Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Arkadaşlar haklı olabilirsiniz benim de bir onurum var .Sırf ailesini mutlu etmedim diye yuvamızı yıkamaz.Bu nasıl bir davranış böyle.Onun ailesine hizmet etmiyorum diye beni dövmeye boşamaya hakkı yok.Zaten bu söz ve hareketlerinden sonra çok birşey bekleyemem.Aşk ve sevgi varsa bunlardan bahsedilmemeli.Ne kadar üzgünüm anlatamam.İnsan mahrem konusunu açmaya çekinmez hale gelirmiş demekki.Ben bu kadar çabuk pes etmeyeceğim.Dayak yemeye son verildi rahat olun.Ailece amaçları güya ben dayak yiyorum diye babama gönderip eve eşyalara çökmek.Bana bunu dedi.Hala inanamıyorum.İnsan hakları mahkemesine de başvuracağım.Rezil rüsvay edeceğim.Bu ana babaların ilişkilere burun sokup ayrılığa yol açmaları yetti artık.Hepsine tek tek tazminat davası açacağım.Bir genç kızın hayatı hayalleri bu kadar değersiz değil.O zaman başta diyecekti.Köle olarak alıyoruz diye bizde başka kapıya derdik.İnsanlar karakterlerini o kadar iyi gizliyor ki.

Kimi onurum var dayak yiyip oturamam der. Kimi de onurum var kendimi biraktirmam boşanmam der. Onura bakış açısı değişiyor işte. .

Kusura bakmayın ama şaka mısınız?
Evet adamın(?) boşanmak için sebebi yok ama sizin şiddet gibi çok geçerli bir sebebiniz var.
Kaçıp kurtulacağınız yerde boşanmayacağım diyorsunuz.
Birkaç gün sonra bir yerlerde ölü bulunmazsınız umarım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar haklı olabilirsiniz benim de bir onurum var .Sırf ailesini mutlu etmedim diye yuvamızı yıkamaz.Bu nasıl bir davranış böyle.Onun ailesine hizmet etmiyorum diye beni dövmeye boşamaya hakkı yok.Zaten bu söz ve hareketlerinden sonra çok birşey bekleyemem.Aşk ve sevgi varsa bunlardan bahsedilmemeli.Ne kadar üzgünüm anlatamam.İnsan mahrem konusunu açmaya çekinmez hale gelirmiş demekki.Ben bu kadar çabuk pes etmeyeceğim.Dayak yemeye son verildi rahat olun.Ailece amaçları güya ben dayak yiyorum diye babama gönderip eve eşyalara çökmek.Bana bunu dedi.Hala inanamıyorum.İnsan hakları mahkemesine de başvuracağım.Rezil rüsvay edeceğim.Bu ana babaların ilişkilere burun sokup ayrılığa yol açmaları yetti artık.Hepsine tek tek tazminat davası açacağım.Bir genç kızın hayatı hayalleri bu kadar değersiz değil.O zaman başta diyecekti.Köle olarak alıyoruz diye bizde başka kapıya derdik.İnsanlar karakterlerini o kadar iyi gizliyor ki.
He tamam.

Kizim senin akıl ve ruh sagligin yerindemi ne gıcır gıcır eşyası ne mendil gibi kenara atmasi okurken üzüldüm sona bi geldim beni kenara atamayacak töbe yarabbim :KK12:ömrünü alir elinden hayatin gider deli bu adam demekki bırak bosan hayatindan degerlimi
Babanada inanamadim benim kızım bosanicak bisey yapmadi alla alla:sinirli: adam dövuyor kizini adam kosa kosa gidip alicaksin agzinin ortasinada bi tane cakicaksin ay cok sinirlendim

O kadar da değil bu ev benim o gitti anasının yanında kalıyor.Beni atıp anasıyla yaşayacakmış öyle yağma yok.Dün eve gelmek istedi kapıya geldi.Önceden aramıştı valizini koydum.Almamış.Kim oluyormuş beni gönderiyor ben onu gönderdim.Hatasını anlayacak yoksa sürekli uzaklaştırıp bu evde yaşayacağım.Hiçbir hakkımdan vazgeçmeyeceğim.Ne sığınma evine ne de baba evine gitmiyorum.Bana hiçbirşey yapamaz.Alo dediğimde ekip kapıda bitiyor.Adam olmadı madem anasının evinde yaşayıp maaşını bana yedirsin.

