- 26 Kasım 2014
- 100
- 27
- 38
- 30
Hm cnm allah yardmcin olsn ne diyim ama yinede iyi dusun oyle karar ver kizginlikla yapmaKronik bir hastalık iyileşme ihtimalim yok
Cnm Allah yardimcm ama iyi dusun oyle karar verKronik bir hastalık iyileşme ihtimalim yok
Bebek için evlenilmez zaten ama söyledikleri içime oturdu ve her şeyden soğudum keşke bana şiddet uygulasa ya da aldatsa da ondan nefret etsem çünkü eşimin bu kafasıyla bırak bebeği bir çöpümüz bile olmayacak ben de kendisi de deli gibi çalışıyoruz ama çalıştığımız hep onun ailesine yarıyor maddi manevi sömürge altında inan ki ondan nefret etmek istiyorum hiç bu kadar canımı yakmamıştı ve tam her şey rayına girmişti ama o tarafın bir sözü yetiyor evliliğim git gide ailesine bağlı hale geldi yerine oturacak cinsten değil onu biliyorum.böyle bir adamdan çocuk sahibi olduğumda da çocuğa söz hakkı hep onların olacak adından tut donuna kadar bu eziyeti hem kendime hem de çocuğa yapmaya hakkım yok. Keşke bana somut bir zarar verse tüm güzel günleri unutup çekip gitsem hayatıma devam etsem .merisina'cim, once evlilik oturmali bence.. sonucta degisken biri diyorsun, senin basta tereddutte olman lazim bebek icin, sirf evlendik diye bebek sahibi olmak istenmez..
Böyle bir durumda kordon bağlatmak yerine boşanmayi düşünmeniz daha mantikli değil mi?Bebek için evlenilmez zaten ama söyledikleri içime oturdu ve her şeyden soğudum keşke bana şiddet uygulasa ya da aldatsa da ondan nefret etsem çünkü eşimin bu kafasıyla bırak bebeği bir çöpümüz bile olmayacak ben de kendisi de deli gibi çalışıyoruz ama çalıştığımız hep onun ailesine yarıyor maddi manevi sömürge altında inan ki ondan nefret etmek istiyorum hiç bu kadar canımı yakmamıştı ve tam her şey rayına girmişti ama o tarafın bir sözü yetiyor evliliğim git gide ailesine bağlı hale geldi yerine oturacak cinsten değil onu biliyorum.böyle bir adamdan çocuk sahibi olduğumda da çocuğa söz hakkı hep onların olacak adından tut donuna kadar bu eziyeti hem kendime hem de çocuğa yapmaya hakkım yok. Keşke bana somut bir zarar verse tüm güzel günleri unutup çekip gitsem hayatıma devam etsem .
Konuştum senle 30' u geçtikten sonra evlensek ne yapardın dedi. Ben de bunları bana söyleyip yaşatmasaydın riski göze alırdım dedim ona değişken bir yapıda olduğunu hatırlattım hala senin aklına girenler var diyor ya ben kadınım hislerim var ama hepsi öldü yatağa bile yatamadım bu gece ayrı yatıyoruz30dan sonra riski oluyorsa, bunu esine anlatmalisin ..
Konusun esinle.
Sevmesem ya da nefret etsem yapardım.Böyle bir durumda kordon bağlatmak yerine boşanmayi düşünmeniz daha mantikli değil mi?
Sakin kordonlarinizi bağlatmayin pişman olabilirsiniz rahatsizliğinizi bilmiyorum ama Allah nasip ederse her durumda bebeğiniz olur.Sevmesem ya da nefret etsem yapardım.
Teşekkür ederim. ..Sakin kordonlarinizi bağlatmayin pişman olabilirsiniz rahatsizliğinizi bilmiyorum ama Allah nasip ederse her durumda bebeğiniz olur.
bu saydiklarin nasil acilardir, tahmin edebiliyo musun? bence tovbe de, buyuk konusma.. hem ayrilmak icin her zaman somut seyler olmaz/gerekmez.. bunu ayril diye soylemiyorum tabi ki, sen soyledigin icin soyluyorum.Bebek için evlenilmez zaten ama söyledikleri içime oturdu ve her şeyden soğudum keşke bana şiddet uygulasa ya da aldatsa da ondan nefret etsem çünkü eşimin bu kafasıyla bırak bebeği bir çöpümüz bile olmayacak ben de kendisi de deli gibi çalışıyoruz ama çalıştığımız hep onun ailesine yarıyor maddi manevi sömürge altında inan ki ondan nefret etmek istiyorum hiç bu kadar canımı yakmamıştı ve tam her şey rayına girmişti ama o tarafın bir sözü yetiyor evliliğim git gide ailesine bağlı hale geldi yerine oturacak cinsten değil onu biliyorum.böyle bir adamdan çocuk sahibi olduğumda da çocuğa söz hakkı hep onların olacak adından tut donuna kadar bu eziyeti hem kendime hem de çocuğa yapmaya hakkım yok. Keşke bana somut bir zarar verse tüm güzel günleri unutup çekip gitsem hayatıma devam etsem .
