- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi Kendimiezdirmem
Arkadaşlar haklı olabilirsiniz benim de bir onurum var .Sırf ailesini mutlu etmedim diye yuvamızı yıkamaz.Bu nasıl bir davranış böyle.Onun ailesine hizmet etmiyorum diye beni dövmeye boşamaya hakkı yok.Zaten bu söz ve hareketlerinden sonra çok birşey bekleyemem.Aşk ve sevgi varsa bunlardan bahsedilmemeli.Ne kadar üzgünüm anlatamam.İnsan mahrem konusunu açmaya çekinmez hale gelirmiş demekki.Ben bu kadar çabuk pes etmeyeceğim.Dayak yemeye son verildi rahat olun.Ailece amaçları güya ben dayak yiyorum diye babama gönderip eve eşyalara çökmek.Bana bunu dedi.Hala inanamıyorum.İnsan hakları mahkemesine de başvuracağım.Rezil rüsvay edeceğim.Bu ana babaların ilişkilere burun sokup ayrılığa yol açmaları yetti artık.Hepsine tek tek tazminat davası açacağım.Bir genç kızın hayatı hayalleri bu kadar değersiz değil.O zaman başta diyecekti.Köle olarak alıyoruz diye bizde başka kapıya derdik.İnsanlar karakterlerini o kadar iyi gizliyor ki.
Kimi onurum var dayak yiyip oturamam der. Kimi de onurum var kendimi biraktirmam boşanmam der. Onura bakış açısı değişiyor işte. .