Kocam öpmüyor dokunmuyor

bence de aseksüel olabilir benim bi arkadaşım var böyle 1 buçuk yıl oldu evleneli istemiyo..
yazık evlendiği eşi için, bildiğin dolandırıcılık bu. Yani cinselligi tabu olarak gören birinin kendinde böyle bi sorun olduğunu anlamaması belki bir nebze anlaşılabilir, tabi bu dediğim kadın için geçerli, bir erkeğin aseksuel olduğunu anlamamasına pek ihtimal vermiyorum ben. bildiğim kadarıyla tedavisi de yok bunun

Tedavi için uğraştı mı peki düzelme ihtimali var mı acaba :/
istemiyo ki kendi de ne olduğunu bilmiyo tam olarak adını koyamıyo ama istemiyorum diyo. hayır bi de bu arkadaşım öncesinde böyle değildi yani lafa gelince konuşurdu. bu kişiye mi isteksizlik var yoksa genel bi isteksizlik mi var anlayamadım.

istemiyo ki kendi de ne olduğunu bilmiyo tam olarak adını koyamıyo ama istemiyorum diyo. hayır bi de bu arkadaşım öncesinde böyle değildi yani lafa gelince konuşurdu. bu kişiye mi isteksizlik var yoksa genel bi isteksizlik mi var anlayamadım.
Arkadaşınız boşandı mı katlanıyor mu

Evlenmeden önce biraz yakınlaşsaydınız bunu anlardınız bence. He evlenmeden önce normaldi de şimdi değişti ise kandırılmışsınız, ne diyeyim. Cinsellik olmadan evlilik yürümez diyenlerdenim. Ki mahkemeler de böyle düşünüyor ki eşler arası cinsel ilişkinin olmaması boşanma sebebi.
Tıbbi yardım da işe yaramıyorsa ya böyle kabullenecek ya da terkedeceksiniz.

Evlenmeden önce biraz yakınlaşsaydınız bunu anlardınız bence. He evlenmeden önce normaldi de şimdi değişti ise kandırılmışsınız, ne diyeyim. Cinsellik olmadan evlilik yürümez diyenlerdenim. Ki mahkemeler de böyle düşünüyor ki eşler arası cinsel ilişkinin olmaması boşanma sebebi.
Tıbbi yardım da işe yaramıyorsa ya böyle kabullenecek ya da terkedeceksiniz.
evlenmeden önce öperdi sarılırdı çok ileri boyuta gitmedik tabi. Kandırıldım evet. ben soruyorum neden öpmüyorsun sarılmıyorsun içimden gelmiyor diyor. niye evlendin diyorum bilmiyorum diyor. 4 aylık evliyim el bile tutmaz trajikomik :)
Ben tazminat davası açmayı da düşünüyorum. Bu kandırılma sebebidir. Benim eşim çok ileri boyut ben bayanım ve dul kalacağım hayatımı mahvetti. Gereken tazminatı da alacağım.

Eşinizin diğer davranışları nasıl yani sizi sevip sevmediği hakkında ne düşünüyorsunuz. Eğer ortada gercek bir sevgi varsa çözümü belki evlilik terapisi olabilir. Yok değilse size hiçbir şekilde değer vermiyorsa başka problemler de söz konusuysa herkes yoluna bakar.

evlenmeden önce öperdi sarılırdı çok ileri boyuta gitmedik tabi. Kandırıldım evet. ben soruyorum neden öpmüyorsun sarılmıyorsun içimden gelmiyor diyor. niye evlendin diyorum bilmiyorum diyor. 4 aylık evliyim el bile tutmaz trajikomik :)
Ben tazminat davası açmayı da düşünüyorum. Bu kandırılma sebebidir. Benim eşim çok ileri boyut ben bayanım ve dul kalacağım hayatımı mahvetti. Gereken tazminatı da alacağım.

Hani bir travma yaşasa da ondan bu hale gelse neyse diyeceğim ama ortada birşey yokken bu hale gelmesi enteresan. Kendine hizmetçi mi almış? Sizin sevgi ihtiyacınız yok mu? Bu evlilik değil ki, bir evi paylaşmak sadece.

Tazminat da bana göre haklı bir talep ama hukuktaki yeri nedir bilemiyorum.

ben yeni üyeyim ama buradaki konuları takip ediyordum. bu tarz bir sürü konu açıldı ve benim gözlemlerime göre olumlu sonuçlanan çok az oldu. nasıl başladıysa öyle gidiyor. sakın bu durumda bari 1 çocuk sahibi olayım deme, işler iyice sarpa sarar. eğer cinsellik önemli diyorsanız acilen boşanın. sanki şebeke suyuna şap atıyorlar ne oldu bu beylere böyle ya:sinirli:

ben yeni üyeyim ama buradaki konuları takip ediyordum. bu tarz bir sürü konu açıldı ve benim gözlemlerime göre olumlu sonuçlanan çok az oldu. nasıl başladıysa öyle gidiyor. sakın bu durumda bari 1 çocuk sahibi olayım deme, işler iyice sarpa sarar. eğer cinsellik önemli diyorsanız acilen boşanın. sanki şebeke suyuna şap atıyorlar ne oldu bu beylere böyle ya:sinirli:
öenmli değil mi sizce de. hani cinselliği geçtim dokunma bile yok.öpme sarılma yok

Benim de bi arkadasim 3 yillik evliler ve kizla hala iliskiye girmemisler ev arkadasi gibi yasiyoruz diyo arkadasim adamda sertlesme sorunu var yapamiyo bi turlu doktora da gitti ilac kullandi ama hala tık yok onun durumu daha vahim yani o evlilik oyle nereye kadar sürer merak ediyorum valla

hemen eşcinsel olduğunu sonucuna varmamak lazım bence.
Sonuçta isteksiz bir sürü kadın varken biz lezbiyen olduğunu düşünüyor muyuz?
Ama olaiblir mi ? Olaiblir.

Bunun çaresi sadece konuşmak.
Sormak. Ama direk sormayın bence sen eşcinsel misin diye, ufak ufak sora sora öğrenmek lazım.
Tabi ki de ben hemen bi yargıya varılsın demiyorum sadece bi ihtimal geldi aklıma.
Aseksüel de olabilir. Konuşup anlaşmak gerek insanlar konuşa konuşa

Back
X