kocam sokakta başka kadınlara bakıyor :(8

Bakmak için başınu 180 derece çevirmiyorsa bırak baksın. Sende yakışıklı erkeklere bak.

Kıskandırmaya falan çalışmayın bence. Ama ben olsam üzülürdüm ya. Bütün erkekler böyle mi gerçekten bilmiyorum. Öyleyse iyiki evlenmemişim :)

Hanımlar beni erkeklerden soğuttunuz iyice

Bunun bir de o kadını rahatsız etmesi var. Her türlü iğrenç yaptığı.

Ben erkeklerden uzak duracağım ya.

Rahatsız olmamayı nasıl başarıyorsun?:)) özgüven mi acaba ne merak ettim.
Yok aslinda aldirmaz bir tavrim vardir cogu seye karsi. Mantiksiz buluyorum mesela kiskanmayi falan. Kendime guvenirim o ayri da, mesela aldatacak insan benim onu kisitlamami beklemez diye dusunuyorum. Kisitlasam da aldatir. Prensip olarak da esime guvenirim. Guvendigim surece esimdir zaten. Guvenmekten vazgectigim anda sadece oglumun babasina donusur

Butun erkekler bakiyor bekar kizlarda yaninda karisi oldugu halde bakiyor cok sinir bozucu ama bunun onune gecilmiyor malesef

Dediklerinin hepsine katiliyorum ama pratikte bazen umursamamazlık yapamıyorum illa bişey söylüyorum ama artık eskiye nazaran duygularımı saklıyorım:)

Ben böyle bi durumda dile getirirdim sürekli bi zaman sonra diken üstünde hisseder kendini yapmaz zaten

Belki eleştirenler olacak ama benzer durumlarda ben de o şekilde giyinip canım çok bakıyordun ben de yabancıya gitme bana bak istedim diyorum. Gerçi evli değilim. Bu yöntem bende işe yarıyor.

Sahilde vs eşinin yanında bakanlar var, cidden rahatsız edici. "Kadınlar da bizim eşlerimize bakıyor" demezler bir de.... Bak bak bitiremiyoruz insanlık adına kadınlara bakma "haklarının" olmadığını belirtin bence.

Duygusal ve kırgın bir şekilde kesinlikle suçlamadan dile getirin. Mesela onun da haklı olabileceğini ama sizin rahatsız olduğunuzu söyleyin. Öte yandan baktığı kızların giyim tarzına da dikkat edebilirsiniz. Güzel giyiniyor olabilirsiniz ama eşiniz farklı tarzlardanda hoşlanabiliyor olabilir, deneyebilirsiniz.

abbooooo.

güzel fikir ama sorun çıkmasın? erkek bu ne yapacağı belli olmaz bu konuda.

hmm sorun çıkan adamı yolluyoruz zaten ergen gibi.

dışardan ters hareket yapan olursa ona bulaşma riski oluyor onu da kontrol edebiliyoruz zaten adamı telkin ederek sorun çözülüyor.

Yeni evliyken dikkat ederdim bakıyor mu etraftaki kızlara diye , yakaladım baktığını. Bildiğin flörtleşir gibi karşılıklı gülümsediler birbirlerine. Ben tanıyorlar birbirlerini selam verdiler sandım düşün yani. Elimizde yemek tepsileri vardı yer arıyorduk, oturunca kimdi o kız dedim. Kim kimdi dedi, az önce gülümsediğin kız kimdi işte dedim , yok gülümsemedim ben kimseye dedi. Tabi ben şok ben iptal aldım yemek tepsisindeki hamburgeri fırlattım tepsisine, ben gerizekalı mıyım gözümle gördüm hala neyi inkar ediyorsun , pislik senin gibi iğrenç bir insanla nasıl evlendim ben diye masada bırakıp çıktım avm den.

İşte bir sürü olaylar olaylar peşinden. Evde saatlerce tartıştık , ağladım falan.. güya boş masaya yönelmiş ikisi de aynı anda eşim de siz buyrun anlamında gülümsemiş , kız da herhalde ondan gülümsemiş. O ilk ve son yakaladığım bakışı oldu. Ama aylarca da başına kaktım yaptığın pisliği unutmadım diye.

Özetle aşırı tepki verdim (ki haklıydım bence) ama artık hiç sallamıyorum bakıyor mu falan diye. Bakıp beğendiği beni bırakıp gitmek istediği biri varsa buyursun gitsin , bitti o kaybetme korkuları yani. Şu an umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…