- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi Begummrvdmrcn
-
Ay eşinizin bu huyu çok kötü. Bence bebeğiniz doğmadan eşinizin bunları aşmasını sağlayın. Söyleyin onun sizi uyuyor sandığında uyumadığınızı mesela. Konuşun neyden çekindiğini. Sevgisini neden gösteremediğini. Neden bebeğiniz doğmadan diyorum çünkü size böyle davranıyorsa çocuğunuza da böyle davranır.Benim eşimde böyle ama sevgiliyken de böyleydi severek evlendik bazı insanlar sevgisini belli edemiyor hamile olduğumu öğrendiğimden beri ayrı ilgi sevgi bekliyorum yapsa da ben dediğim için yapıyor karnımı bile sevmez doğru dürüst ben zorla götürüyorum elini, söylemesem yapmaz ama bizde şöyle bir durum var eşim ben uyurken öper, karnımı sever, sarılır, izler ben genelde uyuma numarası yaparım devam etmesi içinBelki eşinizde sizi öyle seviyordur hiç fark ettiniz mi ? Ya da hep mi böyleydi sonradan mı oldu ?
Ay bu nasıl yorum kahkaha attım ama gerçekten öyle yapıyor sanırımTarlayı sulamadan benekli bizon gibi dalıp sok fisi bitir isi mi yapıyo bu cibiliyetsiz esin?
En azından 10 aylık cocukta sulamıs yine yoksa tohum kötüyse tarla napsınAy bu nasıl yorum kahkaha attım ama gerçekten öyle yapıyor sanırım
Biliyorum biliyorum hiç merak etmeyin bende konuştum zaten onunla bu konuyu ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman sürpriz gebelikti o yüzden belki de adapte olamadı henüz bilmiyorum ama ben boşanmış anne babanın çocuğuyum baba sevgisi görmedim annemi de erken yaşta kaybettim, eşim de çok fazla küçüklüğünde anne baba sevgisi görmemiş şuan görüyor kendisine söyledim bana göstermemeni anlarım ama bak sende bende sevgisiz büyümüş insanlarız çocuğumuza bunu yaşatmaya hakkımız yok diye o da aynısını söylüyor çocuğuma hissettiricem diyor. Şu sıralar baskı yapıyorum ilgi göstermesi için gösteriyor da yalan konuşmayayım. Doğduğunda hareketlerini ilgisini gözlemleyeceğim ona göre de tekrar konuşurum ve düzelemiyorsa terapi almasını söyleyeceğim. Şuan için üstüne çok gitmiyorum hissettireceğim dediği için, normal de ultrason da çok heyecanlanmazdı mesela ama detaylı ultrasona girdiğimiz de yüzü sureti oluşmuş olduğu için çok heyecan yaptı gözlerinden ses tonundan anlayabildim bunu, kendi içinde savaş veriyor bence ve ben inanıyorum ki başaracakAy eşinizin bu huyu çok kötü. Bence bebeğiniz doğmadan eşinizin bunları aşmasını sağlayın. Söyleyin onun sizi uyuyor sandığında uyumadığınızı mesela. Konuşun neyden çekindiğini. Sevgisini neden gösteremediğini. Neden bebeğiniz doğmadan diyorum çünkü size böyle davranıyorsa çocuğunuza da böyle davranır.
Ben de sevgisini göstermeyi bilmeyen bir babanın kızıyım. Babama 25 yıl sonra öğrettim. Ama çocukluğumda sevgisizlik hissini çok yaşadım. Hep babam beni sevsin beni onaylasın istedim. Bu, ileriki yaşlarımda ikili ilişkilerimde de ortaya çıktı. Eşinizde tam kendisine sevgi gösterilmediği için nasıl sevgi göstereceğini bilmeyen bir insan profili var. Çocuğunuzu da çok yaralar bu, aman diyeyim. Gerekirse, yanaşırsa terapi alsın. Bir şekilde aşmalı bu durumu ve çocuğuyla sağlıklı bir iletişim kurmalı, ona sağlıklı bir şekilde sevgisini gösterebilmeli.
