- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi eskedicik_
-
Yuva yıkmak kolay değil, orda yanlış düşünüyorsunuz.Bende cok uzuldum ama ben bi çözüm istiyorum sizden bana akil verin diyorum dayak yemeyi seviyorsun da ne demek oluyor ailem cok tepki gosterdi bende ayni sekilde sizin tepkilerinizden daha cok tepki verdim ailem boşa dedi ama yuva yikmak cok kolay ben cozum ariyorum yardimci olmayacaksa yorum da yapmasin suanda cozume ihtiyacim bos laflara degil
Siz bosanmayin sirf cocuk babasiz kalmasin diye, karsinizdaki adam bogazinizi sikarken cocugum anasiz kalacak diye dusunuyor mu? Hayir.6 aylik oglum var napiyim bosayip babasiz mi birakayim?? Seviyeli konusun lutfen!!!
böyle ayy suyuna gidelim mantıgıyla değişmez ki, nasıl değişsin... bu mantık yüzünden böyle zaten erkekler.. iyice şımardılar.bekara karı boşamak kolay diye bir söz vardır . öyle hemen boşan ayrıl kaç uzaklaş demekle olmuyor. kocanın huyuna suyuna git imkanın varsa kendi ailenden de onun ailesinden de uzak bir yere taşının tabi bağları koparmayın. çok sık görüşemezseniz karışamayacaklardır. Erkek bu diyip toplum erkekleri belli bir noktaya getirmiş zaten bunun değişmesi zaman alır ve bu zaman bize denk gelmez :) bence seviyorsan git kocanı boş bırakma süründürmekle yürümez zaten evlilik
görür babasını haftasonu..6 aylik oglum var napiyim bosayip babasiz mi birakayim?? Seviyeli konusun lutfen!!!
Bogazini sıkan adamla hangi mantikla hangi duyguyla barissin? Ve neden? Bir dahakine iyice sıksın diye mi?bekara karı boşamak kolay diye bir söz vardır . öyle hemen boşan ayrıl kaç uzaklaş demekle olmuyor. kocanın huyuna suyuna git imkanın varsa kendi ailenden de onun ailesinden de uzak bir yere taşının tabi bağları koparmayın. çok sık görüşemezseniz karışamayacaklardır. Erkek bu diyip toplum erkekleri belli bir noktaya getirmiş zaten bunun değişmesi zaman alır ve bu zaman bize denk gelmez :) bence seviyorsan git kocanı boş bırakma süründürmekle yürümez zaten evlilik
Bende cok uzuldum ama ben bi çözüm istiyorum sizden bana akil verin diyorum dayak yemeyi seviyorsun da ne demek oluyor ailem cok tepki gosterdi bende ayni sekilde sizin tepkilerinizden daha cok tepki verdim ailem boşa dedi ama yuva yikmak cok kolay ben cozum ariyorum yardimci olmayacaksa yorum da yapmasin suanda cozume ihtiyacim bos laflara degil
zaten bir erkeğin değişmesini beklememelisin olduğu gibi kabul edeceksin. başta kabul etmiş şimdi öyle kolay kolay dönülmez gerekirse çekecek sen kendinden ödün vereceksinki bir şeyler bekleyebilesin.böyle ayy suyuna gidelim mantıgıyla değişmez ki, nasıl değişsin... bu mantık yüzünden böyle zaten erkekler.. iyice şımardılar.
bekara karı boşamak kolay diye bir söz vardır . öyle hemen boşan ayrıl kaç uzaklaş demekle olmuyor. kocanın huyuna suyuna git imkanın varsa kendi ailenden de onun ailesinden de uzak bir yere taşının tabi bağları koparmayın. çok sık görüşemezseniz karışamayacaklardır. Erkek bu diyip toplum erkekleri belli bir noktaya getirmiş zaten bunun değişmesi zaman alır ve bu zaman bize denk gelmez :) bence seviyorsan git kocanı boş bırakma süründürmekle yürümez zaten evlilik
sen hayatında hiç mi hata yapan birini affetmedin ? hatanın büyüğü küçüğü diye başlama ama bana..Bogazini sıkan adamla hangi mantikla hangi duyguyla barissin? Ve neden? Bir dahakine iyice sıksın diye mi?
