kocam olacak adamin arsizligi

bu forumda bazen korkmuyor değilim ha. şu komplo teorisine bak

ŞU İnternet yüzünden daha kaç yuva yıkılacak acaba..valla benbütün sosyal hesaplarımı sildim..bu sosyal ağlar olduğu sürece daha buraya konu açan çok olur..

Adamın yapmadığı kalmamış. Eskort arayan adamın o eskortla görüşme ihtimali %99 yoksa neden arasın. Hastalık falan bile bulaşır. 2-3 günde bir konu açıyor. Her seferinde hayret ediyorum.

Inanamıyorum!!!!Bu internet belası yüzünden kaç yuva yıkıldı!karşınıza alıp iyice konuşun.boşanın demeye dilim varmıyor.

Internet belasi yüzünden değil, o oyunu ben de oynadim ama ne ben birileriyle öyle samimi sohbet ettim ne de başkaları bana öyle bir girişimde bulundu. Demek ki internet belasi değil uçkur belası yüzünden. Konu sahibinin kocasinin ne mal olduğunu eski konulari okuyarak da anlayabilirsiniz, kendine benzer bir kadın da bulmuş işte oyundan.

Adam coşmuş bir kere , belli aralıklarla atağa kalkıyor
Bunlar yakaladıklarınız birde , ya yakalanmadığı faaliyetleri ...,
Boşan kardeşim, boşan bacım çekme bu davarı sal ipini gitsin

ŞU İnternet yüzünden daha kaç yuva yıkılacak acaba..valla benbütün sosyal hesaplarımı sildim..bu sosyal ağlar olduğu sürece daha buraya konu açan çok olur..

Internet olmasa bu sapik insanlar konu komşuya sararlar, konu komşuyla iliskiyi kessen kız kardeşine bile hallenir böyle erkekler. Olay kısıtlamakla çözülmüyor; o arsızlık insanın içinden geliyor, doğru insanı seçmek lazım.

Doğru ama zemin hazırlıyor.Mesela normal bir siteye giriyorsun,bir sürü ahlaksız resim,bakmak istemesende zorla gözünün içine sokuyorlar.

Adamın yapmadığı kalmamış. Eskort arayan adamın o eskortla görüşme ihtimali %99 yoksa neden arasın. Hastalık falan bile bulaşır. 2-3 günde bir konu açıyor. Her seferinde hayret ediyorum.

KOnu sahibi konu açmaktan bıkmıcak anlaşılan,
Sanırım bizden duymak istediği mutisme
savaş ver her erkek yapar azıcık adama hak vermelisin !!Fazla adamı sıkma alimallah kaçar gider.

Bu neymiş ya supermis bunlar nerden geldi aklına erkek işkence timi kırk yıl düşünsem gelmez aklıma ışte bazı kadınların aklı farklı calisiyo maşallah

Ya ahahah estafurullah :) Fazla polisiye dizi izledim arkadaşım vakti zamanında bunların müsebbibi hep onlar :)
Ama ihtiyac olursa yazmaktan çekinmeyin lütfen hahaha :)

Ses etme
Erkektir yapar
İşine bak
..
Ses etme
Erkektir yapar
İşine bak

Duymak istediğin bu mu acaba???

Geçen günde konu açtın kadınla msjlaştı o gelmeden gideceğim dedin ama gitmedin eşin senin evden çıkmana izin vermedi napıcam çıkamıyorum diyordun? Değil mi.
Peki şimdide mi çıkamıyorsun o evden amacın ne yatakta yakalasan yine eşinin saçma açıklamasına ikna olursun sen..

Korkaklığın yüzünden sürekli konu açıyorsun bi daha ki konun kurtuldum o ş.r..fsizden olsun lütfen.

Sen ne yap biliyor musun, bırak Ada'mı canı istediği gibi rahat rahat aldatsın, flört etsin, istediğini yapsın. Sonuçta hem boşanmıyorsunuz hem didikliyorsunuz. Ada'm biliyor sizin kabulleneceginizi. Oturun oturduğunuz yerde

Gerçekten arsızmış, konuşması kar etmemiş...
Allah hidayet versin
Şu interneti kötü amaçlı kullananları Allah bildiği gibi yapsın.
Dışarda buluşmaya davet et ve sen çık karşısına .

konu sahibi ortada yok

Gerçekten arsızmış, konuşması kar etmemiş...
Allah hidayet versin
Şu interneti kötü amaçlı kullananları Allah bildiği gibi yapsın.
Dışarda buluşmaya davet et ve sen çık karşısına .

nesata konu sahibi karşısına çıksa ne olacak ki ?
Adam zaten yapacağını yapıyor uslanmıyor ki alışmış affedilmeye !

nesata konu sahibi karşısına çıksa ne olacak ki ?
Adam zaten yapacağını yapıyor uslanmıyor ki alışmış affedilmeye !
Bu sefer kadın yapacak yapacağını artık gerisi ona kalmış.Bütün yazışmaları saklasın olmadı bir kaç kişiyi daha çağırsın. Bir şekilde ipini pazara çıkarsın

yahu sen evi terketmek için adamın eve gelip seni engellemesini beklemedin mi ?
ee o da geldi kilitledi seni odaya istediğin oldu.. daha ne ne yapayım diye soruyorsun anlamadım ki..

elindeki malzeme bu bu adam böyle bir adam ve seninde boşanmak gibi bir niyetin yok.. o zaman karıştırmıycan kadının adıyla hesap açıp antin kuntin işlere girmiycen.. gözünü kulağını kapa otur evinde..

Sen şaka mısın yaaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…