Kocam sen sapik misin dedi

BuglemDua

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
433
293
23
Daha onceden evliligimle ilgili vir sorunumu yazmistim esime adim attim ama bunlari mi dusunuyorsun sen emzirirken boyle seyler yasayamayiz dedi ne yapmam lazim kizlar

Son düzenleme:
Şaka gibi ya sana bir tavsiye vereyim mi canım bir süre sessiz kal ve evin içinde oldukça bakımlı gez eeee illaki tahrik olacaktır eşin sana yaklaşmaya kalkarsa sende ona sapık misin sen ne taciz ediyorsun beni dersin afedersin sen isteyince sapiksan esin isteyince heralde tacizci filan oluyo sanırım

Sutden rahatsiz oluyorsa sudyen varken yapin...bidr canim senin yuzunden sutden kesecem de falan ya afedersin ama ben rengliyken esimi zor tutuyorum yane ... sana tek tavsiyem sen isteksiz ol sacini makyajini yap tabi birden abartma yavas yavas abart... bide boyle de en son ihtimalle senden supheniliyorum erkeklerden mi hoslaniyorsun de...

Sorun sutyen degil zaten dokunacak yani illa ki sut gelir vs diye igreniyirmus en son o dedigin cumleye basvurcam canim

Mantikli canim ama oyle bir durumda o teokiyi verebilir miyim acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…