- 18 Ekim 2025
- 58
- 115
- 8
- 33
- Konu Sahibi pembeyiseverim
Kadın erkek herkesin kendine ayırdığı özel zamanı zevk aldığı şeyleri olsun elbet. Bazen dizi film izliyoruz, bazen o oturuyor telefonunda takılıyor ben de aynı şekilde bazen ı oyun oynuyor ben kendimle takılıyorum, maç izler vs okey hepsine. İşten geldiği gibi oyuna otursa gece yarılarına kadar, haftasonunun tamamını oyun oynayarak geçirse bana uygun olmaz.Evet bu o kadar saat çalışıyor eve gelsin nefes alsın, stresini atsın lafları tamamıyla erkek düşüncesi ama bazı kadınlar da onlar kadar benimsemiş bunu. Hiçbir kadının saatlerce, evde başka hiçbir sorumluluk yokmuş gibi oyun oynaması " kafa dağıtma" olarak görülmez. Tüm akşam karısıyla dipdibe olmak zorunda değil elbette ama onunda bir sınırı var. Adamlar resmen evin oğlan çocuğu gibi takılıyor evde. Kadınlar da sürekli onlara uyumlanmak, oyun arası ihtiyaçlarını görmek için varlar sanki.
Ya da ev hanımı üzerinden örnek verelim tüm gün müsaitken ben nefes almak istiyorum diye her akşam her haftasonu kocasından bağımsız şekilde dışarı çoksa arkadaşlarıyla takılsa erkeğin yedi sülalesi dahi olaya dahil olur. Ev içinde birbirimize karşı sorumluluklarımız var neticede. Oyun bağımlılığı ne var canım oynasın adam denecek bir şey değil. Günde bir iki saat bile okey de yemek ve seks zamanı dışında full oyun oynamak normal değil. Bunu da aman ne var evde en azından, karoya kıza bakmıyor diye normalleştimej de saçma - bunu da gördüm- yani düşünsenize erkekler kadınları, en azından gözü dışarda değil başka erkeklerle konuşacağına bakacağına benle ilgilenmesin şunu şunu yapsın diyeceğini. Mümkün mü asla