Sakın yapma sonra çok pişman olursun. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsinUzun zamandır her şey yolunda gidiyordu ta kii bu güne dek. 1,5 yıllık evliyim ve artık her kadın gibi ben de anne olmak İSTİYORDUM. Bugün eşim tutturdu haziranda 10 günlük tura çıkalım ben de ya hamile olursam dedim, bu sefer ne bu bebek sevdası kim giriyor senin aklına yeter artık dedi ve BEN DE KORDONLARIMI BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! Bunu diyen bir adama bebek vermem ben, şimdi 28 yaşındayım ama kronik hastalığım yüzünden 30'dan sonrası riskli gebelik benim için. Eşim gel gitleri ile ün salmış biri daha 2 gün önce ev almaya kalktı abisiyle bir telefon görüşmesi hoppp kiraya devam bir de ben başkalarının aklıyla hareket eden oluyorum. Sizce kordon bağlatmakta haksız mıyım? İlerleyen sürede yani 30'dan sonraki yaşlarda yanlışlıkla gebe kalırsam hem benim için hem de bebek için büyük risk alırım.
Peki sen haketmiyor musunBunu asla yapmam... Çünkü o bir bebeği hak etmiyor
İkisi bir arada. Böyle düşünen bir adam için risk almaya değmez sanırım
Vazgeçtim zaten her şeyi oluruna bıraktım ama artık çocuktan da vazgeçtim şartlar düzelmezse aşkımdan ölsem de bu evliliği bitiririm, işin enteresan yanı eşime dair hiçbir sorunum yok ama ailesinin beni dizginleme hevesi beni kemiriyor, yesinler maaşımızı dibine dek ama bizim ilişkimizden uzak dursunlar tek isteğim buCanım sen neden kendine bunu yapacaksın.
Madem istemiyormuş bırak kendisi korunsun.
İki gün sonra da çocuk ister bu bu kadar kararsızlıkla.
Hayati riski fazla olan gebeliklerde erkeğin onayıyla hocanın insiyatifiyle yapılıyor, koca bir şehirde sadece 3 doktor raporların ve eşinle gel dedi eşim de razı olmadı, bu kolay bir karar değil herkesin bir cinnet noktası olur ama ben çoğu olumsuzlukları görmezden geldim ya da anlık sinirle parlayıp hemen söndüm hiçbirini uzatmadım ama sizlerin de dediği gibi bu kötülüğü kendime yapmayacağım her şey için teşekkür ederimHiç doğum yapmamış bir kadının kordonlarını bağlamazlar, hiçbir doktor bunun sorumluluğunu almaz, en az 2 doğum ve doğumların sezeryanla olması, annenin sağlığının risk altında olması gerekiyor kordon bağlatmak için.
Ki siz eşinize öfkeyle böyle düşünüyorsunuz şu an, kızgınlığınız geçince kordon bağlatmanın eşinizi değil kendinizi cezalandırma olduğunu fark edeceksiniz.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşaallah.
Kesinlikle fikir vermem gibi bir şey söz konusu olamaz aslında ama bence eşiniz kötü anlamda söylememiş, ben okuduğumda sizi bu kadar etkilemesine kızmış gibi geldi, sizi düşündüğü için. Hayatınızı buna göre yönlendirmenizi istemiyor, elbette oda bebeğiniz olsun istiyordur fakat çok fazla üstüne düşüyor gibisiniz :)Uzun zamandır her şey yolunda gidiyordu ta kii bu güne dek. 1,5 yıllık evliyim ve artık her kadın gibi ben de anne olmak İSTİYORDUM. Bugün eşim tutturdu haziranda 10 günlük tura çıkalım ben de ya hamile olursam dedim, bu sefer ne bu bebek sevdası kim giriyor senin aklına yeter artık dedi ve BEN DE KORDONLARIMI BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! Bunu diyen bir adama bebek vermem ben, şimdi 28 yaşındayım ama kronik hastalığım yüzünden 30'dan sonrası riskli gebelik benim için. Eşim gel gitleri ile ün salmış biri daha 2 gün önce ev almaya kalktı abisiyle bir telefon görüşmesi hoppp kiraya devam bir de ben başkalarının aklıyla hareket eden oluyorum. Sizce kordon bağlatmakta haksız mıyım? İlerleyen sürede yani 30'dan sonraki yaşlarda yanlışlıkla gebe kalırsam hem benim için hem de bebek için büyük risk alırım.
Belli ki adam şu an çocuk istemiyor. Bunu yapması ne kadar doğru sence? Böyle akıllar vermeyin rica ederim sonra mutsuz evlilik mutsuz çocuklar oluyor Allah korusun. Bu iki tarafın kararıyla olmasi gereken çok ciddi bir şey.Eşim gelgitli diyorsunuz belki yarın bebek yapalım dicek. Kordon işi yaş iş. Bence korunuyorum deyin içmeyin ilaçları onumu takip etcek hergün atıverirsiniz çöpe.olunca da allahın hikmeti korunurken hamile kalan çokkkk dersiniz:-D
Bu arada kordon içinde eş izni gerekior diye biliorum ama yanlış olmasın. Yengem istemişti doğumdan sonra da amcam razı gelmeyince olamamıştı
Sonrasında değiştirdim fikrimi. Onun durumları karışıkmış sadecw çocuk mevzusu ddeğilmiş zaten bwnde yorumları okuyunca öğrenip yeniden meaaj yazdım.Belli ki adam şu an çocuk istemiyor. Bunu yapması ne kadar doğru sence? Böyle akıllar vermeyin rica ederim sonra mutsuz evlilik mutsuz çocuklar oluyor Allah korusun. Bu iki tarafın kararıyla olmasi gereken çok ciddi bir şey.
Kusura bakma canım o zaman tamamını okumadım yazılanlarin. Arada gözümden kaçtı demekki.Sonrasında değiştirdim fikrimi. Onun durumları karışıkmış sadecw çocuk mevzusu ddeğilmiş zaten bwnde yorumları okuyunca öğrenip yeniden meaaj yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?