• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam olacak adamin arsizligi

Topla delilleri, aç tazminatını, şutla kocanı.
Bi kere affedersen iyice arsızlaşacak. Sakın ona bu şansı verme

delilleri toplayıp, avukat aracılıgıyla bosanacaksınız , bellıkı esınız hovardalık pesınde...
yok bosanmam dersenız de sız ne dersenız deyın, o bu alıskanlıga devam edecek susup gormezden geleceksınız..
Aynen öyle oluyo zaten. Sürekli aynı şeyleri anlatıyo ama kimseyi duymuyo. Adam bile sıkıldı boşasın diye uğraşıyo olabilir.

"kelimelik" oyununda sohbet yok diye biliyorum ben ya.

Kendisinin iletişim bilgilerini falan isteyin.Belki sanal dünyada ikinci bir hesabı vardır.Sizin bilmediğiniz.Öğrenmiş olursunuz. Kanıt toplamanız da kolaylaşır.Bekleyin ve görün.

Kendisinin iletişim bilgilerini falan isteyin.Belki sanal dünyada ikinci bir hesabı vardır.Sizin bilmediğiniz.Öğrenmiş olursunuz. Kanıt toplamanız da kolaylaşır.Bekleyin ve görün.
Evet işte sorun bu. Kocam dediğim adam benim bildiğim bir hesapla oynamıyor. Eve gelince de oyunu siliyor. Nasıl ispat edecegim. Cok rahat inkar edebilir.

Evet işte sorun bu. Kocam dediğim adam benim bildiğim bir hesapla oynamıyor. Eve gelince de oyunu siliyor. Nasıl ispat edecegim. Cok rahat inkar edebilir.
Sohbeti ilerlet yazismalarin ekran görüntüsünü al. Oyun hakkında bilgim yok. Takma isimle oynanıyor sanırım. Sen onun adını soyadını veya kişisel bir bilgisini sorup (telefon numarasi da olur) o yazdıktan sonra ekran görüntüsü alırsan zaten onun esin olduğunu ispatlamis olursun. Boşanmaya niyetin yok gibime geliyor. Sen bilirsin tabi bizim karismaya hakkımız yok. Ama çok yüz göz olmussunuz gibi geldi bana. Hani adam arsizligi hakkatende ele almış. Bazı şeyleri daha fazla gün yüzüne çıkarmanin alemi yok eğer bosanmayacaksan. Bosanacaksanda delilleri topla sonra da sohbet ilerlerken kim olduğunu itiraf et.

Iyi geceler arkadaşlar. Çok acil fikrinize ihtiyacım var. Acele yazacagim vaktim yok maalesef.
Benim kocam olacak adam internette kelimelik diye bir oyun oynuyordu. Bir tane evli çocuklu kadinla cinsel icerikli konuşmalarını yakaladim. Konusmaya dahil olup ikisine de saydirdim kadini polise ihbar etmekle tehdit ettim. Korktu hicbirsey yazmadi. Günlerdir kocam olacak adamla konuşmuyorum. Yalvariyor. Birdaha asla yapmayacagim diye.
O kadın hesabını silmiş. Ben de onun kullanıcı adiyla hesap aldim vee kocam bugün ona yani o Sandığı bana oyun isteği gönderdi. Ben ne yapacagim. Allah askina bir akil verin nasil bir yol izlemeliyom. OOyunda sohbet ediliyor bu arada. Benim gercek adimi facebook adresimi istedi kocam o kadin oldugumu zannederek.

kocanın hala senin kocan olduğundan emin misin??

Bence yarın ether satın al eczanelerden fılan bulabılırsın herhalde. Yarın gece uykusunda bayılt. elını kolunu bacagını neyse bagla. Tabi o sırada o kadın gibi yazış geceye kadar. Sonra biraz işkence yapıp kufur ederek döv. Aşağıla onu. Sonra deki sen orda yazışırken kadınlarla ben bana böyle yapıyomuşun gibi hissediyorum.

Keşke böyle yapabilsen. ne iyi olurdu valla.
Bu neymiş ya supermis bunlar nerden geldi aklına erkek işkence timi :-) kırk yıl düşünsem gelmez aklıma ışte bazı kadınların aklı farklı calisiyo maşallah

Eee senin koca nette eskortda aramıştı daha ne bekliyorsun anlamadım ben. Adam sana değer vermiyor. Ölüyorum yalnızlıktan diye konu açmışsın. Kendini değersiz hissediyorsun. Ne bekliyorsun?

Valla ben mi yanlış hatırlıyorum konuyu diye birkaç sayfa ilerleyeyim dedim MissPoine adam neler neler yapıyor ve hala konu sahibi yılmadan konu açarak ben daha nasıl bir hal ,durum ,vaziyet içine gireyim diyor enteresan.

Konu sahibi adamın herşeyine tamam dersen ne olacak acaba bugün yok demiş ertesi gün sahte isimle mutisme siz açmışsınız ondan sonra sizede teklif göndermiş yani adam uslanmıyor yapılacak belli !!!ama siz hala aynı yerdesiniz.
Ne diyeyim öncelikle akıl fikir versin sonra rabbim yardımcınız olsun.

Elle tutulur bi yanı kalmamamış bu evliliğin. Bu adamın yuzunu daha fazla görme.

Boşanmak için daha ne olmasını bekliyorsunuz? Yatakta mı yakalayınca aldatıldığınıza inanacaksınız?

Yok, yatakta yakalasa gelip onun için konu açacak ne yapayım diye soracak.
Sonra da paşa paşa oturacak evinde.

Kadın nasıl olsa bir şey yapmıyor, adam iyice almış arsızlığı eline, yakındır.

ya işte burda görüyoruz bayanlar diyor ya eşim yalvarıyor affet diyor aman yapmam yemin olsun bilmem ne hepsi hikaye bunların. eşiniz direk kadını görünce atlamış yani. yapacak bir şey var gibi görünmüyor. eşiniz aranıyor besbelli.

Bence yarın ether satın al eczanelerden fılan bulabılırsın herhalde. Yarın gece uykusunda bayılt. elını kolunu bacagını neyse bagla. Tabi o sırada o kadın gibi yazış geceye kadar. Sonra biraz işkence yapıp kufur ederek döv. Aşağıla onu. Sonra deki sen orda yazışırken kadınlarla ben bana böyle yapıyomuşun gibi hissediyorum.

Keşke böyle yapabilsen. ne iyi olurdu valla.
içindeki canavarı hörtletmişsin :KK53::KK9:

Back
X