Kocam öpmüyor dokunmuyor

Elifffcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
681
652
53
Merhaba 4 aylık evliyim eşimde isteksizlik erkek boşalma iktidarsızlık var. 15 gün geçse yaklaşmaz
Ben isteyince benim yapmamı istiyor yani benden bekliyor ama onun dışında öpmüyor sarılmıyor el bile tutmuyor. Sebebi ne olabilir. Güzel bir bayanım. Doktora da gittik istek arttırıcı hap verdi ama ne çare :/

Son düzenleme:
Alın karşınıza, çeşitli fanteziler önerin. Hem işinize yarar hemde belki eşinizin yönelimlerini anlarsınız. Hadi bir fantezi söyle ne istersen yapalım şeklinde bir giriş cümlesi ile size açık olmasını sağlayabilirsiniz.

TV de öpüşme sahnesi görse bile hemen kapatıyor ne fantezisi://

Tv de orda burda opusen sevisen birilerini gormek istemeyebilir de tercih meselesi ama esiyle de opusmekden yakinlasmakdan kaciniyorsa enteresan cinsellikden mi igreniyor nedir

Eşcinsel olma ihtimali var mı

hemen eşcinsel olduğunu sonucuna varmamak lazım bence.
Sonuçta isteksiz bir sürü kadın varken biz lezbiyen olduğunu düşünüyor muyuz?
Ama olaiblir mi ? Olaiblir.

Bunun çaresi sadece konuşmak.
Sormak. Ama direk sormayın bence sen eşcinsel misin diye, ufak ufak sora sora öğrenmek lazım.

Bencede çeşitli fanteziler denemeyi sorarak öğrenmeye çalışın. Mesela beni ne olarak hayal etmek istersin diyin, hemşire mi yoksa doktor mı diyin sonra gülerek yoksa itfayicemi olsam diyin. Bakalım neler diyecek.

aseksuel olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…