Ne güzel benim eşim uykuda da sevmiyo ne yazikkiBenim eşimde böyle ama sevgiliyken de böyleydi severek evlendik bazı insanlar sevgisini belli edemiyor hamile olduğumu öğrendiğimden beri ayrı ilgi sevgi bekliyorum yapsa da ben dediğim için yapıyor karnımı bile sevmez doğru dürüst ben zorla götürüyorum elini, söylemesem yapmaz ama bizde şöyle bir durum var eşim ben uyurken öper, karnımı sever, sarılır, izler ben genelde uyuma numarası yaparım devam etmesi içinBelki eşinizde sizi öyle seviyordur hiç fark ettiniz mi ? Ya da hep mi böyleydi sonradan mı oldu ?
Evet severek ama 2 3 ay tanıma fırsatım olduSeverek mi evlendiniz
Kısa değil mi 2 - 3 ay ?Evet severek ama 2 3 ay tanıma fırsatım oldu
Kisaymis biraz tanıdıklar vesile oldu acele etti erkek tarafı da.. ne olduğunu anlamadan evlenmiş olduk ilk aylar iyiydi de böyle olacağı aklıma gelmezdiKısa değil mi 2 - 3 ay ?
Ben de aynı sorundan muzdaribim valla. Evlenmeden önce neredeyse 7-8 sene peşimden koştu. Bunu öyle şey olsun diye demiyorum. Hani beni çok isteyen biriydi. Nişanlandık. Hemen evlenmek istedi falan. Evlendik. Ben BM’yle prensesler gibi hissedeceğimi düşündüm ama yok öyle bsey kfkekd bu da onun yapısı ile ilgili. Ben onu artık böyle kabul ettim. Zamanında annesigil Türkiye’ye göndermişler. Doğru düzgün sevgi görmemişler. Belki de ondan diyorum. İşe gitmeden önce kesin öper, bi de ben mutfaktayken genelde o uyanıyor. Yanıma gelir mutlaka bi sarılır. Arada gelip öper falan tabi bi de. O kadar. Ama cidden az yani bunlar. Üçlü koltukta ben sürekli onun dibindeyim. Bunu fark edip diğer köşeye gidiyorum. 1 saat sonra bakmışım yine oradayım kfkekd yapı meselesi maalesef. Ben de çok dedim de değişmiyorlar heralde bi yerden sonraKizlar kocam sadece cinsellik için bana yanaşıyor . Normalde gelip sevip sarilmiyor arkadaş gibiyiz evde . 10 aylık çocuğumuz var iyi bir baba çocuğuyla ilgileniyor eve de bakıyor aileme karşı falan da iyi . Kötü bir insan değil ama ben kocam gibi hissetmiyorum .yanına gidip sarılıyorum bazen ama onda tık yok .. evde yanıma gelsin normal bir sarılsin şefkat göstersin istiyorum. kendimi çok kötü hissediyorum. Artık içimden de gelmiyor cinsellik için beni çağırdığında.Söyledim ona kaç kere niye böylesin niye normal zamanda sevgini gostermiyosun diye cevap bile veremiyor gecistiriyo napmaliyim bana bir akıl verir misiniz
Ay umarım başarır. Eşinizi ilk mesajınızda anlattığınızda evladını çok seven ama sevgisini göstermeyi beceremeyen sert görünüşlü yumuşak kalpli babalar geldi gözümün önüneBiliyorum biliyorum hiç merak etmeyin bende konuştum zaten onunla bu konuyu ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman sürpriz gebelikti o yüzden belki de adapte olamadı henüz bilmiyorum ama ben boşanmış anne babanın çocuğuyum baba sevgisi görmedim annemi de erken yaşta kaybettim, eşim de çok fazla küçüklüğünde anne baba sevgisi görmemiş şuan görüyor kendisine söyledim bana göstermemeni anlarım ama bak sende bende sevgisiz büyümüş insanlarız çocuğumuza bunu yaşatmaya hakkımız yok diye o da aynısını söylüyor çocuğuma hissettiricem diyor. Şu sıralar baskı yapıyorum ilgi göstermesi için gösteriyor da yalan konuşmayayım. Doğduğunda hareketlerini ilgisini gözlemleyeceğim ona göre de tekrar konuşurum ve düzelemiyorsa terapi almasını söyleyeceğim. Şuan için üstüne çok gitmiyorum hissettireceğim dediği için, normal de ultrason da çok heyecanlanmazdı mesela ama detaylı ultrasona girdiğimiz de yüzü sureti oluşmuş olduğu için çok heyecan yaptı gözlerinden ses tonundan anlayabildim bunu, kendi içinde savaş veriyor bence ve ben inanıyorum ki başaracakAlıntınız için çok çok teşekkür ederim
Çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAy umarım başarır. Eşinizi ilk mesajınızda anlattığınızda evladını çok seven ama sevgisini göstermeyi beceremeyen sert görünüşlü yumuşak kalpli babalar geldi gözümün önüne. Benim babam evdeydi ama benim durumum da varlık içinde yokluk oldu resmen senelerce hiçbir çocuğun bunu yaşamasını istemeyeceğim için yazmak istedim.
