sen istediginde konusmak zorunda degil. Konusarak eskisi gibi olani da gormedim ben. Bence iyi olmus biraz heyecan katar iliskinize. Kus yatarken birden donup sevismeye baslamanin hazzi off.

cok fazla kiskiirtmisiniz gercekten.bogaza yapismak nedir yaa kadina yarasmayan hareket.siddete siddetle karsilik vermis esin.ayni kafalardasiniz.

Nefret ediyorum böyle koca tiplerinden boşan bu hayat böyle geçmez ilerde dahada kötüleşecek bugünlerde herkes sorun yaşıyor galiba! oturup hüngür hüngür ağlayasım var benimde durumlar kötü

Kadina siddete kiziyorum. Hic dusundunuzmu cokmu dirdir ediyorum veya bunaltiyormuyum acaba diye. Erkekler boyle seylere gelemiyor. Empati kurun.

Karsilikli siddete meyillisiniz. Bosanin yoksa cok yipranirsiniz. Kocaniz cok hatali. Ama evet siz de hatalisiniz. Ne olursa olsun kimse kimsenin boynuna bogazina yapisamaz kalk konusucaz diye. Tabii bunu yaptiniz diye adamin siddet uygulama hakki var demiyorum, simdi gelip carpitilmasin bu yazdigim.

Sorun her evlilikte olur. Zamanla uzaklasma her evlilikte olur. Marifet sifir sorunlu iliski degil. Sorunlari dogru zamanda dogru uslup ve edeple cozmekte.
Siz de bunu yapamiyorsunuz. Bosanin. Daha fazla zarar gormeyin.

Ailem uzulmesin de demeyin. Aileniz nefret ettiginiz ve siddet uygulayan bir adamlasiniz diye uzulmuyor da kurtuldunuz diye mi uzulecek?

Biraz daha abartirsaniz hastanede sabahlamis diyeceksiniz bence buyuk bisey olsa ve hanimin zoruna gitmis olsa konuyu terkettim o pisligi falan diye acardi hem seviyor hem iletisim kuramiyor bir erkege yanlis yaklasiyor erkeklerle kadinlar esit degildir ben onu savunamam benim dinimde boyle konu banada acik yorumlamam icin benimde yorumum bu yonde. Buyuklerden akil almalilar. İnşallah hakkinda hayirlisi olur üzülmez sonunda.

Anormal misiniz siz? Adam seni döve döve öldürürüm demiş gelmiş kavga sonrası sevişmekten bahsediyo kadın ya hale bak.

Katlanmayı alışmakla karıştırmayın. Elden bir şey gelmeyince alışmıyorsun katlanıyorsun..

Gencler şimdi bi erkegi tartaklar hirpalarsaniz o adam size karsilik vermezse gözünüzden takla atarak düşer. Ama etkiye tepki kalkar iki tane carparsa terk edemeyecek kadar da cok seviosaniz gozunuzde büyür :) Kadin psikolojisini tartismayalim bence. Başına gelmeden herkes bik bik konusur. Basina gelmesin istiosan da hanimefendi olcaksin. Ben istediğimi yapiyim erkek nasilsa vuramaz bana kafası hüsranla biter bastan soyliyim ona göre.

helal,,
kolaylarına qelmiş, bilmem boşan bilmem darp raporu al,, kolaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…