Vallahi benim eşim kafası nerdeyse yere eğik desem yeri beni takar koluna sadece bana bakar allahaşükür
Bende benzer cevap verdim. Saygı meselesi dedim. Gerçekten öyle. Saygısız birine nasıl saygı kazandırabilirsin ki zorla?Yine kedini övenler gelmiş.
Yahu kadın bana eşinizi mi övün demiş.
Sorununu anlatmış şimdi bu söylediğiniz nasıl bir çözüm yolu?
Sonunda beklediğim yorumu yazdı biri ya.biz de sokaktaki kadınlar olarak sizin eşiniz ve onun gibi heriflerden ciddi anlamda rahatsız oluyoruz. hiç utanmıyorlar evli barklı herifler elalemin karısına, kızına vs. bakıyor.
Bende benzer cevap verdim. Saygı meselesi dedim. Gerçekten öyle. Saygısız birine nasıl saygı kazandırabilirsin ki zorla?
Doğrudur. Mesela benim yanımda öyle, değilken ben de bilemiyorum. Malesef eş çok büyük bir kumar. Bilemiyorsun. Ama saygı meselesi olduğuna ısrar ediyorum. Çirkin bir davranış neden eşinin yanında yapıyorsun. Çok onur kırıcı.Böyle yorumlar görünce cinnet seviyesine geliyorum.
Genelde övünen kişilerin sonu daha kötü oluyor.
"Bütün erkekler bakıyor eminim" derken?? Oyle bi sey yok, üzgünüm.. (evli degilim, kocişimle övünme durumu yok)Konu başligindan anladıgınız gibi, dısarı bi çıkalım eşim centilmen bakışlarla dikkat çekici giyinen kadınları süzüyor. Yani bütün erkekler bakıyor eminim ama siz nasıl başa çıkıyosunuz bu durumla? Benim çok gücüme gidiyor. Söyleyince ben oraya bakmıym falan diyor. Ama baktıgı çok belli. Herkes tarafından begenilen, evde de sokaktada giyimime kuşamıma dikkat eden bi insanım.evde daha güzel olmaya dikkat ediyorum; begeniyor beni iltifat da ediyor. Ama şu sokak bakışlarına engel olamıycagıma göre,nasıl başa çıkıcam; resmen ayrilmayı bile düşünüyorum bu yüzden??
Savunulacak bir tarafı yok ama bazen ben bile güzel alımlı bayanlara dönüp dönüp bakıyorum, erkek ne yapsınKonu başligindan anladıgınız gibi, dısarı bi çıkalım eşim centilmen bakışlarla dikkat çekici giyinen kadınları süzüyor. Yani bütün erkekler bakıyor eminim ama siz nasıl başa çıkıyosunuz bu durumla? Benim çok gücüme gidiyor. Söyleyince ben oraya bakmıym falan diyor. Ama baktıgı çok belli. Herkes tarafından begenilen, evde de sokaktada giyimime kuşamıma dikkat eden bi insanım.evde daha güzel olmaya dikkat ediyorum; begeniyor beni iltifat da ediyor. Ama şu sokak bakışlarına engel olamıycagıma göre,nasıl başa çıkıcam; resmen ayrilmayı bile düşünüyorum bu yüzden??
Buna övme denilmez canım nasıl okuyorsa gelen herkez yolmu göstermiş benimkide bakar bilmem ne ben olanı yazdım benim kocam bakmıyor benimle ilgileniyor övsem daha farklı olurYine kedini övenler gelmiş.
Yahu kadın bana eşinizi mi övün demiş.
Sorununu anlatmış şimdi bu söylediğiniz nasıl bir çözüm yolu?
Buna övme denilmez canım nasıl okuyorsa gelen herkez yolmu göstermiş benimkide bakar bilmem ne ben olanı yazdım benim kocam bakmıyor benimle ilgileniyor övsem daha farklı olur
Ay canım sen çok iyi biliyosun sen öner ben övmeyi biliyorum yaAllahtan övmemissin.
Eee senin yorumda çözüm yolu nerde?
Katıldım sanasen daha dikkat çekici giyin sana bakanlarla uğraşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?