Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Sebepsiz yer aradım bulamadım. Hepsini okumaya tahammul bile edemedim. arkaniza bakmadan kaçın. bunları buraya yazarak vakit kaybetmeniz bile anormal. bosanin. ya da bosanmayin. yakinda sizi öldürür o zaman boşanmış olursunuz. hayatta kimse size değer vermedi de siz de mi kendinize değer vermediniz?

YEPISYENI esyali evin sana mezar olur bacim,aldigin darbelerden aklini mi kullanamaz oldun noldu ben anlayamadim :işsiz:
bosan bosan,babana soyle sana sahip ciksin benim kizimin bosanilacak bi kabahati yok diyecegine.

Kocam sebepsiz yere boşamak istiyor.

Bu konu hakkında objektif yorumlar yapar mısınız arkadaşlar.Gerçekten çok madurum.Dua bekliyorum sizden.

Objektif yorum & öneri:
- "Sebepsiz" yazmissin. Senin baya sebebin var ama
- Bos yere hirs yapiyorsun
- Bu kadar asagilanmayi nasil kabul ediyorsun
- Elinde darp raporu var, bosanma davasi acsan nafaka tazminat vs herseyi alirsin
- Allahtan cocugun yok ve dikkat et olmasin
- Kocan olacak kisinin esyalarini topla kapinin önüne koy
- Kapi kilidini degistir, eve alma!
- Ailen gelsin bi süre senin yaninda kalsin
- Is bul calis, keyfine bak

Eşin olacak şahsiyetin pskolojik durumu ıyı degıl bunu anladıkta, sende iyi değilsin hani... Adam sana binbir senaryo yazıp seni tedtıd edıyor sen "yepyeni evim eşyalarım" diyorsun ...Arkadasım eşinin kurdugu cumleler normal bır ınsan cümleleri degıl adam bozuk maya ne dıye hala yanondasın canından olucaksın varmı otesi... Evınıde esyalarınıda bırak gıt babanın evine aç davanı kurtul pislikten ailesinden... Yazık değilmi dort bes sene surundurucem diyeceksin olan sana olacak zaten anladigim kadarıyla olmusta...

Ayrica boşanmakla namusun ne ilgisi var merak ettim.
Boşanan kadınlar namussuz oluyor senin zihniyetine göre??
Sana ne desem az.en iyisi susayım. ban yemeye dahi değmezsin!

Fake konular için ayrıca üzülüyorum burada insanlar sizin yaşadım dediklerinize belki üzülüyor, yardımcı olmak için çırpınıyor, ama bazı konular o kadar çıkmaza giriyor ki fake olduğu çok açık. Bu konuda bence öyle. Yoksa bu kadar şeye rağmen hala sebepsiz diyebiliyorsa bir insan, ya aldığı darbeler beyninde hasara yol açmıştır yada insanlarla dalga geçiyordur. Yazık size.

Arkadaşlar haklı olabilirsiniz benim de bir onurum var .Sırf ailesini mutlu etmedim diye yuvamızı yıkamaz.Bu nasıl bir davranış böyle.Onun ailesine hizmet etmiyorum diye beni dövmeye boşamaya hakkı yok.Zaten bu söz ve hareketlerinden sonra çok birşey bekleyemem.Aşk ve sevgi varsa bunlardan bahsedilmemeli.Ne kadar üzgünüm anlatamam.İnsan mahrem konusunu açmaya çekinmez hale gelirmiş demekki.Ben bu kadar çabuk pes etmeyeceğim.Dayak yemeye son verildi rahat olun.Ailece amaçları güya ben dayak yiyorum diye babama gönderip eve eşyalara çökmek.Bana bunu dedi.Hala inanamıyorum.İnsan hakları mahkemesine de başvuracağım.Rezil rüsvay edeceğim.Bu ana babaların ilişkilere burun sokup ayrılığa yol açmaları yetti artık.Hepsine tek tek tazminat davası açacağım.Bir genç kızın hayatı hayalleri bu kadar değersiz değil.O zaman başta diyecekti.Köle olarak alıyoruz diye bizde başka kapıya derdik.İnsanlar karakterlerini o kadar iyi gizliyor ki.

En güzeli ne yap kardsim aynini arkadaşım yaptı ona kizmistim ama senin hakkın var o eşyaları öyle bi hale getir ki kimseye yaramasin. Sana zaten yaratmayacak belli iyice bi kır dök çık git bosan bunlardan sana ölüm gelir hiç inat etme önüne bak bosannn

Fake konular için ayrıca üzülüyorum burada insanlar sizin yaşadım dediklerinize belki üzülüyor, yardımcı olmak için çırpınıyor, ama bazı konular o kadar çıkmaza giriyor ki fake olduğu çok açık. Bu konuda bence öyle. Yoksa bu kadar şeye rağmen hala sebepsiz diyebiliyorsa bir insan, ya aldığı darbeler beyninde hasara yol açmıştır yada insanlarla dalga geçiyordur. Yazık size.
Ne fakesi arkadaşım.Konya numune hastanesinden aldım üç gün önce.İsterseniz DM atabilirsiniz detaylı bilgi verebilirim.Ayrıca Hukuki.net sitesinde çeşitli avukatlardan ben bu adamdan nasıl tazminat alırım diye yardım bekliyorum.Yakında baroya gideceğim.

Kizim senin akıl ve ruh sagligin yerindemi ne gıcır gıcır eşyası ne mendil gibi kenara atmasi okurken üzüldüm sona bi geldim beni kenara atamayacak töbe yarabbim :KK12:ömrünü alir elinden hayatin gider deli bu adam demekki bırak bosan hayatindan degerlimi
Babanada inanamadim benim kızım bosanicak bisey yapmadi alla alla:sinirli: adam dövuyor kizini adam kosa kosa gidip alicaksin agzinin ortasinada bi tane cakicaksin ay cok sinirlendim

Ne fakesi arkadaşım.Konya numune hastanesinden aldım üç gün önce.İsterseniz DM atabilirsiniz detaylı bilgi verebilirim.Ayrıca Hukuki.net sitesinde çeşitli avukatlardan ben bu adamdan nasıl tazminat alırım diye yardım bekliyorum.Yakında baroya gideceğim.

e sen sülalesinden tazminat isteyeceğin adama ne diye yuvana dön diyorsun o zaman pes

Aman keşke fake olsaydın. mal mülk derdine canından olacaksin haberin yok..
Buraya arkamdan helva dağıtın dua okuyun diye konu açsan daha mantıklı olurdu şu yazdıklarından.

O değilde nickin çok manidar "kendimiezdirmem".Ayaklara paspas olmuşsun ne gurur kalmış ne bi şey ama aman süründür kocanı aman.
Bi de böyle şiddet gören kadınların savunucusu gibi akıl falan vermişsin yok özgürlüklerinin vermeyin yok kenara atılmayın.Senin aklın sana yetmiyor belli ki bi de gelip saçma sapan konuşup milletin asabını bozma.

Back
X