Kocam sürekli yemek düşünüyor komikk

Bu benim :)
Hata eşim bana özenir ne güzel canın bişeyler cekebiliyor diye onun pek cekmez canı ne versen yer :)
Özellikle yeni acılan trend yerleri bulur deneriz gayet keyifli bi durum dert neresinde bilemedim ama keyfini cıkarın sizde

Dert değil aslında, sadece kırmadan ona daha az yemesi gerektiğini söylemek isterim.Daha
önce böyle bir durumu yaşayıp kontrol altına alan var mı acaba diye yazdım

Aklima geldi..Ilk evlendigimizde makarna yapicaz.. aynen 500 gramlik makarnayi boca ettirmisti bana.. aman caniiimmm yarim kilocuktan nolacak diyerekten. Biz evde 5-6 kisi icin yapardik o paketi yaninda salata cscikla filan. 3 gun makarna yedik sonunda kotu oldu gerisi attik: ( psikolojik yiyici bunlar. Valla karnim tokken kebap getrseler yiyemem genelde. Gereksiz zevk almadan alinan kalori hepsi. Kalori alacaksam degsin hepsine...

P. Tesiden cumartesi ne yiyecegimi dusunsem ben oturur sali gunu o kahvaltiyi hazirlar yerim, niye aklimda kalsin yani? Ama hic oyle uzun vaadeli planlarim olmadi

Bu ctesi pazar kahvaltıları diye okullarda bölüm açılsa patlama yaşanır ülkenin yarısı yemek ve tatlı pazar kahvaltısı düşünüyor

Çogumuz boyle oldugumuz icin surekli kilo problemi yasiyoruz ya zaten ama esinizin durumu askerlik stresiyle ilgili de olabilir. Dönünce anlarsiniz =))
Böyle yaşandığını sabahın ilk ışıklarından itibaren meşhur cheseecake'cinin önünde kuyruğa giren insanları görünce anlıyorum..umarım düzelir yoksa kartopu gibi yuvarlanacak

Çok değil ama kilolu yani 15 kg fazlası var
Valla o zaman o yemekciyse sende sporcu olacaksın orta yolu bulacaksınız :)
Adamın belliki hobisi bu keyif alıyor ne yapsın bıraksın mı orda gözüne gözüne bakarken yemekler :) sizde ok yiyelim ama hadi spora hadi yüzmeye ne bileyim hadi yürüyüşe diyip yediklerini erittirin

Ahhh be canım denedim sahilde yürüyüş, koşu yapıyoruz kestane alıyor ben nefsi körelsin diye alalım hadi diyorum tam yürüyüş bitiyor acıkıyor ya da canım şimdi şöyle sıcak bir kahve olsa yanında sufle uf güzel gitmez miydi diyor

Ay aynı ben ya
Allahtan eşim böyle değilde dengeliyoruz yoksa yüz kilo olmustum

Erkeklerin genel durumu..

Benim eşim de yatana kadar atıştırır. Ben uyumasam da belli saatten sonra yiyemem. Sistem kapanıyor bende.
Ama eşim dolapta tatlı olduğunu bilerek yemeden yatamaz. Aklı kalır.
Sonra gece midem diye şikayetlenir. Yanıyor çünkü midesi.
Bir defasında tam yattık normalde 10 saniye içinde dalar "ay kek yiyecektim ya" dedi. Ben şok. O zaman kalkıp yemesine izin vermiyorum tabi..

Bazen sorar "canın bir şey istiyor mu?" diye. Suç ortağı arıyor yani.
Ben de çok iştahlı olsam düşünemiyorum halimizi. Baskül ailesi gibi oluruz ailecek..

Bazen sinir oluyorum. Yemeği fazla yapayım da sonraki gün de yeriz diye düşünüyorum kendimce..
Adam hepsini bir oturuşta yiyor.
Yemek bitti mi vah vah bari çay koyayım diye kalkıyor.
O zaman boğasım geliyor.

Yani ahkam kesmek için demiyorum ama hiç hiç iyi bir şey değil. Her şeyin fazlası zarar.
Kalp damar problemi yaşa bakmıyor malesef. Karaciğer ve damarlar bu yüzden erken yaşta tıkanıyor.

Benim eşim de çok kontrolsüz. Normalde panik atak gibi hassastır ama bu konuda frenlenemiyor. Akşam atıştırmak isteyip mutfağı karıştırırken "hayır yemeyeceksin yeter içeri git" diye çocuk gibi azarlıyorum.
Eniştem 40 yaşına gelmeden kalp krizi geçirdi. 3 damarı tıkalıymış anjiyo oldu. Onu örnek gösteriyorum biraz dikkat etsin diye..

Bir gündüz programında denk geldim. 180cm 75kg bir genç çocuğu ölçtüler. Bakınca ne kadar sağlıklıdır dimi? Ama vücut ölçülerine bakınca bel çevresi genişlediği için karaciğer yağlanmasının başladığını söyledi uzman.

Buraya yazdığım gece pizza'yı düşünüyordu. Bu gece aynen dediğiniz gibi tüh ya meyveye sıra gelmedi keşke çayı az içseydik dedi neyse ben kefirimi içip yatayım dedi yataktan çıktı Kefir içti sonra yatarken günah çıkartıyor bak canım bugün meyve yemedik yarın yeriz artık diye

Ben artık eziyorum, azarlıyorum, trip atıyorum
İnce yapılı uzun boylu ama göbek aldı başını giiti. 6 aydır spora başlayacak. Spordan gelip tatlıyı gömecek yine

Geçen gece ben misafir için hazırlık yapıyordum. O da cam sildi geldi midesi kazınmış diye ekmek arası peynir yedi. İş yaptı yoruldu diye ses etmedim.
Ama yetmedi çokokremli ekmek yedi. Ardından kakaolu kek yedi. Ve bunlar ben işlenirken ayaküstü oldu. Gece saat 1:30

Yani yalnız değilsin. Etkili olmaz ama bazı makaleler gönder sağlıklı yaşamla ilgili..

Keske benim esim de boyle ols ama hic yemekmis istahmis yok.Survivor'a gitse bir gunden bir gune açım demez o derece.

Ben de tam olarak eşiniz gibiyim. Günde 1 öğün yesem ikincisini aramam, bazen bir şey unuttum diyorum bir bakıyorum yemek yemeyi unutmuşum :)))

Konu sahibi eşiniz aynı benim sevgilim. Tersine de ben 1 porsiyon yemeği çok zor bitiren, günde 2 öğünden fazla yiyemeyen bir insanım. Ya da insandım mı demeliyim bilmiyorum çünkü şimdi evlilik aşamasındayız beraber yaşıyoruz sürekli ağzıma yemek tıkıştırıyor :)))) Bir de çok güzel ve severek yemek yapar her akşam ne yiyelim diye sorar ama ben meyve yoğurt bile olsa doyacağım için hiç güzel bir fikirle gelemem, benden önce nasıl yaşıyordun diyor. Kendisi yabancı olduğu için bu ara Türk yemekleri öğrenmeye sardı, geçen hafta bir geldim telefonda annemden karnıyarık tarifi alıyordu. Çok da güzel yaptı :))) Yani böyle insanlar var kilo almadığı sürece sorun yapmayıp, ayak uydurmaya çalışıyorum.

Aynen ya kafasi bombos bunlarin boyle seylerle dolduruolar gamsizlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…