Bebek oldugundan beri sanirimmCinsellik ne zamandir sapiklik oldu
Bebek oldugundan beri sanirimm
Bana gore bahane ama ona gore bir sebep sanirim ne yapacagimi bilmiyorumHimm, acaba bu bir sebep mi yoksa bahane mi
Bana gore bahane ama ona gore bir sebep sanirim ne yapacagimi bilmiyorum
Vucudumda sut oldugundan rahatsizmisEmzirirken niye olmuyomuş ki ?
Buyuk ihtimalle evet ya da hicbiseyCok pardon da esin ne yapiyor bir senedir ? Mastürbasyon mu ? Hay Allahim ya.
Beraberlikte olusan sıvılar mazallah süte falan karışır adam haklı ..tövbe tövbe ya ben bu adamları anladigim gün ölürüm herhalde... yok ölmem çünkü hiç anlamayacagimVucudumda sut oldugundan rahatsizmis
Sorun sutyen degil zaten dokunacak yani illa ki sut gelir vs diye igreniyirmus en son o dedigin cumleye basvurcam canimSutden rahatsiz oluyorsa sudyen varken yapin...bidr canim senin yuzunden sutden kesecem de falan ya afedersin ama ben rengliyken esimi zor tutuyorum yane ... sana tek tavsiyem sen isteksiz ol sacini makyajini yap tabi birden abartma yavas yavas abart... bide boyle de en son ihtimalle senden supheniliyorum erkeklerden mi hoslaniyorsun de...
Aynen ya bahane bir de takintili birisi kendisiBahane gibi geldi bana ne alaka yani dedigi cok sacma
Aynen bir de ben anlasam keske anlasamBeraberlikte olusan sıvılar mazallah süte falan karışır adam haklı ..tövbe tövbe ya ben bu adamları anladigim gün ölürüm herhalde... yok ölmem çünkü hiç anlamayacagim
Mantikli canim ama oyle bir durumda o teokiyi verebilir miyim acabaaŞaka gibi ya sana bir tavsiye vereyim mi canım bir süre sessiz kal ve evin içinde oldukça bakımlı gez eeee illaki tahrik olacaktır eşin sana yaklaşmaya kalkarsa sende ona sapık misin sen ne taciz ediyorsun beni dersin afedersin sen isteyince sapiksan esin isteyince heralde tacizci filan oluyo sanırım
Daha onceden evliligimle ilgili bir sorunumu yazmistim esime adim attim ama sen sapik misin bunlari mi dusunuyorsun sen emzirirken boyle seyler yasayamayiz dedi ne yapmam lazim kizlar tam 1 sene oldu nerdeyse
Oraya dokunmadan yapsınSorun sutyen degil zaten dokunacak yani illa ki sut gelir vs diye igreniyirmus en son o dedigin cumleye basvurcam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?