Adamın seni boşamak için sebebi varmı bilmem ama senin onu boşamak için baya bir sebebin var :işsiz:adam öldürmekle tehdit ediyor sen ne diyorsun artık nasıl vurduysa kafana mantık 0

Tamamını okuyamadım! içim şişti....
Bu nasıl adam yahu adam denmez ama..
Hiç durma neresinden tutsan elinde kalır, bu şahısla hayat geçmez...
Saygısız,hadsiz ve en çokta vicdansız..

Konu sahibi normal değil. yazıpta kendimizi yormayalım bosver canım.
İnsanın sınırını bozuyor valla bu tipler .
Rumuz da "kendimi ezdirmem". Ya bu arkadas "onur"u, yuvayi, kendini ezdirmemeyi cok yanlis anlamis, ya da cok fena kekleniyoruz. Ama keklensek bile bu kafadan kadinlar cok var ulkede. Yillarca kocadan dayak yeyip oturmayi "mucadele ettim" saniyorlar.

Onun sebebi yoksa,senin sebebin cook.niye düşünüyorsun anlamadim?bir gün dayanılmaz bu adama. Ama sen hoşlanıyorsun galiba ve bosanması seni üzüyor.ne biçim iş bu? sen acmalıydın bu davayı. Yanlış olmuş.ama sen boşanmaz ve daha çok çekersin belli.ben arkama bile bakmaz kaçardım. Çocuk olursa zaten bittin sen bence.kurtulamazsın onlardan. Cocugunuda alırlar elinden...

Hanımefendi sizin yapmanız gereken tek bir şey var... Kocanızı boşamak..Kurtulun..sonrada bir psikiyatr gidin tedavi olun

Insan haklari mahkemesine namusum icin bosanamam, onurum var benim de, yargıçın beyni yansın.

Şöyle troller gibi yorum yapanlar ötede oynayın.Postunuzu başka yerde kasın.Mantıklı yorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim.Mazlumun halinden mazlum anlar.Bekara koca boşamak kolay.

O kadar da değil bu ev benim o gitti anasının yanında kalıyor.Beni atıp anasıyla yaşayacakmış öyle yağma yok.Dün eve gelmek istedi kapıya geldi.Önceden aramıştı valizini koydum.Almamış.Kim oluyormuş beni gönderiyor ben onu gönderdim.Hatasını anlayacak yoksa sürekli uzaklaştırıp bu evde yaşayacağım.Hiçbir hakkımdan vazgeçmeyeceğim.Ne sığınma evine ne de baba evine gitmiyorum.Bana hiçbirşey yapamaz.Alo dediğimde ekip kapıda bitiyor.Adam olmadı madem anasının evinde yaşayıp maaşını bana yedirsin.
Tamam tamam bizden ne dememizi istiyorsunuz

Şöyle troller gibi yorum yapanlar ötede oynayın.Postunuzu başka yerde kasın.Mantıklı yorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim.Mazlumun halinden mazlum anlar.Bekara koca boşamak kolay.
Hahhhha kamera nerde?allah aşkına söyleyin el sallicam:)

Rumuz da "kendimi ezdirmem". Ya bu arkadas "onur"u, yuvayi, kendini ezdirmemeyi cok yanlis anlamis, ya da cok fena kekleniyoruz. Ama keklensek bile bu kafadan kadinlar cok var ulkede. Yillarca kocadan dayak yeyip oturmayi "mucadele ettim" saniyorlar.
Aynen öyle..boşanmasa adam düzelse sanki bu olanları unutabilecek .hayır beklediği ne ki onuda anlamadım?ne için mücadele ediyor?sadece mal için. eşya için..allah akıl fikir versin.

Back
X