Kocam Sayesinde Bunu da Yapmaya Kalktım

neden kendinizi cezalandiriyorsunuz ki? dogurganlik kadina verilmis en guzel armaganlardan biri,zaten vakti gelince kendiliginden duracak bu surec.bence ofkeyle kalkip zararla oturmayin.
 
Sakın yapma sonra çok pişman olursun. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin
 
bir anlık öfkeyle yapma canım. eşin tedirgin olabilir, baba olmaya hazır değildir. öfkeyle değil de sakin sakin anlatmayı dene..
 
Iyi düşünün kordon bağlatma olayını derim. Hamileyken de gidebilirsiniz tatile, bugün hemen hamile kalmazsınız zaten muhtemelen istesenizde.
Ha eşiniz haklı demiyorum, söylediği cümle manasız olmuş, kişi kendinden bilir işi derler ya o hesap. Kendisi etkileniyor diye sizinde çevrenizden etkilendiğinizi sanmış aklınca ama tek sorun bu cümleyse bir kez daha düşünün derim. Eşinizle başka sorunlar var ise bilemedim tabi ne denir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
 
Canım sen neden kendine bunu yapacaksın.
Madem istemiyormuş bırak kendisi korunsun.
İki gün sonra da çocuk ister bu bu kadar kararsızlıkla.
Vazgeçtim zaten her şeyi oluruna bıraktım ama artık çocuktan da vazgeçtim şartlar düzelmezse aşkımdan ölsem de bu evliliği bitiririm, işin enteresan yanı eşime dair hiçbir sorunum yok ama ailesinin beni dizginleme hevesi beni kemiriyor, yesinler maaşımızı dibine dek ama bizim ilişkimizden uzak dursunlar tek isteğim bu
 
Hayati riski fazla olan gebeliklerde erkeğin onayıyla hocanın insiyatifiyle yapılıyor, koca bir şehirde sadece 3 doktor raporların ve eşinle gel dedi eşim de razı olmadı, bu kolay bir karar değil herkesin bir cinnet noktası olur ama ben çoğu olumsuzlukları görmezden geldim ya da anlık sinirle parlayıp hemen söndüm hiçbirini uzatmadım ama sizlerin de dediği gibi bu kötülüğü kendime yapmayacağım her şey için teşekkür ederim
 
eşin istemiyo boşver ya canına minnet. yapıcaksın ondan sonra bütün yükünü sana atıcak. kordon falan sakın bağlatma ama çocuk istemiyosada yapmayın cnm. tabi senin isteklerinde önemli sonra çocugum yok çocugum olsa şimdi şu yaşta olurdu diye üzülme
 
Kesinlikle fikir vermem gibi bir şey söz konusu olamaz aslında ama bence eşiniz kötü anlamda söylememiş, ben okuduğumda sizi bu kadar etkilemesine kızmış gibi geldi, sizi düşündüğü için. Hayatınızı buna göre yönlendirmenizi istemiyor, elbette oda bebeğiniz olsun istiyordur fakat çok fazla üstüne düşüyor gibisiniz :)
 
Sakin olun... Bu alacağınız karar çok ciddi sonuç verecek. Anne olamayacaksınız. Ancak 30 dan sonra ne kadar riskli olursa olsun sağlıklı olma ihtimali de var. Unutmayın öfkeyle kalkan zararla oturur.
 
Belli ki adam şu an çocuk istemiyor. Bunu yapması ne kadar doğru sence? Böyle akıllar vermeyin rica ederim sonra mutsuz evlilik mutsuz çocuklar oluyor Allah korusun. Bu iki tarafın kararıyla olmasi gereken çok ciddi bir şey.
 
Peki sen anne olmak hiç istemiyor musun?? 30 dan sonrası riskli diyorsun..ben senin yerinde olsam yapardım hemen çocuk
 
Hiçbir doktor dogurmadıgınız için kordonlarınızı baglamaz. Sakin olun.
 
Bu arada kordon içinde eş izni gerekior diye biliorum ama yanlış olmasın. Yengem istemişti doğumdan sonra da amcam razı gelmeyince olamamıştı

Evet eş izni gerekiyor, bende 31 yaşında ikinci doğumumda (sezaryanla olmuştu) bağlatmıştım. Sağlık problemlerim vardı oğluma hamile kalmam bile mucizeydi doktorların deyimiyle. Ama Rabbim nasip etti olmazı oldurttu. Doktor yaşınız çok genç normal şartlarda bağlamam mümkün değildi ama sağlığınız açısından üçüncü gebelik çok riskli o yüzden kordonlarınızı eğer onay verirseniz bağlayacağım dedi eşime de imza attırdılar onay veriyorum diye.
 
Sonrasında değiştirdim fikrimi. Onun durumları karışıkmış sadecw çocuk mevzusu ddeğilmiş zaten bwnde yorumları okuyunca öğrenip yeniden meaaj yazdım.
 
kordonmu bağlanıyormuş ilk defa duydum. eşinize kızıpta sonradan pişman olacağınız işler yapmayın lütfen. atalarımız boşuna soylememış öfkeyle kalkan zararla oturur diye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…