- 24 Aralık 2014
- 14
- 5
- 18
- 30
- Konu Sahibi eskedicik_
-
Merhaba hanimlar 18 aylik evliyim esimle hep kavga ediyoruz annesi yuzunden ablalari yuzunden ve en son ki kavgamiz da anneme gitmek istememdi.
anneannem koyden gelmisti esime annemde bi kac gun kalabilirmiyim dememle basladi kavgamiz onun ailesine gidince adam mutluluktan ucuyor neden benim aileme gelince surat asiliyor gozler büyütülüyor anlamiyorum bu boyle boyle hep suruyordu ve artik sabrim kalmadi ve bi yerden sonra patlak verdi.kavga ederken boynumu sıktı sinirle ve agza alinmayacak hakaretler etti sen rol oynuyorsun sen ac gozlusun nankorsun ailem sana ne yapsa yaranamiyor falan filan
neysee baya bi tartistik onun öncesinden de baska olaylar olmustu tartismada onlarda konusuldu buyudu de buyuduu
Bunun oncesinde bi kere daha anneme gitmistim ama tipis tipis donmustum adam ne aramisti ne sormustu
Eve dondukten sonra baktim ki duzelecegi yok adamin hala ben hakliyim modundaydi tekrardan anneme gittim ama bu sefer ne aradim ne sordum ailemi sokmadim araya 17 gundur annemdeyim
ve bugun beni aradi pisman olduğunu soyledi gelip seni alayim evimize gidelim dedi ben ozur dilemesini istedim o hakaretleri haketmedigimi soyledim dedim ama adam hala ayni dusuncedeydi anliyacaginiz bende gelmek istemiyorum dedim biraz daha dusun dedim ve dahada konusmadik sizce ne yapmaliyim yuvami nasil kurtarbilirim bu adami nasıl yola getirebilirim hic benim dediklerimi takmiyor varsa yoksa ailesi onlarin sozlerini dediklerini dinliyor ama evimizde olunca bana sevgisini hissediyorum degerini goruyorum sizce biraz daha beklemelimiyim?
Kadın yalnız nasıl gidecek orasını anlamadım Bilgece:) Annecim yaşıyor olsa idi ' ben anneme gidiyorum ' der giderdim.Anneme gidebilir miyim dememelisiniz.
"Canim, anneme gidelim mi?" demelisiniz.
Ben hep öyle yapiyorum ve musait olduğu bir zamanda da gidiyoruz... Tartışma gereksiz olmuş. Kendinizden asla ödün vermemelisiniz ki esiniz de sizi bilsin...
Kadın yalnız nasıl gidecek orasını anlamadım Bilgece:) Annecim yaşıyor olsa idi ' ben anneme gidiyorum ' der giderdim.
Asıl sorun gitme yönteminde değil de adamın boğazını sıkmasında...
Böyle bir adama paylaşım alanı oluşturulsa da birşeye yaramaz gibi geliyor bana. Kendi ailesiyle paylaşım alanından yana...Yanliz gitmesin diyorum ben de işte. Beraber paylasim alani oluşturulmalı ko eş de kayinvalidesine gitmekten zevk alsin..
E tabi adam eşine siddet uygulamamali..
6 aylik oglum var napiyim bosayip babasiz mi birakayim?? Seviyeli konusun lutfen!!!Daha yuvami nasil kurtariiim diye soruyorsun. Pes valla pes. Dayak yemeyi seviyosan don nediyelim artik.
Oy oy oy konu sahibesi...6 aylik oglum var napiyim bosayip babasiz mi birakayim?? Seviyeli konusun lutfen!!!
6 aylik oglum var napiyim bosayip babasiz mi birakayim?? Seviyeli konusun lutfen!!!
Bende cok uzuldum ama ben bi çözüm istiyorum sizden bana akil verin diyorum dayak yemeyi seviyorsun da ne demek oluyor ailem cok tepki gosterdi bende ayni sekilde sizin tepkilerinizden daha cok tepki verdim ailem boşa dedi ama yuva yikmak cok kolay ben cozum ariyorum yardimci olmayacaksa yorum da yapmasin suanda cozume ihtiyacim bos laflara degilOy oy oy konu sahibesi...
Siz babasız büyütmeyeyim derken kocanız çocuğunuzu anasız büyütmeye meyil ediyor. Hatırlatayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?