kocam sokakta başka kadınlara bakıyor :(8

baktıgını gördüğünde bıraz kadının da duyabılecegı gıbı şöyle de '' yuuuuh nasıl bakıyorsun sen, ne var kı o kadında anaaa'' falan de, kadın da ayıplasın utansın bıraz. uyarmak lazım yoksa tum kadınları baya baya süzer

Nişanlımın benim yanımdayken asla bir kadına başını kaldırıp baktığını görmedim. Kafasını çevirir, bakmaz... Ben yokken bilemem. Ama bana saygı meselesi gibi geliyor.

biz de sokaktaki kadınlar olarak sizin eşiniz ve onun gibi heriflerden ciddi anlamda rahatsız oluyoruz. hiç utanmıyorlar evli barklı herifler elalemin karısına, kızına vs. bakıyor.
Sonunda beklediğim yorumu yazdı biri ya.
Bakmak var bakmak var bunu karıştırıyor herkes.
Çok dikkat çekici biri olur, biran gözüne takılır bakar geçersin, kadın olarak ben de bakıyorum ama gözünü dikerek, burdaki gibi gözlerini kısarak uzun uzun bakmak ne demek ya?
Böyle tren görmüş gibi bakanlar yüzünden çoğu yerde istediğimizi giyemiyoruz, rahatsız oluyoruz. Bunun kıskançlıkla alakası yok.

Böyle yorumlar görünce cinnet seviyesine geliyorum.
Genelde övünen kişilerin sonu daha kötü oluyor.
Doğrudur. Mesela benim yanımda öyle, değilken ben de bilemiyorum. Malesef eş çok büyük bir kumar. Bilemiyorsun. Ama saygı meselesi olduğuna ısrar ediyorum. Çirkin bir davranış neden eşinin yanında yapıyorsun. Çok onur kırıcı.

Keşke dışarıdan ne kadar itici ve iğrenç gözüktüklerini bilseler.Bilseler yine yaparlar mı?Bence yaparlar bu huy olmuş böyle adamlarda ve huylu huyundan vazgeçmez maalesef.Ancak dişli bir kadın çıkıp "Ne bakıyon len gerizekalı !" diye toplum içinde onu rezil ederse belki tekrar aynı şeyi yaşamamak için yapmaz ama bu sefer de uzaktan izler yani yine yapar yapacağını.Eşinizin yaptığı size büyük saygısızlık.Ya kabul edeceksiniz bir çok hemcinsim gibi , yada çok büyük bir kavga çıkaracaksınız burnunun sürteceği.Ama size farkettirmeden yine yapar yapacağını ,değişmez yani

"Bütün erkekler bakıyor eminim" derken?? Oyle bi sey yok, üzgünüm.. (evli degilim, kocişimle övünme durumu yok)

Kendinde arama bence eksikligi.
Belkide senin yannda kendini ezik hissediyorda egosunu bu sekilde tatmin ediyo.. bir cogu boyledir..

Ben butun bekar kizlari kastetmedim genel konustum ama benm esim eskisi kadar bakmiyor sozlu nisanliyken asla bakmazdi kafasi yerde yururdu cok hosuma giderdi evlendikten sonra bise oluyor bunlara

Savunulacak bir tarafı yok ama bazen ben bile güzel alımlı bayanlara dönüp dönüp bakıyorum, erkek ne yapsın
Tabii ki bu onu haklı göstermez orası ayrı
Sanırım yapılabilecek pek de bir şey yok

Yine kedini övenler gelmiş.
Yahu kadın bana eşinizi mi övün demiş.
Sorununu anlatmış şimdi bu söylediğiniz nasıl bir çözüm yolu?
Buna övme denilmez canım nasıl okuyorsa gelen herkez yolmu göstermiş benimkide bakar bilmem ne ben olanı yazdım benim kocam bakmıyor benimle ilgileniyor övsem daha farklı olur

bakıyorsa da çaktırmadan baksın bu ne ya aç gibi çok itici bence her fark ettiğinde dalga geç veya sen de ooo bak ben de bir yakışıklı buldum şu karşıdan gelen adam nasıl vs de uyuz et belki vazgeçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…