Kocam sadece cinsellik için

Evet direkt olaya giriyor önceden de böyleydi ama bu kadar değildi yani ilk evlendigimiz zaman bir kaç ay .
O da birkaç dakika sürüyor, beyefendi işini görüp yana dönüp yatıyor değil mi?

Her şeyin bir adabı var, hem siz seks kölesi misiniz çağırıyor ne demek? Gitmeyin, neden diye sorarsa açık açık konuşun. Zevk mi alabilir kadın böyle bir ilişkide? Zevk almıyorum, görev gibi yapmak istemiyorum diyin. Bakalım ne diyecek.

Açıkça söyle ben ilişkiden zevk almiyorum direk başlama ön sevisme olsun yoksa benim canm istemiyor diye söyle kaç yıllık evlisiniz yaşlar kac

Kendinizi açık bir şekilde ifade ettiniz mi ? Eğer ettiyseniz ve o bunu duymamazlıktan geliyor ise daha da ciddi sıkıntı...
Ettim ama çok açık bir şekilde değil niye normal zamanda yanıma gelmiyorsun sevgini gostermiyosun diye ona da cevap vermedi bir gelişme de olmadı

Ettim ama çok açık bir şekilde değil niye normal zamanda yanıma gelmiyorsun sevgini gostermiyosun diye ona da cevap vermedi bir gelişme de olmadı
Valla o zaman ciddi sıkıntı. Belki cezalandırmak uygun değil diyecekler ama ben olsam karşılık vermezdim isteklerine. Seks iki kişilik bir eylem sonuçta. İki tarafında gönlü olmalı.

Belki bi umut vardır birden öldürdün

Ölmüş çünkü.
Bir adamin yatakta dahi öpmediği kadını seviyor olabileceğini düşünen var mi cidden?
Bu konuşmayla beni oyle öp boyle öp demeyle olacak şey değil. 15 yaşinda degil ki bu adam evlenmiş kaç yasina gelmiştir insan öpmeyi bilmez mi? :)))
Bilir. Yeni evliyken biliyormuş zaten mevzu bilmemek degil. Eşime karşı öpmeyecek kadar içim soğusa 6262626 saat konuşsa işe yaramaz bilmem.

Haklısın öldürdün demek isterken espiri amaçlı dedim

Eşiniz sevişmeyi bilmiyor belli ki. Yazdıklarınıza bakılırsa bu sizin içinde bir işkence haline dönebilir. 37 yaşındaki adama bu nasıl öğretilir bilemiyorum. Bebekte varmış oldu bittiye mi getirmek istiyor acaba. Birgünde siz başlatın bi gelsene diye size yapılmasını istediğiniz şeyleri ona yapın.

Benimki de her gün gel beni sev diye yanaşır o gün az sevsem hemen üzülür. Ortası yok galiba bu durumun. siz eşinizle açık açık konuşun ne istediğinizi, beklentilerinizin neler olduğunu. İlişkinin sırrı konuşmakta

Severek mi evlendiniz

Benim eşimde böyle ama sevgiliyken de böyleydi severek evlendik bazı insanlar sevgisini belli edemiyor hamile olduğumu öğrendiğimden beri ayrı ilgi sevgi bekliyorum yapsa da ben dediğim için yapıyor karnımı bile sevmez doğru dürüst ben zorla götürüyorum elini, söylemesem yapmaz ama bizde şöyle bir durum var eşim ben uyurken öper, karnımı sever, sarılır, izler ben genelde uyuma numarası yaparım devam etmesi için Belki eşinizde sizi öyle seviyordur hiç fark ettiniz mi ? Ya da hep mi böyleydi sonradan mı oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…