- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
Dert değil aslında, sadece kırmadan ona daha az yemesi gerektiğini söylemek isterim.DahaBu benim :)
Hata eşim bana özenir ne güzel canın bişeyler cekebiliyor diye onun pek cekmez canı ne versen yer :)
Özellikle yeni acılan trend yerleri bulur deneriz gayet keyifli bi durum dert neresinde bilemedim ama keyfini cıkarın sizde
Cok mu kilolu kiDert değil aslında, sadece kırmadan ona daha az yemesi gerektiğini söylemek isterim.Daha
önce böyle bir durumu yaşayıp kontrol altına alan var mı acaba diye yazdım
Aklima geldi..Ilk evlendigimizde makarna yapicaz.. aynen 500 gramlik makarnayi boca ettirmisti bana.. aman caniiimmm yarim kilocuktan nolacak diyerekten. Biz evde 5-6 kisi icin yapardik o paketi yaninda salata cscikla filan. 3 gun makarna yedik sonunda kotu oldu gerisi attik: ( psikolojik yiyici bunlar. Valla karnim tokken kebap getrseler yiyemem genelde. Gereksiz zevk almadan alinan kalori hepsi. Kalori alacaksam degsin hepsine...Bu gidisle ben onu boşucam isi gücü yemek yemek adamin pazartesiden haftasonuki kahvaltiyi düşünür biktirdi artik. Tek hobisi yemek ya. Nefret ederim bi de gözü doymaz makarnayi bir paket yaptirmaya kalkar iki kisi icin 200 gram yeter basimda durur kaynana gibi koy koy bi avuc daha bereket makarnası ekle diye diye tum paketi bosalttirir. Ve tabiki artar. Artmasin diye catlayana kadar yedikten sonra. Gene artar. Tiksinti duyuyorum ac gözlü insanlara karsi. Ac birakmak istiorum gunlerce.
Bu ctesi pazar kahvaltıları diye okullarda bölüm açılsa patlama yaşanırAhan da bir konu da kendimi buldum yeminle....
Çarşamba'dan başlarım Pazar günü kahvaltı masasına, ne koysam, ne yapsam diye düşünmeye...
Ankara da yaşayanlar bilir meşhur bir Baklavacı var H...... diye oranın baklavası varsa ev de gece uyumam, uyuyamam
Çok değil ama kilolu yani 15 kg fazlası varCok mu kilolu ki
Böyle yaşandığını sabahın ilk ışıklarından itibaren meşhur cheseecake'cinin önünde kuyruğa giren insanları görünce anlıyorum..umarım düzelir yoksa kartopu gibi yuvarlanacakÇogumuz boyle oldugumuz icin surekli kilo problemi yasiyoruz ya zatenama esinizin durumu askerlik stresiyle ilgili de olabilir. Dönünce anlarsiniz =))
Valla o zaman o yemekciyse sende sporcu olacaksın orta yolu bulacaksınız :)Çok değil ama kilolu yani 15 kg fazlası var
Ahhh be canım denedim sahilde yürüyüş, koşu yapıyoruz kestane alıyor ben nefsi körelsin diye alalım hadi diyorum tam yürüyüş bitiyor acıkıyorValla o zaman o yemekciyse sende sporcu olacaksın orta yolu bulacaksınız :)
Adamın belliki hobisi bu keyif alıyor ne yapsın bıraksın mı orda gözüne gözüne bakarken yemekler :) sizde ok yiyelim ama hadi spora hadi yüzmeye ne bileyim hadi yürüyüşe diyip yediklerini erittirin
Yemek yemek en zayıf noktası, istediklerini yiyememek... Bu sadece askerlik için değil kampa gittiğimizde de iştahı açılır istediği gıdalardan uzaklaşacağı zaman stoklamak istiyor sanki21 gün askere gidecek ne stresine girmiş bu kadar
Ay aynı ben yaAhhh be canım denedim sahilde yürüyüş, koşu yapıyoruz kestane alıyor ben nefsi körelsin diye alalım hadi diyorum tam yürüyüş bitiyor acıkıyorya da canım şimdi şöyle sıcak bir kahve olsa yanında sufle uf güzel gitmez miydi diyor
Bazen sinir oluyorum. Yemeği fazla yapayım da sonraki gün de yeriz diye düşünüyorum kendimce..
Adam hepsini bir oturuşta yiyor.
Yemek bitti mi vah vah bari çay koyayım diye kalkıyor.
O zaman boğasım geliyor.
Buraya yazdığım gece pizza'yı düşünüyordu. Bu gece aynen dediğiniz gibi tüh ya meyveye sıra gelmedi keşke çayı az içseydik dedi neyse ben kefirimi içip yatayım dedi yataktan çıktı Kefir içti sonra yatarken günah çıkartıyor bak canım bugün meyve yemedik yarın yeriz artık diyeErkeklerin genel durumu..
Benim eşim de yatana kadar atıştırır. Ben uyumasam da belli saatten sonra yiyemem. Sistem kapanıyor bende.
Ama eşim dolapta tatlı olduğunu bilerek yemeden yatamaz. Aklı kalır.
Sonra gece midem diye şikayetlenir. Yanıyor çünkü midesi.
Bir defasında tam yattık normalde 10 saniye içinde dalar "ay kek yiyecektim ya" dedi. Ben şok.O zaman kalkıp yemesine izin vermiyorum tabi..
Bazen sorar "canın bir şey istiyor mu?" diye. Suç ortağı arıyor yani.
Ben de çok iştahlı olsam düşünemiyorum halimizi. Baskül ailesi gibi oluruz ailecek..
Buraya yazdığım gece pizza'yı düşünüyordu. Bu gece aynen dediğiniz gibi tüh ya meyveye sıra gelmedi keşke çayı az içseydik dedi neyse ben kefirimi içip yatayım dedi yataktan çıktı Kefir içti sonra yatarken günah çıkartıyor bak canım bugün meyve yemedik yarın yeriz artık diye
Keske benim esim de boyle ols ama hic yemekmis istahmis yok.Survivor'a gitse bir gunden bir gune açım demez o derece.
Aklima geldi..Ilk evlendigimizde makarna yapicaz.. aynen 500 gramlik makarnayi boca ettirmisti bana.. aman caniiimmm yarim kilocuktan nolacak diyerekten. Biz evde 5-6 kisi icin yapardik o paketi yaninda salata cscikla filan. 3 gun makarna yedik sonunda kotu oldu gerisi attik: ( psikolojik yiyici bunlar. Valla karnim tokken kebap getrseler yiyemem genelde. Gereksiz zevk almadan alinan kalori hepsi. Kalori alacaksam degsin hepsine...
P. Tesiden cumartesi ne yiyecegimi dusunsem ben oturur sali gunu o kahvaltiyi hazirlar yerim, niye aklimda kalsin yani? Ama hic oyle uzun vaadeli planlarim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?