kocam olacak adamin arsizligi

var da istersen sohbete kapalı yapabiliyosun profilini.
ben de oynadım geçen
ne resmim var
ne adım
ne de sohbet iznim

adamın mayası aklı fikri bozuk da bunlar hep ondan oluyor

benim de çok sevdiğim bir oyundur da, sohbet olduğunu bile bilmiyordum.
zaten ne sohbet edicen 2 dakikalık oyunda.

ya da ben oyunları karıştırdım.

24 saat bile pişmanlık duymamış demek ki

direk köten çözüm boşan . Birkere yapan bi daha yapıyor

diyanet fetvayıda verdi artık babanın bile kızına şehvet duyması normal denilebiliyosa vay halimize diyelim!

Her aldatan boşansaydı ooo. Annemde kayınvalidemde bi sürü akrabamda herkezde ayrılmıştı eşinden. Direk boşanun diye yorum yapmasak bişiler önermeye çalışsak. Konu sahibide biliyor boşanmasını zaten ama o sizden eminim farklı çözümler istiyor.

Bende bır ara o oyunu oynuyordum ama kımseylen sohbet etmedım yanı bu erkekler de az değil.
Bence konuş bakalım neler yumurtlucak sonrada bas tootoşuna tekmeyı.

kocana o hesabın sen olduğnu söyle. önce bi şok olsun dangalak
sonra bundan sonra bende burdan birileriyle sohbet edicem de bakalım ne diyecek?

delilleri topla direkt nakavt yapne oluyo bu erkeklere hepsi çıldırdımı ya

Biraz daha o kadin gibi konusun elinizde kanit olsun sonrada o kadinla hala gorusuyormusun diye sorun bakalim ne diycek yalan soyledigi anda delilleri gosterirsiniz
Allah yardimciniz olsun

Bas tekmeyi diyenleri cok gördüm kendilerine sira gelince ne yapacaklar merak ediyorum... arti cnm neden net var evinizde neden kocanin nette oyun oynamasina izin veriyosun hee dinlemiyorsa illede takilicam diyosa ozaman Hayır gelmez.

Bu adam hep internet dahilinde mi aldatıyor yoksa gerçek hayata geçirdiği de var mı ? Bu internet hastalık gibi bir şey

Doğru ama zemin hazırlıyor.Mesela normal bir siteye giriyorsun,bir sürü ahlaksız resim,bakmak istemesende zorla gözünün içine sokuyorlar.
Iradeli insan karsisinda baska biri soyunsa bile başını cevirir bence. Ama bazi erkekler dekolte görünce bile üstüne atliyor, hatta bir gülümseme yetiyor bastan cikmalarina. Bu erkekler sanal ortami da sapiklik icin bir firsat olarak görüyor haliyle. Adam kelime oyununda sexting yapmış daha ne...Abazalikta master.

Ver gazını bassın gitsin bu kanıtlarla iliğine dek söktürürsün adamcığı

Ne onerelim kadınla cinsel icerikli ne konuştuysa aynilarini uygula da adamin gözü disari kaymasin/ daha az kaysin mi diyelim. Adam pismanim diye yalvarip ertesi gün aynısını yapıyor ya. Bu adama hangi öneri isler acaba. Surekli haberlerde kadin cinayetlerini okuyoruz aldatilmayi birak aldatilma şüphesiyle esini öldürdü diye. Erkek aldatinca da her aldatilan boşansaydı ooo gibi bir tepki... Niye affetsin mesela bir öneriniz var mi ? Bu bayan esini aldattığini anlatsa da aynisini soylermiydiniz ?

Son düzenleme:
O kadına neden bağırıp çağırıyorsunuz ki. Kimbilir eşiniz ne dedi o kadına.
Suçlu komple eşiniz. Siz konuşmamışsınız ama eşinizin yaptığını affetmişsiniz ve hep söylediğim gibi affetmek bir nevi izin vermektir. Eşinizde zaten ilk fırsatı değerlendirmiş. Yapılacak şey belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…