var da istersen sohbete kapalı yapabiliyosun profilini."kelimelik" oyununda sohbet yok diye biliyorum ben ya.
var da istersen sohbete kapalı yapabiliyosun profilini.
ben de oynadım geçen
ne resmim var
ne adım
ne de sohbet iznim
adamın mayası aklı fikri bozuk da bunlar hep ondan oluyor
Iyi geceler arkadaşlar. Çok acil fikrinize ihtiyacım var. Acele yazacagim vaktim yok maalesef.
Benim kocam olacak adam internette kelimelik diye bir oyun oynuyordu. Bir tane evli çocuklu kadinla cinsel icerikli konuşmalarını yakaladim. Konusmaya dahil olup ikisine de saydirdim kadini polise ihbar etmekle tehdit ettim. Korktu hicbirsey yazmadi. Günlerdir kocam olacak adamla konuşmuyorum. Yalvariyor. Birdaha asla yapmayacagim diye.
O kadın hesabını silmiş. Ben de onun kullanıcı adiyla hesap aldim vee kocam bugün ona yani o Sandığı bana oyun isteği gönderdi. Ben ne yapacagim. Allah askina bir akil verin nasil bir yol izlemeliyom. OOyunda sohbet ediliyor bu arada. Benim gercek adimi facebook adresimi istedi kocam o kadin oldugumu zannederek.
diyanet fetvayıda verdi artık babanın bile kızına şehvet duyması normal denilebiliyosa vay halimize diyelim!Internet olmasa bu sapik insanlar konu komşuya sararlar, konu komşuyla iliskiyi kessen kız kardeşine bile hallenir böyle erkekler. Olay kısıtlamakla çözülmüyor; o arsızlık insanın içinden geliyor, doğru insanı seçmek lazım.
Gözüm hep mutlu mesut yuvalarda tüü banaAmaaan işiniz gücünüz yuva bozmak zaten. Böylesine sıcak, sevgi dolu bir yuva böyle basit birşey için yıkılır mı.
Iradeli insan karsisinda baska biri soyunsa bile başını cevirir bence. Ama bazi erkekler dekolte görünce bile üstüne atliyor, hatta bir gülümseme yetiyor bastan cikmalarina. Bu erkekler sanal ortami da sapiklik icin bir firsat olarak görüyor haliyle. Adam kelime oyununda sexting yapmış daha ne...Abazalikta master.Doğru ama zemin hazırlıyor.Mesela normal bir siteye giriyorsun,bir sürü ahlaksız resim,bakmak istemesende zorla gözünün içine sokuyorlar.
Her aldatan boşansaydı ooo. Annemde kayınvalidemde bi sürü akrabamda herkezde ayrılmıştı eşinden. Direk boşanun diye yorum yapmasak bişiler önermeye çalışsak. Konu sahibide biliyor boşanmasını zaten ama o sizden eminim farklı çözümler istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?