veHiç doğum yapmamış bir kadının kordonlarını bağlamazlar, hiçbir doktor bunun sorumluluğunu almaz, en az 2 doğum ve doğumların sezeryanla olması, annenin sağlığının risk altında olması gerekiyor kordon bağlatmak için.
Ki siz eşinize öfkeyle böyle düşünüyorsunuz şu an, kızgınlığınız geçince kordon bağlatmanın eşinizi değil kendinizi cezalandırma olduğunu fark edeceksiniz.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşaallah.
Uzun zamandır her şey yolunda gidiyordu ta kii bu güne dek. 1,5 yıllık evliyim ve artık her kadın gibi ben de anne olmak İSTİYORDUM. Bugün eşim tutturdu haziranda 10 günlük tura çıkalım ben de ya hamile olursam dedim, bu sefer ne bu bebek sevdası kim giriyor senin aklına yeter artık dedi ve BEN DE KORDONLARIMI BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! Bunu diyen bir adama bebek vermem ben, şimdi 28 yaşındayım ama kronik hastalığım yüzünden 30'dan sonrası riskli gebelik benim için. Eşim gel gitleri ile ün salmış biri daha 2 gün önce ev almaya kalktı abisiyle bir telefon görüşmesi hoppp kiraya devam bir de ben başkalarının aklıyla hareket eden oluyorum. Sizce kordon bağlatmakta haksız mıyım? İlerleyen sürede yani 30'dan sonraki yaşlarda yanlışlıkla gebe kalırsam hem benim için hem de bebek için büyük risk alırım.
Uzun zamandır her şey yolunda gidiyordu ta kii bu güne dek. 1,5 yıllık evliyim ve artık her kadın gibi ben de anne olmak İSTİYORDUM. Bugün eşim tutturdu haziranda 10 günlük tura çıkalım ben de ya hamile olursam dedim, bu sefer ne bu bebek sevdası kim giriyor senin aklına yeter artık dedi ve BEN DE KORDONLARIMI BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! Bunu diyen bir adama bebek vermem ben, şimdi 28 yaşındayım ama kronik hastalığım yüzünden 30'dan sonrası riskli gebelik benim için. Eşim gel gitleri ile ün salmış biri daha 2 gün önce ev almaya kalktı abisiyle bir telefon görüşmesi hoppp kiraya devam bir de ben başkalarının aklıyla hareket eden oluyorum. Sizce kordon bağlatmakta haksız mıyım? İlerleyen sürede yani 30'dan sonraki yaşlarda yanlışlıkla gebe kalırsam hem benim için hem de bebek için büyük risk alırım.
Canim anlıyorum seni ama bole birsey yapmakla kendine de büyük haksızlık yaparsın az sabırlı ol iyi düşün esinle konus yani herseyi dene ama sırf sinir gurur yüzünden kendine ve hayallerine bukadar büyük bi darbe vurmaUzun zamandır her şey yolunda gidiyordu ta kii bu güne dek. 1,5 yıllık evliyim ve artık her kadın gibi ben de anne olmak İSTİYORDUM. Bugün eşim tutturdu haziranda 10 günlük tura çıkalım ben de ya hamile olursam dedim, bu sefer ne bu bebek sevdası kim giriyor senin aklına yeter artık dedi ve BEN DE KORDONLARIMI BAĞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ! Bunu diyen bir adama bebek vermem ben, şimdi 28 yaşındayım ama kronik hastalığım yüzünden 30'dan sonrası riskli gebelik benim için. Eşim gel gitleri ile ün salmış biri daha 2 gün önce ev almaya kalktı abisiyle bir telefon görüşmesi hoppp kiraya devam bir de ben başkalarının aklıyla hareket eden oluyorum. Sizce kordon bağlatmakta haksız mıyım? İlerleyen sürede yani 30'dan sonraki yaşlarda yanlışlıkla gebe kalırsam hem benim için hem de bebek için büyük risk alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?