Kocam olacak varlık

Seffaf34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
532
986
53
Merhaba kızlar, ne zamandır burada yazılanları okuyordum, ben de içimi dökmek istedim, 2 buçuk senelik evliyim. Anneye düşkün koca çok duydum ama benimkinin annesi babası memlekette, yanımızda bir ablası var, adamın tek derdi o. Evlendipimiz ilk günden beri eşim sürekli ablasına gitmek gelmek, onların sürekli bizle birlikte olmalarını istiyor. Ben çalışıyorum ve işim yoğun, ailem ise başka şehirde bu arada annem ağır Bi hastalığa yakalandı ve benim aklım sürekli ailemde. İki haftada bir haftasonları aileme geliyorum, yemek yapıyorum, çamaşır yıkıyorum, yani onlara yardım etmeye çalışıyorum. Eşim ve o ailesi de sürekli bu kadar sık gitmemem gerektiğini, benim evli olduğumu, eşimin önüne iki kap yemek yapıp ta onu öle evde bırakmamak gerektiğini söylüyor. Kaç kez annem hastanede yattı, aklım ailemde kalıyor, okula giden bir kardeşim var bana ihtiyaçları var diyorum kendimi yiyip bitiriyorum. Tayin isteyip gidelim derim olmadı, bulunan çözüm ise herkesin ailesinde hasta varmış. Ben de bunun üzerine ablasıyla kavga ettim. Bunu söyleyen oydu çünkü. Kavga ettik ve eşim yanımızda sadece oturup kavgamızı izledi. Eve gittim deli gibi ağlıyorum, çok üzülüyorum bunu yazmaktan ama eşim bana o gece vurdu. Sonrasında ise çantasını toplayıp ailesine giiti. Ve olan oldu ben o evi boşanıcam senden diyip terk ettiğinde hamile olduğumu öğrendim. Ailesiyle beraber birlikte yaşadığımız eve geldiler. Ve ailesinin yanında ister çocugu aldırsın,ister doğrusun ben bosanıyorum dedi. İziz alıp işyerinden ailemin yanına geldim hiçbişiy yiyemedim sürekli ağlama derken 3 hafta içinde bebeğimi kaybettim. Bebeğim henüz karnındayken yapamadım ve elime gel bizi al dedim, nolucam ben böyle hamile halimle. Geldi aldı ve bebeğimi üzüntüden kaybettim. O günden sonra asla onu eskisi gibi sevemedim, sürekli kavga yaptıgın dan sorumlu olup, affettirmek için bişiler yapmasını bekledim. Ama annesi ve ablasıyla karşıma geçip onun bir bebek olmadığını sadece bir kan pıhtısı olduğunu söylediler, eşim de tabiiki böyle olduğunu söyledi. Ben tayinleri beklemeye başladım çünkü pis çirkef evden gitmiyor, her kavgada beni evden kovuyor, aileme ve bana sürekli deli, şizofrenler, ruh hastaları diye hakaretler ediyordu, ve bu süreçte benim annem hastaydı ve ailem perişan durumdaydı. Derken annem fenalaştı yoğun bakımları hastane odaları derken annemi kaybettim.sonrası mı, insan kılığına bürünmüş Bi yaratıkla evli olduğumu ikinci kez anladım. Ne elim ne ayağım tutarken annemden sonra 3 hafta ailemin yanında kaldığım için evime gittiğimde dayak yedim. Sırtımdaki çantayla fırlatıldım koridora, sürekli bu ev otel mi, istediğinde girip çıkamazsın, ben neyim burda GB cümleler,. Annemin vefatından 6 ay geçti hergün Böke kavga, hakaret, sürekli tehdit, hakaret. Neden gitmedin diye soracaksınız, gidemedim, ne elim ne ayağım tutuodu ile gidip gelemiıdum, dedim sen git ben kendimi toparlıyım dava açıcam. Yok protokolu getirip resmen agzıma soktu, imzalamam için, 5 kuruş talep etmeden imzaladım, sadece devlette iyi bir işim var ben kazanırım dedim, ailesi gelip çirkeflikle evden çıkmamı söylediler, kimseye diyemedim çünkü babam, ablam, kardeşim daha ölüm acısını atlatamamışlar Ken. Bir de sürekli istisnasız kendini her konuda haklı görüp, geçtim özrü 6 aydır yanıma gelip yatmayan, ölüm acısına ragmen Bi teselli sözcüğü etmeyen, ve sürekli kadınlığıma, insanlığıma laf edip, hakaret eden bir mahluk. Daha fazla dayanamadım ayrıldım evden, protokolu imzalayın eline vermiştim, şimdi ise kendime bu yorgun, bu acılı, kimsesiz halinle yeni Bi hayat kurmaya çalışıyorum.

