Kocam sadece cinsellik için

Ay eşinizin bu huyu çok kötü. Bence bebeğiniz doğmadan eşinizin bunları aşmasını sağlayın. Söyleyin onun sizi uyuyor sandığında uyumadığınızı mesela. Konuşun neyden çekindiğini. Sevgisini neden gösteremediğini. Neden bebeğiniz doğmadan diyorum çünkü size böyle davranıyorsa çocuğunuza da böyle davranır.

Ben de sevgisini göstermeyi bilmeyen bir babanın kızıyım. Babama 25 yıl sonra öğrettim. Ama çocukluğumda sevgisizlik hissini çok yaşadım. Hep babam beni sevsin beni onaylasın istedim. Bu, ileriki yaşlarımda ikili ilişkilerimde de ortaya çıktı. Eşinizde tam kendisine sevgi gösterilmediği için nasıl sevgi göstereceğini bilmeyen bir insan profili var. Çocuğunuzu da çok yaralar bu, aman diyeyim. Gerekirse, yanaşırsa terapi alsın. Bir şekilde aşmalı bu durumu ve çocuğuyla sağlıklı bir iletişim kurmalı, ona sağlıklı bir şekilde sevgisini gösterebilmeli.

Biliyorum biliyorum hiç merak etmeyin bende konuştum zaten onunla bu konuyu ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman sürpriz gebelikti o yüzden belki de adapte olamadı henüz bilmiyorum ama ben boşanmış anne babanın çocuğuyum baba sevgisi görmedim annemi de erken yaşta kaybettim, eşim de çok fazla küçüklüğünde anne baba sevgisi görmemiş şuan görüyor kendisine söyledim bana göstermemeni anlarım ama bak sende bende sevgisiz büyümüş insanlarız çocuğumuza bunu yaşatmaya hakkımız yok diye o da aynısını söylüyor çocuğuma hissettiricem diyor. Şu sıralar baskı yapıyorum ilgi göstermesi için gösteriyor da yalan konuşmayayım. Doğduğunda hareketlerini ilgisini gözlemleyeceğim ona göre de tekrar konuşurum ve düzelemiyorsa terapi almasını söyleyeceğim. Şuan için üstüne çok gitmiyorum hissettireceğim dediği için, normal de ultrason da çok heyecanlanmazdı mesela ama detaylı ultrasona girdiğimiz de yüzü sureti oluşmuş olduğu için çok heyecan yaptı gözlerinden ses tonundan anlayabildim bunu, kendi içinde savaş veriyor bence ve ben inanıyorum ki başaracak Alıntınız için çok çok teşekkür ederim

Ne güzel benim eşim uykuda da sevmiyo ne yazikki

Ben de aynı sorundan muzdaribim valla. Evlenmeden önce neredeyse 7-8 sene peşimden koştu. Bunu öyle şey olsun diye demiyorum. Hani beni çok isteyen biriydi. Nişanlandık. Hemen evlenmek istedi falan. Evlendik. Ben BM’yle prensesler gibi hissedeceğimi düşündüm ama yok öyle bsey kfkekd bu da onun yapısı ile ilgili. Ben onu artık böyle kabul ettim. Zamanında annesigil Türkiye’ye göndermişler. Doğru düzgün sevgi görmemişler. Belki de ondan diyorum. İşe gitmeden önce kesin öper, bi de ben mutfaktayken genelde o uyanıyor. Yanıma gelir mutlaka bi sarılır. Arada gelip öper falan tabi bi de. O kadar. Ama cidden az yani bunlar. Üçlü koltukta ben sürekli onun dibindeyim. Bunu fark edip diğer köşeye gidiyorum. 1 saat sonra bakmışım yine oradayım kfkekd yapı meselesi maalesef. Ben de çok dedim de değişmiyorlar heralde bi yerden sonra

Ay umarım başarır. Eşinizi ilk mesajınızda anlattığınızda evladını çok seven ama sevgisini göstermeyi beceremeyen sert görünüşlü yumuşak kalpli babalar geldi gözümün önüne . Benim babam evdeydi ama benim durumum da varlık içinde yokluk oldu resmen senelerce hiçbir çocuğun bunu yaşamasını istemeyeceğim için yazmak istedim.

Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza, umarım kolay bir doğum olur . Erkeklerde biraz şey de var, biz kadınlar hormonal değişimlerle daha önceden başlıyoruz annelik hislerine. Ama onlara bebeği kucaklarına alana kadar çok da dank edemeyebiliyor. Umarım bolca sevgiye ilgiye boğarsınız miniği uzuuun senelerce .

Çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Ben boyle bir soruyu dinlemistim psikologdan. Sevgisiningosteremeyen erkek modeliymiş. Yetiştirme tarzı ile alakalı. Siz ona ilgi gösterrikçe acılırmış. Mesela soğuk oldu üstüne battaniye örteyim falan deyip ortüm bir buse kondurmanız gibi. Sıcak ıhlamur yaptım.iç iyi gelir gibi. Hani tabiri caoz ise çocuk gibi ilgi gösterirseniz duyguları acılırmış

Valla benimkisi de ben hamile kaldığımdan beri bana asker arkadaşı gibi davranıyor. Garip bir ruh haline girdi. Doğumdan sonra düzelmezse sepetleyeceğim bu adamı.
Dönemseldir, bence hemen böyle şeyler düşünme, ebeveyn olmak büyük sorumluluk neticede; eşin de farklı duygular içindedir. Hepimizin ilişkide askerlik arkadaşı gibi takıldığı dönemler oluyor.

Dönemseldir, bence hemen böyle şeyler düşünme, ebeveyn olmak büyük sorumluluk neticede; eşin de farklı duygular içindedir. Hepimizin ilişkide askerlik arkadaşı gibi takıldığı dönemler oluyor.
Evet Black. Her kontrole geliyor. Doktor riskli dedi. Ondan beridir korkuyor. Sabahları 6'da uyanıyor. Uyumuyor. Ama doğumdan sonra düzelmezse işimiz iş. Ben aşk kadınıyım. Hiç gelemem böyle ilgisizliğe.

+1
Ben de asla temas sevmem. Eşim de insanlara karşı çok mesafelerdir. Ama evde birbirimize sarılmadan öpmeden olmaz. O sizin eşiniz. Sadece yatakta yakınlaşması bence problem. Sizi kullanıyor gibi

Ölme eşeğim ölme. Sözüm size degil, psikologa. Kimse için bu kadar çabalamaya değeceğini düşünmüyorum. Seven bir zahmet belli etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…