Kocam rüyasında başkasını sayıkladı

Ben kardeşi konusunda bişey kastetmedim öyle o manada yanlış anlaşıldı ben kardeşinin ismini kastetdim yani çevremde o isimde başka biri yok belki eşimin tanidığı başka biri ama söylediklerinizde haklılık payınız var sonuçta bir rüya ama çok zoruma gitti
Kardeşinide sayıklamış olabilir
Sonuçta rüyadır
Rüyada ne gördüğünü anlamını eğer çok iyi bir rüyabilimci değilse kestiremez o yüzden
Ne kendinizi nede yuvanızı huzursuz edin

Size kv yaşadığı yıllar sonra bile anlattığı bir olayı anlatayım

Kv kp gençler daha 20 li yaşlardalar

Çokta sevişen birbirini seven bir çift

Kp birgün uyanır kv me küstür hiç konuşmaz

Kv buna anlam veremez birtürlü

Sorduğunda ise aadam duvar gibidir aradan iki hafta geçer

Herşey kısmen iyi olmuştur

Kv sorar ne oldu diye

Kp kv deyi rüyasında yakın bir akrabasıyla beraber görmüş buna fena helde içerlemiştir

Kp hadi yaptın yaptın neden bu kadar yakın biriyle oldun der

Bize gülerek anlatır
Kp sizlere ömür ama bak yıllar geçmiş unutmamış

İnsan rüyasında konuşabilir cok normal. Bu ille o kisiye istek duyduğu anlamına gelmez. Belki o sıra kardesiyle ilgili bir rüya görüyordu bilemezsiniz. Can sıkıcı ama kıskanclik yapacak bir mevzu da değil

Görümce=eşlerin erkek olanın kız kardeşidir...
Hanı bence yanlış yazdınız da ben doğrusunu yazayım akrabalık isimleri bilinmiyor olabilir

22 yaş yazıyor çocugunuzda varmış hanı yaşınıza verıyorum
Gerçi ona da veremıyorum
Küçük yaş evlilik olunca böyle oluyor
Ergenlik 23 yaşa kadar sürüyor
Beyın gelişimi 25 yaşında tamamlanıyor

insanlar rüya görebilir ya ona da karışmayalım

Merhabalar
Nasıl başlıyacağımı bilemedim ama bunu yakınlarımdan birinede anlatmak istemedim. Çok moralim bozuldu. Eşimle iki üç gündür küsüsüz. Dün gece gelip sarılmaya çalıştı önce bi istemedim kendimi çektim. Daha sonra tekrar '' niye öyle uzakta yatıyon gelsene'' dedi bana yine sarılmaya çalıştı. Ama bu defa böyle ilişki isteği gibiydi. Ve bunu derken ortanca görümcemin ismini sayıkladı ama belkide başka birisidir bilemedim. Ben buna bi anda ''ne diyosun sen ya o kim'' dedim hemen döndü yattı. Başıma ağrılar giriyor. Ne yapmalıyım. Acil yardım. İki çoğum var üstelik 😞😞

Kardesinden mi supheleniyorsunuz ?

bu kadar abartmayin ya erkeklere de yazik adam sarilmis etmis daha ne yapsin

Merhabalar
Nasıl başlıyacağımı bilemedim ama bunu yakınlarımdan birinede anlatmak istemedim. Çok moralim bozuldu. Eşimle iki üç gündür küsüsüz. Dün gece gelip sarılmaya çalıştı önce bi istemedim kendimi çektim. Daha sonra tekrar '' niye öyle uzakta yatıyon gelsene'' dedi bana yine sarılmaya çalıştı. Ama bu defa böyle ilişki isteği gibiydi. Ve bunu derken ortanca görümcemin ismini sayıkladı ama belkide başka birisidir bilemedim. Ben buna bi anda ''ne diyosun sen ya o kim'' dedim hemen döndü yattı. Başıma ağrılar giriyor. Ne yapmalıyım. Acil yardım. İki çoğum var üstelik 😞😞
ne yapayım diye soruyormusunuz bir de hemen boşanın, ne demek sizle uyurken isim sayıklamak. Ee tabi o arada nefeste almıştır size sormadan, aman Allah ım 😱

