Kocam olacak adamdan nefret ediyorum

Baştan sona katılıyorum

Bak şimdi, kimse kimseye şiddet uygulamasın zaten bu konuda hem fikiriz.Senin bahsettiğin "kadın psikolojisi" ezik kadın psikolojisi oluyor. Biz de şiddet uygulamayalım erkekler de bize şiddet uygulamasın yani her şey karşılıklı olsun. Senin aşırı hareketlerine sana iki tane çakarak karşılık veren bir erkeğin olmaz inşallah

Kadinlarin cogu ezik degil mi zaten bari akillarini kullansinlar diyorum. Yattigi yerden iliskimiz kotu diye kurup kurup tepeme gelip konuscaz die boynumdan kolumdan ceken dengesize ben de cakarim iki tane. Ne maddi gucleri var ne egitimleri calismaz etmezler adama diş gecirmeye kalkiyor. Yapamıcagin şeyleri konusmanin manasi ne? Gidecek olsa buraya konu acmadan önce giderdi:) yemiyor demek ki. Yemiyorsa da efelenmeye gerek yok. Adam üzülmüş ozur dilemis. Vicdani var demek ki. Cani gibi nitelendirmeye gerek yok. Sana bugun siddet uygulamayan birinin yarın uygulamayacagina hic bi zaman emin olamazsin. Gücün yoksa düzgün durmak en güzel çözüm.

Eşimin beni böyle saç baş dövdüğünü şöyle bir düşündüm de.. Gözümün önüne getirdim.. Beni dövüyor kanepeye yatırmış saçımı başımı yoluyor bir de seni bu gece dövererk öldürürüm diyor falan..! Asla affetmem asla.. Dayak yiyip oturanları da anlamam hiç... Boşanma düzelir diyen kafalar zaten apayrı.. Dü-zel-meeeeeez! Neden? Çünkü konu sahibi bir daha yaparsan boşarım demiş.. Adam iplememiş bile.. Kaybetme korkusu yok adamda..! Hala daha " bışın diyinliri inlimiyirim.. Ni kidir kiliy..!" diyen bir güruh var.. Kocanızdan dayak yiyip sonra sevişip çocuk yapın siz aynen devam..

Zaten adam durduk yere kadini dovuyor hergun dayak arsizi yapmista kadinda bosanayim diyor biz yapma etme diyoruz buna sonumuz hayrolsun toplum olarak

Hanımlar,
bu birbirinize laf sokacağınız veya haklılığınızı ispatlayacağınız bir konu değil, lütfen birbirinizi kışkırtıcı yorumlardan kaçınınız.

Şiddet hiçbir canlıya uygulanmamalı, erkekte hatalı kadında.
Kadın 3 kere tokat yedim diyor, demek ki eş sinirlendiğinde şiddete meyilli, 2. tokatta bir daha olursa boşanırım demiş, o zaman ya boşanacak ya da çok seviyorum onsuz yapamam diyorsa tokat yememeye çalışacak, var mı bunun başka yolu, bana kalsa 2. tokatta evlilik biterdi, hadi diyelim ilk tokat yanlışlıkla oldu ama yanlış 3 kere tekrarlanmaz, tekrarlanıyorsa yanlışlıktan çıkar.

Üstüne gittim diyor üstüne gitse de tokat atmasının haklı yanı yok, kadınla erkek eşit değil mi? O zaman güçler madem eşit değil, bir tokatla ölebileceğinizi de göz ardı etmeyin, o tokatların devamının geleceğini de unutmayın, kimse eşinden şiddet görmek için evlenmiyor, şiddet eşler arasındaki saygıyı yok eder, erkek çok sinirliyse kadın susacak ki adam tokat atmasın gibi savunmalarda yanlış, erkeğin öfke kontrolü olmalı, çok sinirleniyorsa sinirlenip şiddete yöneleceğini anladığı an oradan uzaklaşmalı, en azından bir süre yürüyüş yapıp sakinleşmeli, kusura bakılmasın ama erkekten dayak yememek için susmak çare değil, yarın yemeği beğenmedim, çocuk ağladı, anneme ters baktın deyip vurunca da kadın pardon kocacığım benim suçum mu demeli?

dövmek aldatmak isteyen bir sürü bahane bulur bir gün boynumu tuttun olur ertesi gün kafamın üstünde çok dır dır yaptın olur ertesi gün yemeğin tuzunu çok kaçırdın olur
bir defa hak veriliyorsa işin sonu gelmez
geçen haberlerde karısı elinin altında ölen adam da her zaman ki gibi normal dövüyordum nasıl oldu anlamadım demiş
adamlar uğruna ölmeye niyetlenen varsa onlara da saygı duymak lazım tabii
erkek dediğin yumruğunu geçirecek kafasında olanlara laf yok
yesinler dayağı otursunlar aşağı

