- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
senin esinin ki hazmedilecek cinsten degil ki oyle bir sansi artik yokta benim esim yapmis olsaydi zamannda boyle birseyi gce uyurken belden asagisina kaynar suyu boca eder yakardim bi taraflarni millete de ibret olurdu pislik yapti bnde hasladim pismanda degilim derdim erkekligni alirdim elinden varsin hastanelerde seyinin derdiyle ugrassin erkeklerin topu cehennemin dibine
Valla ben mi yanlış hatırlıyorum konuyu diye birkaç sayfa ilerleyeyim dedim MissPoine adam neler neler yapıyor ve hala konu sahibi yılmadan konu açarak ben daha nasıl bir hal ,durum ,vaziyet içine gireyim diyor enteresan.
Konu sahibi adamın herşeyine tamam dersen ne olacak acaba bugün yok demiş ertesi gün sahte isimle mutisme siz açmışsınız ondan sonra sizede teklif göndermiş yani adam uslanmıyor yapılacak belli !!!ama siz hala aynı yerdesiniz.
Ne diyeyim öncelikle akıl fikir versin sonra rabbim yardımcınız olsun.
Inanamıyorum!!!!Bu internet belası yüzünden kaç yuva yıkıldı!karşınıza alıp iyice konuşun.boşanın demeye dilim varmıyor.
ŞU İnternet yüzünden daha kaç yuva yıkılacak acaba..valla benbütün sosyal hesaplarımı sildim..bu sosyal ağlar olduğu sürece daha buraya konu açan çok olur..
Doğru ama zemin hazırlıyor.Mesela normal bir siteye giriyorsun,bir sürü ahlaksız resim,bakmak istemesende zorla gözünün içine sokuyorlar.Internet olmasa bu sapik insanlar konu komşuya sararlar, konu komşuyla iliskiyi kessen kız kardeşine bile hallenir böyle erkekler. Olay kısıtlamakla çözülmüyor; o arsızlık insanın içinden geliyor, doğru insanı seçmek lazım.
Adamın yapmadığı kalmamış. Eskort arayan adamın o eskortla görüşme ihtimali %99 yoksa neden arasın. Hastalık falan bile bulaşır. 2-3 günde bir konu açıyor. Her seferinde hayret ediyorum.
içindeki canavarı hörtletmişsin
Bu neymiş ya supermis bunlar nerden geldi aklına erkek işkence timikırk yıl düşünsem gelmez aklıma ışte bazı kadınların aklı farklı calisiyo maşallah
..Ses etme
Erkektir yapar
İşine bak
Ses etme
Erkektir yapar
İşine bak
Gerçekten arsızmış, konuşması kar etmemiş...
Allah hidayet versin
Şu interneti kötü amaçlı kullananları Allah bildiği gibi yapsın.
Dışarda buluşmaya davet et ve sen çık karşısına .
Bu sefer kadın yapacak yapacağını artık gerisi ona kalmış.Bütün yazışmaları saklasın olmadı bir kaç kişiyi daha çağırsın. Bir şekilde ipini pazara çıkarsınnesata konu sahibi karşısına çıksa ne olacak ki ?
Adam zaten yapacağını yapıyor uslanmıyor ki alışmış affedilmeye !
Sen şaka mısın yaaa???Iyi geceler arkadaşlar. Çok acil fikrinize ihtiyacım var. Acele yazacagim vaktim yok maalesef.
Benim kocam olacak adam internette kelimelik diye bir oyun oynuyordu. Bir tane evli çocuklu kadinla cinsel icerikli konuşmalarını yakaladim. Konusmaya dahil olup ikisine de saydirdim kadini polise ihbar etmekle tehdit ettim. Korktu hicbirsey yazmadi. Günlerdir kocam olacak adamla konuşmuyorum. Yalvariyor. Birdaha asla yapmayacagim diye.
O kadın hesabını silmiş. Ben de onun kullanıcı adiyla hesap aldim vee kocam bugün ona yani o Sandığı bana oyun isteği gönderdi. Ben ne yapacagim. Allah askina bir akil verin nasil bir yol izlemeliyom. OOyunda sohbet ediliyor bu arada. Benim gercek adimi facebook adresimi istedi kocam o kadin oldugumu zannederek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?