• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Sayesinde Bunu da Yapmaya Kalktım

Uzun zamandır her şey yolunda gidiyordu ta kii bu güne dek. 1,5 yıllık evliyim ve artık her kadın gibi ben de anne olmak İSTİYORDUM. Bugün eşim tutturdu haziranda 10 günlük tura çıkalım ben de ya hamile olursam dedim, bu sefer ne bu bebek sevdası kim giriyor senin aklına yeter artık dedi ve BEN DE KORDONLARIMI BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! Bunu diyen bir adama bebek vermem ben, şimdi 28 yaşındayım ama kronik hastalığım yüzünden 30'dan sonrası riskli gebelik benim için. Eşim gel gitleri ile ün salmış biri daha 2 gün önce ev almaya kalktı abisiyle bir telefon görüşmesi hoppp kiraya devam bir de ben başkalarının aklıyla hareket eden oluyorum. Sizce kordon bağlatmakta haksız mıyım? İlerleyen sürede yani 30'dan sonraki yaşlarda yanlışlıkla gebe kalırsam hem benim için hem de bebek için büyük risk alırım. :KK43: :KK43:

bence oluruna bırakın bi müddet..
bizde de eşim çok istiyo..
ben hazır hissetmiyorum ve üstüme geldikçe bunalıyorum..
belki o da bunalmıştır..

İkisi bir arada. Böyle düşünen bir adam için risk almaya değmez sanırım
Bence hemen karar verme iyice dusun anne olmak dunyanin enguzel duygusu belki ilerde tedavi olup saglikli bi bebrk dogurursn sansini sifirlama derim ben bu yapacagn ona degil kendine ceza olur bence benim esimde dort dortluk degil hatta eksileri cok ama kizim oldugu allaha hergun dua ediyorm her kadin anneligi tatmali bence sakin oyle bisey yapma derim her saglik sorunu olan kordonlarini mi baglatcak

bence oluruna bırakın bi müddet..
bizde de eşim çok istiyo..
ben hazır hissetmiyorum ve üstüme geldikçe bunalıyorum..
belki o da bunalmıştır..
Üzerine gitsem eyvallah derim :( sırf maddi sıkıntılardan sıra gelmiyor ailesinin borcu isteği bitmiyor aslında benden önce kendi bebek olsun istedi ama ailesi yeni borçlara davet edince onları kıramadı. Hani eşimi sevmesem boşar giderim ama hep onların sözüyle hareket ettiği için ömür boyu altından kalkamayacağı bir vebali taşıması da haktır diye düşünüyorum

Baglatamazsin canım maalesef. Doktorlar 40 yaşından önce bağlamiyorlar. Ben doktoruma 2.cocuktan sonra baglayalim dedim.olmaz dedi yaş 32 erken dedi.genelde biz hazırız desekte asla yapmiyolar. Helede sizde çocuk yok hiç yapmazlar. Hem bende kan uyuşmazlığı var 3.yu istemiyorum riskli ona rağmen. Genelde ayrılıp başka biri ile evlilik olabilir,cocuk isteyebilirsin o yüzden yapmiyorlarmis. Ve kordonlar bidaha acilmiyormus asla çocuğun olmuyormus.

Bence hemen karar verme iyice dusun anne olmak dunyanin enguzel duygusu belki ilerde tedavi olup saglikli bi bebrk dogurursn sansini sifirlama derim ben bu yapacagn ona degil kendine ceza olur bence benim esimde dort dortluk degil hatta eksileri cok ama kizim oldugu allaha hergun dua ediyorm her kadin anneligi tatmali bence sakin oyle bisey yapma derim her saglik sorunu olan kordonlarini mi baglatcak
Kronik bir hastalık iyileşme ihtimalim yok :(

Baglatamazsin canım maalesef. Doktorlar 40 yaşından önce bağlamiyorlar. Ben doktoruma 2.cocuktan sonra baglayalim dedim.olmaz dedi yaş 32 erken dedi.genelde biz hazırız desekte asla yapmiyolar. Helede sizde çocuk yok hiç yapmazlar. Hem bende kan uyuşmazlığı var 3.yu istemiyorum riskli ona rağmen. Genelde ayrılıp başka biri ile evlilik olabilir.cocuk isteyebilirsin o yüzden. Ve koroner bidaha acilmiyormus
Sizde doğum öncesi aşıyla riski sıfırlıyorlar ama ben de durum çok farklı hem endokrin hem kardiyo hem de nöroloji işin içine giriyor :( bana raporunuzla gelmeniz yeter dediler

Baglatamazsin canım maalesef. Doktorlar 40 yaşından önce bağlamiyorlar. Ben doktoruma 2.cocuktan sonra baglayalim dedim.olmaz dedi yaş 32 erken dedi.genelde biz hazırız desekte asla yapmiyolar. Helede sizde çocuk yok hiç yapmazlar. Hem bende kan uyuşmazlığı var 3.yu istemiyorum riskli ona rağmen. Genelde ayrılıp başka biri ile evlilik olabilir.cocuk isteyebilirsin o yüzden. Ve koroner bidaha acilmiyor
Kronik bir hastalık iyileşme ihtimalim yok :KK43:
Öyle bile olsa risk yasin gelene kadar yapmazlar gencsin

Sizde doğum öncesi aşıyla riski sıfırlıyorlar ama ben de durum çok farklı hem endokrin hem kardiyo hem de nöroloji işin içine giriyor :KK43: bana raporunuzla gelmeniz yeter dediler
Hastalığınız için geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah bende bağlatamazsınız diye biliyorum birde eş rızasında var galiba.

Yok bence yapma ..
Daha gencsin iki yila nelerr olur neler degisir belli olmaz.

Back
X