• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam Sayesinde Bunu da Yapmaya Kalktım

Eşiniz hakkında ki gel git iddanız da ne kadar doğru olduğunuz tartışılır ama çocuk isteyen birinin kordonlarımı bağlatmayı düşünüyorum demesi .
Siz bence çocuk falan doğurmayın bir cümleden kordon bağlatmayı düşünüyorsunuz .
Daha ciddi bir şey olsa , pire için yorgan yakan biri , bilmiyorum .

Son düzenleme:
Uzun zamandır her şey yolunda gidiyordu ta kii bu güne dek. 1,5 yıllık evliyim ve artık her kadın gibi ben de anne olmak İSTİYORDUM. Bugün eşim tutturdu haziranda 10 günlük tura çıkalım ben de ya hamile olursam dedim, bu sefer ne bu bebek sevdası kim giriyor senin aklına yeter artık dedi ve BEN DE KORDONLARIMI BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! Bunu diyen bir adama bebek vermem ben, şimdi 28 yaşındayım ama kronik hastalığım yüzünden 30'dan sonrası riskli gebelik benim için. Eşim gel gitleri ile ün salmış biri daha 2 gün önce ev almaya kalktı abisiyle bir telefon görüşmesi hoppp kiraya devam bir de ben başkalarının aklıyla hareket eden oluyorum. Sizce kordon bağlatmakta haksız mıyım? İlerleyen sürede yani 30'dan sonraki yaşlarda yanlışlıkla gebe kalırsam hem benim için hem de bebek için büyük risk alırım. :KK43: :KK43:
Kordon bağlatmak kolay değil artık 3 çocugun olck ve eşinin imzası olcak canım bildiğim kadaryla...

Sizde doğum öncesi aşıyla riski sıfırlıyorlar ama ben de durum çok farklı hem endokrin hem kardiyo hem de nöroloji işin içine giriyor :KK43: bana raporunuzla gelmeniz yeter dediler
Yapmayın hemen pişman olabilirsiniz sonuçta bidaha asla evladiniz olmicak bekleyin az daha zararla oturmayin. Bu güzel duyguyu yasabilecekseniz biraz daha zorlayin. Kızgınlıkla kendinize zarar vermeyin.ayrica benim 1.de iğne yapıldı sorun olmadı 2.doktor %50 risk var dedi böbreğinde küçük bir problem çıktı artık 3.de %75 sakatlık ve ölüm riski artıyor ve iğnede çözüm olmuyor bu olay böyledir. Yinede yapmıyorlar. 3.de iğnede ise yaramıyor yani.ilk sıfır risk ikinci %50 3.%75 risk tasir

Yapmayın hemen pişman olabilirsiniz sonuçta bidaha asla evladiniz olmicak bekleyin az daha zararla oturmayin. Bu güzel duyguyu yasabilecekseniz biraz daha zorlayin. Kızgınlıkla kendinize zarar vermeyin.ayrica benim 1.de iğne yapıldı sorun olmadı 2.doktor %50 risk var dedi böbreğini küçük bir problem çıktı artık 3.de %75 sakatlık ve ölüm riski artıyor ve iğnede çözüm olmuyor bu olay böyledir. Yinede yapmıyorlar. 3.de iğnede ise yaramıyor yani
Ne iğnesi bu ben anlayamadım
Acsaniz

Ya konu sahibi okudukça sinirleniyorum kusura bakmayın , o bebeği haketmiyor ne yahu .
Ben çocuğumu kendim için doğurdum , etrafım da hiç kimse olmasa kaç tane çocuğa bakabilirim diye düşünüyorum , en fazla bir tane ama sizde ki bu düşünce değil.
Eşiniz için mi doğurmak istiyorsunuz , bi garipsiniz valla.

Ne iğnesi bu ben anlayamadım
Acsaniz
Kan uyuşmazlığı iğnesi eşimin 0 pozitif benim 0 negatif olunca karnimdaki bebek pozitif kanda olduğunda, ya o bana ya ben ona kanama durumunda zarar verebilirim.sakatlik olum düşük gibi riskli hamilelik.organlarinda hasar eksik gibi.allah korusun.bizim suan iyi gidiyor.igne ilk kizimdada olmuştum o riski azaltır okadar.bi böbrek sorunu oldu ilerlemedi işte allahtan

