kocam pisman oldugunu soyledi sizce napiyimm

Zor bir süreç olur bu. Onun dediğim dedik tavrını kırmanızın mümkünatı var mı bilmiyorum. Tüm bunlardan daha önemlisi ise boğazınızı sıkacak bir karakterle karşı karşıya olmanız. Böyle insan bana kalsa insan yerine konmaz, hangi bahaneyle yapmış olursa olsun.
Onun ağzından çıkacak bir özür boğazınızın bir daha sıkılmayacağının garantisi midir, sanmıyorum. Ama adamın af dilemeyi bile egosuna yedirmeyip hala kendini birşey sanması insanı çıldırtacak cinsten.
Siz bu adamı değiştiremezsiniz, bir insan törpülenebilir ama boğaz sıkan adam törpülense de ondan pek hayırlı koca olmaz.

adam senin boğazını sıkmış resmen ne dönmesi

Kadın yalnız nasıl gidecek orasını anlamadım Bilgece:) Annecim yaşıyor olsa idi ' ben anneme gidiyorum ' der giderdim.
Asıl sorun gitme yönteminde değil de adamın boğazını sıkmasında...

Kadın yalnız nasıl gidecek orasını anlamadım Bilgece:) Annecim yaşıyor olsa idi ' ben anneme gidiyorum ' der giderdim.
Asıl sorun gitme yönteminde değil de adamın boğazını sıkmasında...

Yanliz gitmesin diyorum ben de işte. Beraber paylasim alani oluşturulmalı ko eş de kayinvalidesine gitmekten zevk alsin..
E tabi adam eşine siddet uygulamamali..

Anneme gidebilirmiyim yerine anneme gidiyorum ile baslasaydi cumleleriniz hersey farkli olabilirdi. Bana cok tuhaf geliyor anneye giderken izin istemek. O bu sekilde yapiyorsa ailene sende onunkilere yap akli basina gelsin. Ama sizin asil sorununuz bogazinizi sikmasi ve hakaret etmesi. Daha onceki ayriliginizda kendiniz dondunuz birsey degismemis. Simdi degisecegine inanabiliyormusunuz? Bana pek oyle gelmedi en fazla 1 ay bile degil. Ilk annelere gitme mevzuunda isler yine degisir. Olan size olur.

Şiddet uygulayan ve uygulamaya meyilli bir adam ne yaparsanız yapın tekrar uygulayacaktır... Ama kocamı seviyorum ve bana olan sevgisini hissettiriyor diyorsanız... eşiniz bir adım atmış... artık gerisini siz bilirsiniz... neticede aynı evde yaşayan sizsiniz...

Yanliz gitmesin diyorum ben de işte. Beraber paylasim alani oluşturulmalı ko eş de kayinvalidesine gitmekten zevk alsin..
E tabi adam eşine siddet uygulamamali..
Böyle bir adama paylaşım alanı oluşturulsa da birşeye yaramaz gibi geliyor bana. Kendi ailesiyle paylaşım alanından yana...
Boğazını sıkmış kadının, ben orada takıldım kaldım. Gerisi teferruat gözümde...

Ben gayet seviyeli konusuyorum. Aileniz var ayaklarinizin uzerinde durabiliyorsunuz belliki. O piskopatla yasamak niye? 6 aylik oglun hergun kavga gurultuyle yasiyacaksa babasiz yasasin daha iyi. Siz oglunuz piskopat babasiyla yasayinca mutlumu olucak zannediyorsunuz?

6 aylik oglum var napiyim bosayip babasiz mi birakayim?? Seviyeli konusun lutfen!!!

