arkadaşlar hayat çok zor aslında hemde çok zor karşınıza iyi erkek çıkmıştır sizin bir dediğinizi iki etmemiştir sizin dışınızda sosyal hayatı yoktur ağzınızın içine bakıyordur bu sizin hayatınızı kolaylaştırıyor. Benim eşim böyle değil evet ne istedim ise oldu yeri geldi inanılmaz süprizler yaptı dogum günlerimde yıldönümlerinde yeri geldi bana gitti kendi alışveriş yaptı çantası ayakkabısı kıyafeti ama ben ona bu konuda hükmedemiyorum dışarı çıkmıcaksın kesinlikle hep ama hep bizimle olucaksın nerde oldugunu söyliceksin bunlara izin vermeyen bir türk erkeği var karşımda biliyorum vede eminim beni çok seviyor ve beni aldatmadı hiç. Ama ben pavyona giden erkek istemiyorum dediğim zaman tamam söz tekrar olmıcak dedi.belki evet gitmicek ama o arkadaşıyla her hafta görüşecek kopamıyor ihtiyaç duyuyor onla olmaya ya aynı ortamda hallerini bi görseniz inanılmaz mutlular kahkahalar uçuşuyor deşarj ediyor o çocuk bunu benim aklımdada acaba yinemi gitti oraya kalıcak hep ben bunu aşamıcamn işte ?? çok kararsızım
derinss yukardaki yazıyı sana yazdım .
Arkadaşım ben tavsiyelerimi değiştiriyorum tamamen.
Senin veya size bu normal idare edin diyenlerin mantığıyla hareket edeceğim.
Sinin oturun,belli ki dediğim dedik bir adam.
Üstelik sizi dövmüyor,ne bileyim eve kadın falan getirmiyor. hep daha kötüsünü düşünün eşinizin mantığı ile. bu normaldir yalan her ailede olur doğaldır hepimizin kocası ara ara yamuk işler yapıyordur diye içinizi ferahlatın.
çünkü boşansanız bile yine mutlu olmayacaksanız kaldı ki ben boşanın da dememiştim hiç.sadece bu piskolojinizden kurtulun ..
hepimizin bu hayatta sınavlarımız var senin sınavında sana tam huzur vermeyen eşin beli ki.. çekeceksin esohu'cum..
ek olarak da belirteyim çevremdeki erkeklerde böyle değil..
yani babam,kayınpederim,kuzenlerim ,abi saydıklarım hepsi iş bitince vaktinden eve gelen dakikada şaşmayan,çocuklarıyla vakit geçirmek için kafayı yiyen adamlar..ama bir dayım var mesela o da eşiniz gibi.. benim hayatımda 50 erkekte 1 erkek sizin eşiniz gibi.onun da başına gelmeyen kalmadı ve onun eşide herşeye rağmen ona ikinci evladı vermek üzere..dayıma yalvardık yakardık ayaklarına kapandık yapma etme diye.gece hayatını sever.böyle adamları anlayışlı kadınlar denk geliyor.ona da vakti zamanında dayımın çok büyük bir hatasında boşan dedik,o gitti tek gecede hamile kaldı,ihanete uğramışken ihanet ortaya dökülmüşken dayımla birlikte oldu hamile kaldı ve dava aşamasında boşanmaktan vazgeçti.ne değişti dayım daha da kudurdu..
demem o ki burada ahlaksızlığı genelleniyor ,aile hayatı yok sayılabiliyorsa kadınlarda bunu normal görüyorsa eğer hayat böyleyse Rabbime şükür ediyorum kendi hayatım için.Allah dağına göre kar veriyor demek ki.. bu son paragraf sana değildi esohu'cuğum..
bakın ben sizin ilk paragrafınızdaki şeyleri yapmak isteyen biri olsam bu başlığı açmam sinip kalmak değil diğer arkadaşların söylemiş oldugu fikirler bi çok kişi bile bu nedenden dolayı boşanmayı düşünmezken ben ciddi boyuttayım nedemek sinin oturun kadın getirmiyor sizi dövmüyor diye kabullenin falan arkadasım lütfen yanlış yere gidiyuor yorumlarınız.. Sizin çevreniz çok mükemmelmiş çok güzel
pavyona niiye gider ki bir erkek?
biz cafeye oturup sohbet etmek için gideriz,annemle bile değişiklik olsun diye gideriz
ama pavyon başka
yani başka kadınlarla beraber oluyo mudur acababilmiyorumkismile
onu yapan,bunu da yapar (mı acaba)CADIARZU
başka kadınla beraber olan erkek 12 de gelmez telefonu açık olmaz parasının hesabını karısına vermez. bakın arkadaşlar tamamen okuyup yorum yapın ben diyorumki ben eşimin beni aldatmadğımdan eminim diyorum ve kadın bunu hisseder bilir siz hala sonradan gelip başka kadınlada beraber oluyormudur diyorsunuz.
başka kadınla beraber olan erkek 12 de gelmez telefonu açık olmaz parasının hesabını karısına vermez. bakın arkadaşlar tamamen okuyup yorum yapın ben diyorumki ben eşimin beni aldatmadğımdan eminim diyorum ve kadın bunu hisseder bilir siz hala sonradan gelip başka kadınlada beraber oluyormudur diyorsunuz.
ayyy evli veya bekar öyle bir ortamda ne isi var cok
berbat bir ortam sinir edici birsey kesinlikle izin vermeyin
yüz verirseniz aliskanliga gider
bana yardım edin yazmışsınız konunun başlıgına da güzelim biz sana yardım edemeyiz kocam aldatmıyor, bize ilgisiz değil çok iyi biri diyorsun maşallah buna diyecek laf yok ama burda insanlar olan ve olabilecek şeyler üzerine yorumlarını yapıyorlar bi çok arkadaşa karşılıkda yazmışsın bu da güzel ama hiç bir fikri kabul etmemişsin şöle olur şunu yap demişler itiraz etmişsin hep kimse boşa gitsin dememiş sana konuş demiş bazıları sürtsün burnu biraz uzak dur demiş bazıları tavır yap demiş sende aynı karşılıgını yap diyen bile olmuş ama yok sen kocam beni aldatmıyor demekten başka bişey demiyorsun napsınlar napalım senin için.takma bu kadar o zaman tut ki pavyona gitmemiş de kahveye gitmiş say kendini.daha ne desin bu kadar millet sana.seç birini yap.:hulya:başka kadınla beraber olan erkek 12 de gelmez telefonu açık olmaz parasının hesabını karısına vermez. bakın arkadaşlar tamamen okuyup yorum yapın ben diyorumki ben eşimin beni aldatmadğımdan eminim diyorum ve kadın bunu hisseder bilir siz hala sonradan gelip başka kadınlada beraber oluyormudur diyorsunuz.
O zaman adama kızma canım ha pavyona gitmiş ha maç izlemeye gitmiş.
Senin de kaygıların var o yüzden bu kadar zoruna gidiyor panyona gitmesi.
Sen temelde pavyonu diğer başka bir aktiviteden ayrı tutmuyorsan orada yapılabilecek potansiyel ahlaksızları yapmaz diyorsan o zaman bu kadar dertlenme.
Senin derdin adamın arkadaşlarıyla vakit geçirmesi değil ki pavyon da vakit geçirmesi.
arkadaşları evli değil mi..?
oların eşleri ne diyor bu duruma..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?