Baglatamazsin canım maalesef. Doktorlar 40 yaşından önce bağlamiyorlar. Ben doktoruma 2.cocuktan sonra baglayalim dedim.olmaz dedi yaş 32 erken dedi.genelde biz hazırız desekte asla yapmiyolar. Helede sizde çocuk yok hiç yapmazlar. Hem bende kan uyuşmazlığı var 3.yu istemiyorum riskli ona rağmen. Genelde ayrılıp başka biri ile evlilik olabilir,cocuk isteyebilirsin o yüzden yapmiyorlarmis. Ve kordonlar bidaha acilmiyormus asla çocuğun olmuyormus.
Bir arkadasim baglatti,33 yasinda sanirim, hem de hic bir sorunu olmadigi halde, aynen sadece 3. Istemedigi icin. Hic bir problem cikarmadi doktor.
Konu sahibi, saglikli dusunmek icin biraz vakit ayirin kendinize. Sinirle yanlis kararlar almayin.

Ya konu sahibi okudukça sinirleniyorum kusura bakmayın , o bebeği haketmiyor ne yahu .
Ben çocuğumu kendim için doğurdum , etrafım da hiç kimse olmasa kaç tane çocuğa bakabilirim diye düşünüyorum , en fazla bir tane ama sizde ki bu düşünce değil.
Eşiniz için mi doğurmak istiyorsunuz , bi garipsiniz valla.
Hayır bir de olay korumaysa sprial denen bir şey var yani,bebek ihtimalini yok etmek çoook cesur bir karar.

Hayır bir de olay korumaysa sprial denen bir şey var yani,bebek ihtimalini yok etmek çoook cesur bir karar.
Evet çok cesurca çünkü çok cesurca sevdim ve ansızın soğudum. Hiçbir zaman önceliği ben ve çocukları olmayan birinden

E siz kimi cezalandiriyorsunuz ki,
Olan size olur. Adam başkasıyla evlenir, çocuk yaparsa ne Olacak?

Uzun zamandır her şey yolunda gidiyordu ta kii bu güne dek. 1,5 yıllık evliyim ve artık her kadın gibi ben de anne olmak İSTİYORDUM. Bugün eşim tutturdu haziranda 10 günlük tura çıkalım ben de ya hamile olursam dedim, bu sefer ne bu bebek sevdası kim giriyor senin aklına yeter artık dedi ve BEN DE KORDONLARIMI BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! Bunu diyen bir adama bebek vermem ben, şimdi 28 yaşındayım ama kronik hastalığım yüzünden 30'dan sonrası riskli gebelik benim için. Eşim gel gitleri ile ün salmış biri daha 2 gün önce ev almaya kalktı abisiyle bir telefon görüşmesi hoppp kiraya devam bir de ben başkalarının aklıyla hareket eden oluyorum. Sizce kordon bağlatmakta haksız mıyım? İlerleyen sürede yani 30'dan sonraki yaşlarda yanlışlıkla gebe kalırsam hem benim için hem de bebek için büyük risk alırım. :KK43: :KK43:
Kordon bağlatmak için çok erken bence,en azından bi çocuk sahibi olmayı hakediyorsun :(

Bir arkadasim baglatti,33 yasinda sanirim, hem de hic bir sorunu olmadigi halde, aynen sadece 3. Istemedigi icin. Hic bir problem cikarmadi doktor.
Konu sahibi, saglikli dusunmek icin biraz vakit ayirin kendinize. Sinirle yanlis kararlar almayin.
Demekki birazda doktorun insiyatifinde bu işler kardeşimin doktoru başkaydı oda baglamamisti.

Demekki birazda doktorun insiyatifinde bu işler kardeşimin doktoru başkaydı oda baglamamisti.
Evet, oyle galiba. Birde sezeryan dogumdan sonra bagliyorlar , bir derece anliyorum da, boyle fevri bir kararla vucuduna zarar verecek bir ameliyat niye... Arkadasin regl periodlari da bozulmayacak mi sonrasinda?

Evet, oyle galiba. Birde sezeryan dogumdan sonra bagliyorlar , bir derece anliyorum da, boyle fevri bir kararla vucuduna zarar verecek bir ameliyat niye... Arkadasin regl periodlari da bozulmayacak mi sonrasinda?
Tabii çok riskli ve zor bir karar bu.bence yapmamalı.esine kızıp yapılacak birsey değil bu.

Kocaya kizip kordon baglatmak, pire için yorgan yakmak değil midir ? Brad Pitt de Jennifer Anistondan çocuk istemiyor diye bosanip Angelina Jolie'den 6 çocuk sahibi oldu. Simdi 7.si yoldaymis. Ya Brad Pitt de Jennifer'a kizip kordonlarini baglatsaydi ? Her ihtimali düşünmek lazim. Bence böyle birşey yapma.

Back
X