Herşeye niye bu kadar kötü tarafından bakıyorsunuz ya. Kardeşidir adını söyler diline gelmiştir. deriz ya birinin adını yalnışlıkla söylediğimizde beni andı galiba diye. Buda onlardan biri. Yada uykuya dalıyordur bilinç altında kardeşini düşünüyordur ismini anmıştır bilmeden. 2çocuğunuzun babasını hiç mi tanımamışsınız?

Kardeşinin değil başka bir kadının ismi olsa hesap sorabilirdiniz ama bence bu olayda büyütülecek bir durum yok.Takipte kalın bakalım bir daha konuşacak mı rüyasında

Rüya görüyordur muhtemelen yani ne alaka sayıkamıştır ortanca eltinizle ne ilgisi olabilir ne dediğini bile anlamamışsımız ki suçluyorsunuz Allah aşkına

Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Ama mesela saçma sapan rüyalar gördüğüm oluyor benim. Hatta bir kere hoşlandığım bir çocuk vardı. Arkadaşıyla story paylaşmıştı. Bende arkadaşının hesabına baktım çıktım. Uyudum. Ne bir beğenme oldu ne de başka bir şey. Ve o çocuğu rüyamda gördüm. Aynı evdeyiz koltukta yatıyor ve yanında da bir erkekle sarılıyor oynaşıyor resmen. Yani ne alaka öylesine bakıp gecitigm bir insta profili 🤣
Öyle saçma sapan alakasız kişi ve olaylar çok görüyorum. Belki isimde soyluyorumdur bilmiyorum. Yani çok anlam yüklemeyin derim bir kere olduysa.

Rüyadır amna takılıyorsun diyenler şaka mısınız acaba? Kadın uyurken mi sayıkladı diyor, adam gayet uyanik. Niye öyle uzakta yatiyon gel yanıma falan demiş ilişkiye girmek istemiş. Bu mu uyuyor yani? Aynı isimde tanıdık biri vardır muhtemelen. Siz gece eşlerinize sarılırken yanlışlıkla ağzınızdan abinizin adı çıkar mı? Bana hiç normal gelmedi. Zaten cevap bile vermeden yatıp uyumuş. Gorumcenin ismi yaygın kullanılan bir isim mi?

at yarışı filan alışkanlığı varsa o da olabilir..
"hadi süheylaaa bastıııır süyeeehlaaa yavrumsun süheylaa" gibi sayıklamalar at yarışlarının en kötü yan etkisi :(

Kardeşinide sayıklamış olabilir
Sonuçta rüyadır
Rüyada ne gördüğünü anlamını eğer çok iyi bir rüyabilimci değilse kestiremez o yüzden
Ne kendinizi nede yuvanızı huzursuz edin

Size kv yaşadığı yıllar sonra bile anlattığı bir olayı anlatayım

Kv kp gençler daha 20 li yaşlardalar

Çokta sevişen birbirini seven bir çift

Kp birgün uyanır kv me küstür hiç konuşmaz

Kv buna anlam veremez birtürlü

Sorduğunda ise aadam duvar gibidir aradan iki hafta geçer

Herşey kısmen iyi olmuştur

Kv sorar ne oldu diye

Kp kv deyi rüyasında yakın bir akrabasıyla beraber görmüş buna fena helde içerlemiştir

Kp hadi yaptın yaptın neden bu kadar yakın biriyle oldun der

Bize gülerek anlatır
Kp sizlere ömür ama bak yıllar geçmiş unutmamış

ya bu benim basima da geliyor ya,
kk da cok vakit gecirmissem hele gecesinde esim beni aldatiyor, bosuyorum adami falan, sabahina da tribimi atiyorum, adam da alisti artik.
Nasil bir bilincaltim varsa :olamaz:

Back
X