Bu sürede psikolog, psikiyatrist hepsine gittim, halen gidiyorum da, çünkü annemden sonra yemek yiyemiyor, uyuyamıyor, sürekli ağlayarak sızıyordum. Ve bu kocam olacak insan sürekli ablasına akşam oturmaya, çay içmeye gidiyordu. Bu da nedir demeyin adam iki gecede bir bazen her akşam ablasına oturmaya gidip gece 12den önce eve gelmiyordu. Bu sürede tabiiki çok ağlama krizi çok sinir krizi geçirdim i. Karşıma geçip delisin dedi, ruh hastasın dedi, zaten ilaç ta içiyorsun dedi, evet annemden sonra ilaç içmeye başladım. Şimdi herşey boş, o kadar kötü hissediyorum ki kendimi, bu adamla evlendiğimden beri sanki üzerime lanet okundu, evlendiğimden beri çamaşırımıza kadar verip borç ödedik, yetmedi ama doymadı gözü, benim maaşım güvenip yedi içti, ablasını yeğenlerini yedirdi, içirdi, gezdirdi hem de ben borç yüzünden çalıştığım halde ayda bir kuaföre bile güdemezken

Allah razı olsun, Rabbim kimseyi ana baba acısıyla imtihan etmesin, halen hastanelere gidemem yaşadıklarım aklıma gelir, Rabbim hastalara da acilen şifa versin. Yine evliliğim kötü olsaydı, yine boşansaydım ama en acılı günlerimde bunları yapmasaydı deim hala. Ben Allah ahavale ettim, aklımı kaçırmadan evden gitiim. Çok diyen oldu takıları al mahkemeyle, mehrimi al, ortak eşyalarını al, hiçbirini almadım çünkü acılı zamanlarımda bu çirkefle ve ailesiyle uğraşacak gücüm yoktu halen de yok. Babamla tehdit ediyor, arayıp sayarmış ta kalbine inermiş diye. Korkmuyorum ama istemiyorum aileme bulaşmasını, Bi babam kaldı başımda diyorum m. Ben bıraktım her hakkımı Rabbim alsın inşallah diyorum yetio galiba

Kurtulmuşsunuz.
Tek üzülmeniz gereken anneniz.
Yas tutma dönemi bitmez, ancak acınız hafifleyince kurtulduğunuz bu zatlar için bence güzelce bir keyif yapın.

Anlamıyorum ya ne güzel devlet memurusunuz güzel bir maaşın var ve sen baştan beri bu manyak herifi çekiyorsun neden ya neden, hamile olsan da çekilmez bu tip bir erkek koca falan değil ömür boyu eziyet kanbur sırtında bu herif çabuk kaç kurtul bu saçma evlilikten bidaha yüzüne bakma onun için üzülmeye aslaaaa değmez annecigine bol bol dua oku yeter.

Allah yar ve yardımcın olsun öncelikle . Annenizin mekanı cennet olsun inşallah . Böyle bir adamdan kurtulduğunuza sevinin inanın bana ahınız yerde kalmaz. Herkes kalbinin ekmeğini yer , er ya da geç Allah’ın adaleti tecelli edecektir . İşinde sarılın ailenize sarılın ...

Allah razı olsun, Rabbim kimseyi ana baba acısıyla imtihan etmesin, halen hastanelere gidemem yaşadıklarım aklıma gelir, Rabbim hastalara da acilen şifa versin. Yine evliliğim kötü olsaydı, yine boşansaydım ama en acılı günlerimde bunları yapmasaydı deim hala. Ben Allah ahavale ettim, aklımı kaçırmadan evden gitiim. Çok diyen oldu takıları al mahkemeyle, mehrimi al, ortak eşyalarını al, hiçbirini almadım çünkü acılı zamanlarımda bu çirkefle ve ailesiyle uğraşacak gücüm yoktu halen de yok. Babamla tehdit ediyor, arayıp sayarmış ta kalbine inermiş diye. Korkmuyorum ama istemiyorum aileme bulaşmasını, Bi babam kaldı başımda diyorum m. Ben bıraktım her hakkımı Rabbim alsın inşallah diyorum yetio galiba
Hiçbirşey almayın onlardan böyleleri hasta eder sağ adamı, yazdıklarınızı baştan sona okudum. Şiddet de görmüşsünüz zaten. Bebeğiniz de tohum sayılırdı yavru ama veren de Allah alan da Allah. Anneniz için de başınız sağolsun acıları vardı belki kurtuldu diye düşünün duanızı edin, kendinizi kaybetmeniz için zorlamışlar sizi. Belki de hırslarından sizi hastaneye kapatmak istediler size deli olduğunuzu düşündürmeye çalıştılar kim bilir. Mesleğinizi kıskandılar belki son zamanlar da o da elinizden gitsin diye. Allah'a sığının. Gerçekten kurtulmuşsunuz, Rabbim yardımcınız olsun. İlerde doğru kişi çıkar karşınıza kendiliğinden ve bunların hepsini unutturur size çocuklarınız da olur. Ama kendinize zaman ayırın öncelikle. Sonra Allah nasip eder sizin niyetiniz güzel olursa herşey su gibi akar yolunu bulur. Hoşçakal🌸

Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz ve güzel dualarınız için. Dedim ya annem hastaydı, son Bi buçuk sene iyice ağırlaştı, ne evden gidebildim o süreçte ne dava açabildim. Nasıl diyim aileme yapamadım çünkü anneme üzüntü, stres yasaktı,ne zaman üzülse yada bişiy olsa fenalalırdı, yapamadım işte itilip kakılıp yine de o evde kaldım, mutluyum dedim aileme bide benim için üzmedim. Sürekli de her kavgamızda anneni arıcamm diye teli eline alır ben ağlayarak yalvarırım, arama annemi bişiy olur diye. Psikiyatrist 3 travma art arda yaşanıyor, uzun sürecek geçmesi diyo. Psikolog ta sanki aklınızı kaçırın diye uğraşılmış diyor. Bilmiyorum da insan diye yaratılan bir varlığın böylesi Bi acıda bunları yapması çok ama çokkk vicdansız, merhametsizce geliyor.

Allah yar ve yardımcın olsun öncelikle . Annenizin mekanı cennet olsun inşallah . Böyle bir adamdan kurtulduğunuza sevinin inanın bana ahınız yerde kalmaz. Herkes kalbinin ekmeğini yer , er ya da geç Allah’ın adaleti tecelli edecektir . İşinde sarılın ailenize sarılın ...
Allah razı olsun

Basin sagolsun cnaimm. Herkes yazmis bi anneninizn acisini yasayin diye. Oyle haklilar ki suan tek yas iniz annenizin ki olsun. Allah rahmet eylesin insallah. Cocugunuz olsa daha da kotu olurdu bu skeilde. Sizi arada ve zorda birakmadan rabbim almis. Daha kotuyu yasatmamak adina. Hepppppsi gecer hepsi. Isinize sarilin

Basin sagolsun cnaimm. Herkes yazmis bi anneninizn acisini yasayin diye. Oyle haklilar ki suan tek yas iniz annenizin ki olsun. Allah rahmet eylesin insallah. Cocugunuz olsa daha da kotu olurdu bu skeilde. Sizi arada ve zorda birakmadan rabbim almis. Daha kotuyu yasatmamak adina. Hepppppsi gecer hepsi. Isinize sarilin
Çok saolun, zaman herseyin ilacı insallh bana da ilaç olur.

Sorununuzu bdv'ye açsanız daha çok cevap alırsınız.

sızınde dedıgınız gıbı o mahluktan kurtuldugunu ıcın cok sanslısını ve ınanınkı o guzel melek de sıe yardımcı olmus ınanın bende benzer bır hayat yasıyorum ve kıım ıcın katlanıyorum.annenıze uzuldum basınız sag olsn guzel bır hayat kur ve hayatını yasa hepsı gerıde kalır emın ol

Annene rahmet sanada geçmiş olsun diyorum. Bir öküzden kurtulmuşsun zararın neresinden dönsen kar. İşine 4 elle sarıl önüne bak. Rabbim onun cezasını misli ile verir merak etme.

Annene rahmet sanada geçmiş olsun diyorum. Bir öküzden kurtulmuşsun zararın neresinden dönsen kar. İşine 4 elle sarıl önüne bak. Rabbim onun cezasını misli ile verir merak etme.
Allah razı olsun, insan buna dua eder mi, beni öyle Bi kötü insana dönüştürdüler ki, diyorum onlar da benim gibi hastalıkla, ölümle sınasın. Nasıl oluyormuş bakalım canı, ciğeri olan insan ağır Bi hastalıkla savaşırken, ardından ölüm acısı yaşarken evde bu huzursuzluklatı yaşamak, ölüm acısı üzerine bide boşanma travmasını yaşamak. Allah bilsin

sızınde dedıgınız gıbı o mahluktan kurtuldugunu ıcın cok sanslısını ve ınanınkı o guzel melek de sıe yardımcı olmus ınanın bende benzer bır hayat yasıyorum ve kıım ıcın katlanıyorum.annenıze uzuldum basınız sag olsn guzel bır hayat kur ve hayatını yasa hepsı gerıde kalır emın ol
Allah razı olsun, inşşalh sizin için de hayırlısı neyse o olsun

Bu günlerde geçecek canım herkes ettiğini bulur kiminin kendinden kiminin çocuklarından çıkar görümcende eşinde layığını bulacaktır...Sen kendini oyalayacak kafa dağıtacak hobiler bul kendine bak iyi ki çocuğun olmamış var bir hayır o zaman her şey daha da zorlaşırdı. Allah yardımcın olsun.Titreyip kendinize gelip bu ben değilim deyip daha güçlü bir hayata başlıycaksınız .

Burda o kadar güzel dualarım ve sıfatlarım var o adam için ama korkuyorum agzımı açarsam ban yerim.

Kan kusarak gebersinler. Neler yaşatmışlar size öyle?

Çok üzüldüm keşke yanınıza ışınlanıp size destek olabilsem yardımcı olabilsem... Anneciğinizin mekanı da cennet olsun..

Kurun hayatınızı, ailenizin yanında olun.

Back
X