Ne acı bir haber Allah rahmet eylesin kadına, şiddete meyilli olana bahane çoktur, kadınlar bunu göz ardı ediyor, dır dır etmeye dahi gerek yok, yaptığı kuru fasulye kocasının istediği gibi yarılıp dağılmadı diye dayak yiyen kadın tanıyorum, fasulye tenceresini camdan fırlatıp yemek masasını ters yüz edecek kadar öfkeli bir koca biliyorum, bacak kadar kızı evcilik oynarken ses yaptı diye yüzüne vurup gözünü morartan baba biliyorum, şiddetin tek bir haklı gerekçesi yoktur.

geçende benim yaşadığım şeyi yazayım üst kat komşusu ha bire kavga edip duruyor ne kadar huzursuz ediyorlar camlar şangır şungur ediyor adam kadının kafasını duvara öyle bir çarptı ki duvardan sanki biri düşmüş gibi güm diye bir ses geldi
heralde başka komşular şikayet etmiş olacak ki polis geldi
iki gün sonra kadın komşulara bizi hiç kimse ayıramaz diye Show yapıyor elele apartmandan çıkıyorlar yemin ediyorum bazı kadınlara hiç güvenmiyorum
şu ortamda bile adam haklı deniyorsa normal hayatı hiç saymıyorum

3 aşağı 5 yukarı benzerini ama içinde bıçak saldırısı olanına da biz şahit olduk 2 yıl kadar önce, yüreğim ağzıma geldi, birbirilerini öldürecekler diye ödüm patladı, eşim ayırmaya gitti, düşünün o kadar dayanamadık, kendini bıçağın hedefinde buldu ama sonra ne oldu dersiniz polise haber verildi diye küfür yedik kadından

Zaten adam durduk yere kadini dovuyor hergun dayak arsizi yapmista kadinda bosanayim diyor biz yapma etme diyoruz buna sonumuz hayrolsun toplum olarak
Yoksa siz de "kadını terbiye etmek için kocası onu dövebilir" diye düşünenlerden misiniz? Durduk yere ya da durmadık yere kimse kimseyi dövemez.. Anca boşar.. Ondan sonra herkes ne halt yerse yer.. Siz durduk yere dövüyor sanki diyerek adamın yaptığının doğru olduğunu mu söylemeye çalıştınız? Ben mi yanlış anladım.. Beni aydınlatın o engin fikirlerinizle lütfen..

Şiddeti asla affetmem ama arkadaş uzanan erkeğin git boynuna sarıl,bağır çağır...
Peygamber olsa tepki verir ya!!! Igneyi kendine çuvaldızı kocana batır.bence iletişim dilinizde sizinde şiddet var.

Tamam da adami neden bu raddeye getiriyorsin tabi ki erkek deliriverebilir
Ben olsam korkarim
Sen resmen ilk bastan adami darp etmissin oda nefsi cosmus
Kadin biraz isvesiyle isi cozer
Siz bagirip cekistererek bu isi sarpa cevirirsiniz
Hic bisey icin gec degil devletin aile sagligi merkezlerinden destek alin
Tamm esiniz suclu olabilir ama sizde hic gerisinde degilsiniz
Birde bu erkeleri boyle koleye baglamayin
Tek uyumasinada tek tv izlemesinede tek seyahatinede izin verin
Bu evlilige renk katar

Birbirinize sayginiz yok ki sevginiz olsun.Adam konuşmak istemedi diye üzerine gitmeye gerek var mı,?ertesi gün keyifli bir anininzda tekrar konuyu acabilirdiniz.adam haklı değil ne olursa olsun o ayrı mevzu ...
Eli alışmış darpa da artık saygı da yok ... bilmiyorum yani eğer ikna olursanız tekrsrininn olmayacağına devam edin ...aksi halde böyle devam eder

Adam poposunu donup yatmissa ustelemeyecek kadin. Erkege nasil yanasilir konusulur bilmesi lazim hop bana vurdu hemen bosan anlasamayan dayak yiyen kadinlar hep esine kafa tutan kadinlar karsilik veren ben kime sahit olduysam boyleydi. kadinla erkek eşit DEĞİLDİR. Benim gorusum bu ne engin bilgi ne cahillik dinimde bu boyle sana yanlis gelebilir o da beni ilgilendirmez. Saygilarimla :)

Evet kucağında bebeğiyle dayak yiyen bir kadın konu açmıştı neden dayak yedi biliyo musunuz? Bebeğini susturamadığı için.. Siz varın düşünün.. Zaten kadın erkek eşit değildir kafasında olan bir kadına ne desek boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…