Bakmak için başınu 180 derece çevirmiyorsa bırak baksın. Sende yakışıklı erkeklere bak.Konu başligindan anladıgınız gibi, dısarı bi çıkalım eşim centilmen bakışlarla dikkat çekici giyinen kadınları süzüyor. Yani bütün erkekler bakıyor eminim ama siz nasıl başa çıkıyosunuz bu durumla? Benim çok gücüme gidiyor. Söyleyince ben oraya bakmıym falan diyor. Ama baktıgı çok belli. Herkes tarafından begenilen, evde de sokaktada giyimime kuşamıma dikkat eden bi insanım.evde daha güzel olmaya dikkat ediyorum; begeniyor beni iltifat da ediyor. Ama şu sokak bakışlarına engel olamıycagıma göre,nasıl başa çıkıcam; resmen ayrilmayı bile düşünüyorum bu yüzden??
Aa daha kocayı boşamadan nereye
Bilgilendirme için teşekkürlerEmin ol o çok dindar diye geçinen(bazı) insanlar duygularını çok bastırdıklari için ilk fırsatta aldatıyorlar:)
Bak sen nasil takiliyo bana
Atar mı şimdi bu? Ne anlamadım. Gözlemlerim doğrultusunda konuşuyorum ve genelleme yapmadım.Bilgilendirme için teşekkürler
Yok aslinda aldirmaz bir tavrim vardir cogu seye karsi. Mantiksiz buluyorum mesela kiskanmayi falan. Kendime guvenirim o ayri da, mesela aldatacak insan benim onu kisitlamami beklemez diye dusunuyorum. Kisitlasam da aldatir. Prensip olarak da esime guvenirim. Guvendigim surece esimdir zaten. Guvenmekten vazgectigim anda sadece oglumun babasina donusurRahatsız olmamayı nasıl başarıyorsun?:)) özgüven mi acaba ne merak ettim.
ciddi misin ironie mi?
Dediklerinin hepsine katiliyorum ama pratikte bazen umursamamazlık yapamıyorum illa bişey söylüyorum ama artık eskiye nazaran duygularımı saklıyorım:)Yok aslinda aldirmaz bir tavrim vardir cogu seye karsi. Mantiksiz buluyorum mesela kiskanmayi falan. Kendime guvenirim o ayri da, mesela aldatacak insan benim onu kisitlamami beklemez diye dusunuyorum. Kisitlasam da aldatir. Prensip olarak da esime guvenirim. Guvendigim surece esimdir zaten. Guvenmekten vazgectigim anda sadece oglumun babasina donusur
abbooooo.sen daha dikkat çekici giyin sana bakanlarla uğraşsın
Ciddiyim :)
Kendi karısına bön bön bakıldığında milletin karısına kızına
bakmanın çirkin bir şey olduğunu anlar belki kendisi.
abbooooo.
güzel fikir ama sorun çıkmasın? erkek bu ne yapacağı belli olmaz bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?