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza, umarım kolay bir doğum olur. Erkeklerde biraz şey de var, biz kadınlar hormonal değişimlerle daha önceden başlıyoruz annelik hislerine. Ama onlara bebeği kucaklarına alana kadar çok da dank edemeyebiliyor. Umarım bolca sevgiye ilgiye boğarsınız miniği uzuuun senelerce .
Adam bu konuda bile öküz. Böyle başlayan bi cinsellik hayal edemedim kendi adıma.Evet, gelsene... Der mesela yada direk olaya girer
Sevişme bununla, öğrensin de gelsin. Zevk almadığın bir ilişkiye girme zorunluluğun yok.Evet, gelsene... Der mesela yada direk olaya girer
Dönemseldir, bence hemen böyle şeyler düşünme, ebeveyn olmak büyük sorumluluk neticede; eşin de farklı duygular içindedir. Hepimizin ilişkide askerlik arkadaşı gibi takıldığı dönemler oluyor.Valla benimkisi de ben hamile kaldığımdan beri bana asker arkadaşı gibi davranıyor. Garip bir ruh haline girdi. Doğumdan sonra düzelmezse sepetleyeceğim bu adamı.
Evet Black. Her kontrole geliyor. Doktor riskli dedi. Ondan beridir korkuyor. Sabahları 6'da uyanıyor. Uyumuyor. Ama doğumdan sonra düzelmezse işimiz iş. Ben aşk kadınıyım. Hiç gelemem böyle ilgisizliğe.Dönemseldir, bence hemen böyle şeyler düşünme, ebeveyn olmak büyük sorumluluk neticede; eşin de farklı duygular içindedir. Hepimizin ilişkide askerlik arkadaşı gibi takıldığı dönemler oluyor.
+1Önceden gosteriyor muydu? Onceden sarilip, seven insan artik yapmiyorsa eskisi gibi sevmiyordur.
Gerci öncesi sonrasi yok bence seven insan sevkat duyar, sarilmak, dokunmak ister aksini düşünemiyorum. Bunun cevabi sevgisizlik bana göre ve konusmakla sevgi geri gelir mi????
Ben ki acayip derecede temas sevmeyen insanimdir, devamli elime koluma dokunulsun uyuz olurum ama eşime karşı öyle değilim.
Ölme eşeğim ölme. Sözüm size degil, psikologa. Kimse için bu kadar çabalamaya değeceğini düşünmüyorum. Seven bir zahmet belli etsin.Ben boyle bir soruyu dinlemistim psikologdan. Sevgisiningosteremeyen erkek modeliymiş. Yetiştirme tarzı ile alakalı. Siz ona ilgi gösterrikçe acılırmış. Mesela soğuk oldu üstüne battaniye örteyim falan deyip ortüm bir buse kondurmanız gibi. Sıcak ıhlamur yaptım.iç iyi gelir gibi. Hani tabiri caoz ise çocuk gibi ilgi gösterirseniz duyguları acılırmış
Cinsel ilgisizlik mi dümdüz sevgisizlik, ilgisizlik, odunsuluk mu sizdeki durum?Valla benimkisi de ben hamile kaldığımdan beri bana asker arkadaşı gibi davranıyor. Garip bir ruh haline girdi. Doğumdan sonra düzelmezse sepetleyeceğim bu adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?