• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam olacak adamin arsizligi

Iyi geceler arkadaşlar. Çok acil fikrinize ihtiyacım var. Acele yazacagim vaktim yok maalesef.
Benim kocam olacak adam internette kelimelik diye bir oyun oynuyordu. Bir tane evli çocuklu kadinla cinsel icerikli konuşmalarını yakaladim. Konusmaya dahil olup ikisine de saydirdim kadini polise ihbar etmekle tehdit ettim. Korktu hicbirsey yazmadi. Günlerdir kocam olacak adamla konuşmuyorum. Yalvariyor. Birdaha asla yapmayacagim diye.
O kadın hesabını silmiş. Ben de onun kullanıcı adiyla hesap aldim vee kocam bugün ona yani o Sandığı bana oyun isteği gönderdi. Ben ne yapacagim. Allah askina bir akil verin nasil bir yol izlemeliyom. OOyunda sohbet ediliyor bu arada. Benim gercek adimi facebook adresimi istedi kocam o kadin oldugumu zannederek.

Oncelile cocugun ve maddi gucun var mi? Eger varsa bosandiktan sonra gecinecek maddi gucun konus önce o kadinmis gibi sonra da buz dolabina tatli matli yap koy örneğin tiramisu yap tam internette kocanla konuşurken ona buzdolabindaki tiramisuyu getir sonra da pilini pirtini topla s... g.t de . Eğer kii maddi gücün yoksa yine konuş sonra da yanına çağır konustugun o bilmem ne degildi bendim de. Konusma seninle konusmak isterse de inanilmaz mantıklı konuşarada agla ama kendini yikma sadece kirikırılgan görün. Sana yetmiyo muyum? Birak kadini erkeği de aynisini benim yaptigimi hayal et ne hissedersin ne kadar iğrenç bir aey yaptığının farkında mısın benim suratima bakmayi nasıl beceriyosun falan de ona kendini dünyanın en igrenc adami hissettir onu güçlü kadın edalariyla ez ve birden kendine bakmaya basla kurslara yazilmaya gezmeye başla onu cinsel anlamda evde yanii kışkırt giyiminle ama hiccbir sey yapmasina izin verme bi cocuk gini düşün önce kötü bir şey yaptigini dusundurt sonra ceza ver süründür ve surundukten sonra barisirsan daa belli ki kocanın cinsel istegi briaz fazla sohbet te istiyo sen de onu mutlu etmeye calis :)))

Keske boyle seylere mecbur birakilmasak, ama cok cok akilli davranmissiniz. Kutluyorum. Hic bisy belli etmeyin. Devam edin konusmaya. Bakalim ne kdar ile gidebilicek. Hepsini kaydet. Bu deliller sana ilerde elektrik su olarak geri donucek, yuklu bi tazminat davasi ac donuna kadar al.

Hiç boşun o kadınmışsın gibi yazışma. Adam sonra ben biliyordum, seni denemek için yazıştım der. Sen de paşa paşa affedersin. Bir sonraki konuya kadar takılırsınız.

Derdi neymiş kocanın sor bakim
ona göre karar ver ,

M mutisme ben senin gerçek olmadığını düşünüyorum artık.
Kocan başkasıyla olmanı istiyordu hatırladığım kadarıyla, sürekli arsızlıklar peşinde, gün geçmiyorki sen onla ilgili bi konu açmayasın.
Ne yapıyım diyosun her defasında.
Sen ne yapmak istiyorsun niye bunca insanı oyalıyorsun?

kocan milletle cinsellik knusuyo escrt ariyor sende hala ne yapim diyosun bunu miden nasil kadiriyor hayret ettim

Aldatyomus resmen ya ne kadar iğrenç bişey bu huylu huyundan vazgeçmez diğer konularını da okuycam boşanmalisin bence

Bir kere aldatan hep aldatır diyemem.
Ama bir kere affedilen, büyük ihtimalle ikincide de affedilirim diye düşünebilir.
Maalesef sizin kocanız bu iki gruba da giriyor, olayın üstüne hala kadını siz sanarak iletişme geçmeye çalışmış.

Aslında konuşmaların içeriği önemli. Neyi arıyorsa ya da neyin özlemini duyuyorsa o konu üzerine yoğunlaşıyordur konuşmalar. Biraz kendini geri çekip , izlemeye koyul.

senin esinin ki hazmedilecek cinsten degil ki oyle bir sansi artik yokta benim esim yapmis olsaydi zamannda boyle birseyi gce uyurken belden asagisina kaynar suyu boca eder yakardim bi taraflarni millete de ibret olurdu pislik yapti bnde hasladim pismanda degilim derdim erkekligni alirdim elinden varsin hastanelerde seyinin derdiyle ugrassin erkeklerin topu cehennemin dibine

Iyi geceler arkadaşlar. Çok acil fikrinize ihtiyacım var. Acele yazacagim vaktim yok maalesef.
Benim kocam olacak adam internette kelimelik diye bir oyun oynuyordu. Bir tane evli çocuklu kadinla cinsel icerikli konuşmalarını yakaladim. Konusmaya dahil olup ikisine de saydirdim kadini polise ihbar etmekle tehdit ettim. Korktu hicbirsey yazmadi. Günlerdir kocam olacak adamla konuşmuyorum. Yalvariyor. Birdaha asla yapmayacagim diye.
O kadın hesabını silmiş. Ben de onun kullanıcı adiyla hesap aldim vee kocam bugün ona yani o Sandığı bana oyun isteği gönderdi. Ben ne yapacagim. Allah askina bir akil verin nasil bir yol izlemeliyom. OOyunda sohbet ediliyor bu arada. Benim gercek adimi facebook adresimi istedi kocam o kadin oldugumu zannederek.

Kocanın ki arsızlığı da geçmiş üstüne bir de utanmaz ve uslanmaz ..
İhanet bu düpe düz .. Bu gibi durumlarda en doğrusu ayrılmak diye düşünüyorum ..
Bir daha asla güvenemezsin eşine emin olamazsın ki adam pişman bile değil gerçekte ..

delilleri toplayıp, avukat aracılıgıyla bosanacaksınız , bellıkı esınız hovardalık pesınde...
yok bosanmam dersenız de sız ne dersenız deyın, o bu alıskanlıga devam edecek susup gormezden geleceksınız..

Back
X