Oy oy oy konu sahibesi...
Siz babasız büyütmeyeyim derken kocanız çocuğunuzu anasız büyütmeye meyil ediyor. Hatırlatayım dedim.
Bende cok uzuldum ama ben bi çözüm istiyorum sizden bana akil verin diyorum dayak yemeyi seviyorsun da ne demek oluyor ailem cok tepki gosterdi bende ayni sekilde sizin tepkilerinizden daha cok tepki verdim ailem boşa dedi ama yuva yikmak cok kolay ben cozum ariyorum yardimci olmayacaksa yorum da yapmasin suanda cozume ihtiyacim bos laflara degil

Atarli bi konu sahibi daha... Biz sizin 6 aylik cocugunuz oldugunu nerden bilelim Allah askina? Hem bi evlilik yürümüyorsa yürümüyordur, sirf cocuk var diyede yürütülmez, bazen bosanmamak cocuklara daha büyük kötülüktür... Bunu genel anlamda söylüyorum, size bosanin demiyorum, banada laf sokmayin simdi... Üstü kapali anlatmissiniz, belkide esinizin ailesine olan tavrini siz abartiyorsunuz, belkide o kadar kötü degil görümceniz kv niz ama siz sevmediginiz icin size batiyor... Ailenize cok gidip kaliyorsaniz belkide esiniz size bundan bukadar tepkilidir... Ama tabii siddet konusunda hicbisekilde hakli degil... Belki biraz kendinizi degistirseniz herseyi abartmasaniz toparlaya bilirsiniz... Bide sürekli baba evine gidilmez, böyle evlilik kurtaramazsiniz, heleki herseferinde eve dönerseniz hic inandirici degil, bari cocugu ordan oraya sürükleyerek, düzenini bozarak telef etmeyin... Ya evinizde kalin halletmeye ugrasin yada son karari verip bidaha dönmeyin...

Sadece bu dünyaya yönelik düşünmemeli bence,eski insanlar ne sıkıntılar çekmiş, sabretmiş. Bu dünyada hepimizin imtihanları var, bence bi şans vermekte fayda var ama herşeyi aynı noktaya getirmemek kaydıyla, dışarıda bi yerde görüşüp, uzunca nasıl bi hayat istediğinizi anlatıp, sil baştan başlayabilirsiniz. Ama siz de elinizden geleni yapmalı, bazı şeyleri görmexlikten gelmeli, kayınvalidenin, görümcenin yaptığı bazı, çok da önemli olmayan şeyleri. Bir olmayı başaramamışsınız belli ki, kaldı ki bu hiç kolay değil, ben sen, benim tarafım, senin tarafın kavgasını bırakmaya çalışmalı bence, nacizane

Hayir yani böyle odunlari nereden buluyorsunuz? Niye bu sahislari baba yapiyorsunuz? Kaniyorsunuz iste maço tavirlarini, "ay beni nasil kiskaniyor" "ay nasil agresif, çok seksi", ondan sonra evlenip asil o maçoluk, odunluk oldugunu farkettiginizde çok geç kalinmis oluyor.

Evlilikte çogu seyler iyi iletisim ile, herseyi konusularak çözülcegini inaniyorum fakat siddet baska birsey. Bogaz sikma nedir allasen? Ve adam bunu yaptiktan sonra zerre kadar pisman degildi, kaç gündür annendesin ve daha yeni ariyor seni. Sanirim yemek, temizlik ve seks ihtiyaci oldugunda adam özür bile dilemek istedi

Ha ayrica "cözüm ariyorum" diyorsunda, ilginç buldum. Seni döven o, mutsuz eden o, ama nedense çözüm arayan sensin. O niye çözüm aramiyor? Yada daha önce aramadi? Ve bosanmanin çok kolay oldugunu iddia ettin, bu kanimca tüm bosanmis kadinlara resmen hakaret. Bosanmak niye bu kadar basitlestirliyor? Niye hep daima bosanmanin yada "yuva bozmanin" bu kadar kolay oldugu saniliyor?

Asil bosanmak, sonunda pes etmek ve baze dogrulari kabul etmek en zoru. Gelecegini ne getirecegini bilmeden, tekrar kendi ayaklarin üzerine durarak, dimdik ayakta kalarak yavrularini büyütmek asil en zoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…