Cok guldum :) yani dokunmasa bile aklina gelip rahatsiz oluyormusOraya dokunmadan yapsın
Cocuga karsi bir davranisi yok ama bana gozle gorulur bicimde sogukEşin çocuk olunca değiştiyse psikolojik olabilir. .
HmmmmmCok guldum :) yani dokunmasa bile aklina gelip rahatsiz oluyormus
Cocuga karsi bir davranisi yok ama bana gozle gorulur bicimde soguk
Aynen canim evet benden sut gelmesine hala alisamadi galiba ya bilmiyorum bakalim ne zaman duzelcekBi yasima daha girdim hergun ne duycam acaba daha diyorum burda eşin sütü ne zannediyorki tiksinecek ona bakarsan onlardan gelen daha tiksinc sute göre hiç yokmuş gibi davran ama alımlı ol baktın olmadi çirkefe baglarsin
Evet bunu da tahmin ettim ama simdiye kadar oyle bir imaj gordu emzirdigimi simdiden sora dikkat ederimBence siz mümkün olduğunca eşinizin yanında bebeğinizi emzirmeyin. Giyinin süslenin evde öyle gezin.
Benimde bebeğim var emziriyorum ve ilişkimiz normal devam ediyor ama ilişki sırasında süt geldi mi gıcık oluyor yani
Ben de sabirli degilim ama normalde riskli hamilelik dogum derken boyle oldu duzelir umarimBir sene çok uzun bı zaman yani hiç normal değil yani ben olsam catlarim. Siz iyi sabirlisiniz
Bir dahaki emzirme donemi de olmaz sanirim yasim da genc sayilmaz yasadiklarim benden cok esimin psikolojisini bozdu ben evliligimi duzelteyim baska birsey istemiyorum yaBir dahaki emzirme döneminde daha dikkat edin bu konuya. Birde bunu mümkün olduğunca çabuk aşmaya çalışın bence evlilikte birliktelik onemli.
Doğumdan sonra erkeklerin aldatma oranları artıyor diye biliyorum yani aklınıza kurt düşürmeyeyim ama birde birliktelik olmayınca sorun yani.
Hep uyurken sarilir normal zamanda oper de ama onun ilerisi yokEsiniz size sarılıp öpüyor mu yakinlasma felan oluyor mu?
Evet galiba oyle yani bugun emzirmeyi birakiyorum desem sevinir ne zaman bitecek diye sorup duruyorbazı erkekler kadını emzirirken gördüğünde falan soğuyor cinsel anlamda çekici bulmuyor
süt kokusu da bunu tetikliyor
eşiniz şuan bu durumda galiba
Evet galiba oyle yani bugun emzirmeyi birakiyorum desem sevinir ne zaman bitecek diye sorup duruyor
kaç aylık oldu bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?