Kocam sen sapik misin dedi

Daha onceden evliligimle ilgili bir sorunumu yazmistim esime adim attim ama sen sapik misin bunlari mi dusunuyorsun sen emzirirken boyle seyler yasayamayiz dedi ne yapmam lazim kizlar tam 1 sene oldu nerdeyse
sen sorunlusun de milşet 4ü günden sona yapıyor dindede bir kısıtlama yok de bir sorunun varsa söyle biri varsa söyle . benimde her insan gibi ihtiyaclarım var de. yoksa tesavi olalım böyle olmaz de

Aynen dar tayt al makyajida cok abartma ama hafif kalem cek kupe tak ama asla esine suslenir gibi degil sanki gun icinde arkadasin gelmis te oyle kalmis uzerini degstrmemis gibi yada bnde artik bakimlinolcam dogumda yaptimm oh artik kndime zaman ayrcam faln de gulerek sohbet arasinda hic onun dikkatini cekmek icin oldugunu anlamadn. Baska bigun ve hergun oyle giyim tayt dar uzerine bi tsort ama cekici anladin. Gorsunsapik nasil oluyo

Emzirmeyi biraktirma gibi bir vebale giremem sutum varken iki yasina kadar emzirmeyi istiyorum insallah artik yaninda emzirmemeye calsiiyorum o da dibime gelip niye burdasin diyor

sen sorunlusun de milşet 4ü günden sona yapıyor dindede bir kısıtlama yok de bir sorunun varsa söyle biri varsa söyle . benimde her insan gibi ihtiyaclarım var de. yoksa tesavi olalım böyle olmaz de
Boyle acik acik soylersem rencide olmaz mi bir sekilde ima mi etsem

Ben her gun boyle dedigin gibi hatta daha fazlasiyim inanin yani ama alisti yani hep boyle olmama garipsemiyor o yuzden

O zaman konuşup halletmek lazım yani herkes devam ediyor normal hayatına. Sizi de düşünmesi lazım, bu sapıklık değil normal olan.

Bu adamlara bisey oluyor gercekten hep ayni mihabbet hep isteksizlik hep bi kacma hali ne diyimki..

Resmen toplumumuzun tipik erkek ornegi. Seni artik bir anne sifatiyla gormesi. Sen artik onun icin sadece annesin bunun icin psikologlar var bence gitmelisiniz ya da sen git konus bu konuyu. 1 yil az bir zaman degil en tedirgin edici zamanlar aslinda bu konuda. Kadin oldugunu hissetirmelisin sadece bir anne degil de. Allah korusun aldatmaya kadar gider bu

Arkadaslar esimle konustum guzelce ve ona bir adim attim eskisi gibi hatta eskisinden daha iyi duzeldi hersey sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…