zaten bir erkeğin değişmesini beklememelisin olduğu gibi kabul edeceksin. başta kabul etmiş şimdi öyle kolay kolay dönülmez gerekirse çekecek sen kendinden ödün vereceksinki bir şeyler bekleyebilesin.
napsın peki boşanıp başkasıyla mı evlensin ? daha iyisini mi bulacak vardı da o mu seçmedi? mesela hangi erkek aldatmaz ? ama hepimizin hayatında biri vardır yada olmasını istediği biri .. değil mi ?evet boşanmak öyle kolay değil ama
"kocanın huyuna suyuna git
toplum erkekleri bir noktaya getirmiş, git kocanı boş bırakma "
nedir yahu?
yani kadınların, "ne olursa olsun erkeklere boyun eğmeyi" tavsiye etmesini hiç anlayamıyorum
nasılki erkeğin kalbine giden yol midesinden geçerse onu adam etmekte kadının elindedir yeterince uğraşsın olmuyorsa zaten zorlamaz. burda sizden istediği tavsiye ? peki sizin anladığınız ne sanki hepinizin başına gelmişte hepiniz hiç düşünmeden ayrılmış gibi konuşuyorsunuzsen pazardan nar alınca içinin nasıl çıkacağını biliyor musun?
çürük de çıksa, kurtlu da ama olsun aldım deyip yiyor musun?
evlenince yaşanılanla baştan gördüğün hep aynı olmuyor maalesef
başta neyi kabul etmiş? biliyor muymuş boğazının sıkılacağını, biliyor muymuş annesine gitmesinin sorun olacağını vs
ödün vermek, fedakarlık karşılıklı olursa olur
kadın ödün versin sonra beklesin, ne ala memleket
bunları bir erkek söylese üzülmem de kadınlardan duymak...
napsın peki boşanıp başkasıyla mı evlensin ? daha iyisini mi bulacak vardı da o mu seçmedi? mesela hangi erkek aldatmaz ? ama hepimizin hayatında biri vardır yada olmasını istediği biri .. değil mi ?
nasılki erkeğin kalbine giden yol midesinden geçerse onu adam etmekte kadının elindedir yeterince uğraşsın olmuyorsa zaten zorlamaz. burda sizden istediği tavsiye ? peki sizin anladığınız ne sanki hepinizin başına gelmişte hepiniz hiç düşünmeden ayrılmış gibi konuşuyorsunuz
sizde haklı olduğumu biliyorsunuz. her erkek aldatır ve hepimizin hayatında bir erkek vardır . bunu ayrılıp başka bir hayata geçiş yaparak halledemeyiz yıkıcı değil biraz yapıcı olun. ayrıca eğer bunları bir bayandan duymak üzüyorsa sizi erkekten duymakta üzmeli.yani bu yazdıklarınıza cevap yazabilmem için sanırım 2-3 sayfa yazmam lazım
yazamayacağım...
fakat şunu belirteyim
"ama hepimizin hayatında biri vardır yada olmasını istediği biri" dışında hiçbir yazdığınıza katılmıyorum hatta okumaya bile katlanamıyorum bu cümleleri
kelimelerin olup olmadığına dikkat etmiyor olabilirim ama siz de o kapıya yöneltiyorsunuz yoksa yanlış mı anlıyorum ?yahu çocuk mu bu?
erkekleri adam etmek annelerinin görevidir
eşler ancak bazı özellikleri yontabilir, 1-2 şeyi değiştirebilir
fakat bu bir görev değil, tercih meselesidir
haaa bu arada sanırım tam okumadan yazıyorsunuz ki benim ayrıl demediğimi görmemişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?